Şimdi Ara

Asus G75WV BBK5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar belirttiğim asus programın nasıl bulabilirim şimdiden teşekkürler :)

• yok mu yardım edecek olan :(
  • tam oraya sağ tıkla özellikler de sonra özelleştir de daha sonra sol alttan varsayılanları ayarla de , sonra tamam de . bir dene belki düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Prophet26:.

tam oraya sağ tıkla özellikler de sonra özelleştir de daha sonra sol alttan varsayılanları ayarla de , sonra tamam de . bir dene belki düzelir.

öncelikle ilgin için teşekkür ederim ama kendimi tam ifade edemedim kaybolmadı bilgisayara yeni sistem kurduktan sonra ona ait programı bulamadım epey aradım ama yok ne yazıp arayacağımı bile bilmiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue exe

quote:

tam oraya sağ tıkla özellikler de sonra özelleştir de daha sonra sol alttan varsayılanları ayarla de , sonra tamam de . bir dene belki düzelir.

öncelikle ilgin için teşekkür ederim ama kendimi tam ifade edemedim kaybolmadı bilgisayara yeni sistem kurduktan sonra ona ait programı bulamadım epey aradım ama yok ne yazıp arayacağımı bile bilmiyorum :D

Hocam kusura bakma gece gece kafam almıyor. Şu linke bir bak istersen :http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/G75VW/#support_Download_30

Programın adını bilseydik çok kolay olurdu bulmak.

edit: link :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proph -- 18 Temmuz 2013; 5:02:05 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blue exe

quote:

Hocam kusura bakma gece gece kafam almıyor. Şu linke bir bak istersen :http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/G75VW/#support_Download_30

Programın adını bilseydik çok kolay olurdu bulmak.

edit: link :)

aynen programın adını bilen bi arkadaş yardımcı olursa hallolur :D baktım driverlara ama yoktu orda :) teşekkürler

• Rotation desktop for g series programın adı. Dün yeni buldum eğer aradığınız programsa. Windows 8 de de stabil çalışmıyor maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufavci94

Rotation desktop for g series programın adı. Dün yeni buldum eğer aradığınız programsa. Windows 8 de de stabil çalışmıyor maalesef.

yok bu değil ilgilendiğin için teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.