Şimdi Ara

Asus G771JW Alalı 10 gün oldu çok acil yardım , oyunlarda kasıyor ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar alalı 10 gün oldu ve benden kaynaklı mı yoksa pc den kaynaklı mı bilmiyorum . Acil yazarsanız değiştirme imkanım olabilir . Bilgisayarımdan çok memnundum ama bir kaç gündür cs go ve gta 5 te kasma problemi yaşıyorum . GTA 5 te bilgisayar şarzda değilken yüksek performansta bilgisayar inanılmaz kasıyor , ama fişe taktığım an bu kasma geçiyor , kimi zaman da fişteyken pil yüzde 10 iken filan ama fişte yani şarzda , gta 5 gene kasıyor , bir süre bekliyorum pilin değeri artıyor sonra açıyorum kasma geçiyor da ben anlamadım bu işi , cs go da da benzer problemlerle karşılaştım ve bilgisayarı alalı 10 gün oldu , gtx960M ekran kartı 256 SSD 16GB TAM İ7 işlemci vs... özelliklere sahip böyle olmaması lazım . Bi yardım ederseniz çok sevinirim , bu duruma canım çok sıkıldı .

• normal gibi, şarj azaldığı zaman bilgisayar diyorki : ula bak şarjı biticek sonra hakkımda olumsuz yorum yazacak ben bunu güç tasarruf moduna sokayım, dahili ekran kartını vereyimde bilmemne

sorun yoktur gibime geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MalumEvinYeriniSoranAdam

normal gibi, şarj azaldığı zaman bilgisayar diyorki : ula bak şarjı biticek sonra hakkımda olumsuz yorum yazacak ben bunu güç tasarruf moduna sokayım, dahili ekran kartını vereyimde bilmemne

sorun yoktur gibime geliyor

İyide hocam yuzde 5 te sarz ve fise taktim gucu almaya basladi cekiyor yani gucu , hani neden kasiyor ki ? Sarzda fise takiliyken bile bi onemi var mi sizce pilin yuzdesinin

• Güçün belli bir yere kadar dolması gerek sonra dahiliden harici grafik kartına geçiyor böyle istemiyorsan nvidia denetim masasından oyunları yüksek performanslı nvidia işlemcisine ayarlana bilir geforce experience dan oyunları optimize et
    asus dan memnun kalmaz san msi monster imkanın varsa dijital storm dan al

• Hocam bende de aynı notebook var. Sana tavsiyem pili yüksek tut ve prize takılı kullan.
    Çünkü bu notebook prize takılı olmadan bir hiç oluyor.
    Aynı sorunu bende yaşadım ondan söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: daimon4545

Hocam bende de aynı notebook var. Sana tavsiyem pili yüksek tut ve prize takılı kullan.
    Çünkü bu notebook prize takılı olmadan bir hiç oluyor.
    Aynı sorunu bende yaşadım ondan söylüyorum.

Tamam da hocam bu normal birsey mi Msi larda da bu durum veya diger oyun notebooklarinda var mi ? Yoksa sadece asusa mi ozel ??

• O kadarını bilmiyorum ama normal bişey

• Adaptörden çekebileceği güçle şebekeden çekebileceği güç aynı değil o yüzden bileşenler daha düşük modda çalışıyor.Kasması normal.
  • İlk aşamada adaptörü taktığınızda pil ile donanıma gücü tam yetmiyordur. Adaptörü ölçtürmek lazım gelebilir. Yada biraz daha yükseğini isteyebilirsiniz. Sağladığı akım yetmiyor gibi .

• Kasması normal bi sıkıntı yok. Üstteki iki arkadaşın da söyledikleri doğru. Size tavsiyem; grafik yönünden yüksek performans isteyen oyunları prize takılı şekilde oynamanız. Zaten yeni bataryalarda fiş prize takılı olsa bile doldurmuyor (%100 olduğu zaman).

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.