Şimdi Ara

asus garanti çıkmazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merak ettiğim için konu açtım. asusa herhangi bir ürününü garantiye gönderip işini halledebilen oldu mu. böyle ciddiyetsiz ilgisiz bir teknik servis ve müşteri hizmetleri görmedim.

asusun ürünlerini çok severek kullanıyorum. ilk defa garantiye bir ürün gönderdim. toplamda 18 defa (yanlış duymadınız) müşteri temsilcisi ile görüştüm fakat değişim raporu denen zıkkımı bana gönderemiyorlar. 1 aydır o raporu almak için uğraşıyorum. Ondan sonrası ayrı bir muamma.
    böyle kaliteli markaya bu servis yakışmamış.

Konunun nerede açılacağını bilemedim taşınabilir.....

• bilgisayar değil ama Asus modem ile teknik servis tecrübem oldu. kullanımımın 22. ayınca internet kopmalarından dolayı servise gönderdiğim asus kablosuz modem için ücret iadesi almıştım.
  • senGitBenGeliyorum kullanıcısına yanıt
    Bana da rapor göndereceklermiş ben de bu raporu modemi aldığım yere verecekmişim.

Nasıl iş anlamadım. Ya yeni ürün yolla ya da iade et, n11 deki satıcıdan almıştım nolacak bakalım daha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çizgi Elektronik ve Niyazi bey sayesinde evime elektronik bir eşya alırken varsa, Asus tercih ederdim.
    Maalesef ki Çizgi Elektronik Asus'u bırakmış, dandik dundik firmalar servis hizmeti veriyor şimdi.
    5 Nisanda servise götürdüğüm R9 ekran kartıma 14 Nisanda değişim kararı çıktı. O günden beri rapor bekliyorum. Müşteri hizmetlerini her aramamda, "beyefendi raporunuz bu hafta içinde gönderilecek" mealinde geveliyorlar ama ne rapor geliyor, ne de bir şey.
    Utanmadan bir de arama sonrası memnuniyet anketi istemiyorlar mı, ayar oluyorum. Bundan sonra Asus adını duymak bile istemiyorum.
  • Bi keresinde servise gondermistim donaniminda ariza vardi adamlar format atip geri vermislerdi sorun devam etti tabi. Formati 5 yasindaki yegenim bile atiyor. Kendim icini acip yaptim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus ram+hdd kendiniz değiştiremiyorsunuz yoksa garanti güm. Serviste 70 tl ücretli ve arızalı bilgisayar gibi bekletiliyorsunuz. 2 gün geçti. Cumartesi çalışmıyorlar zaten. Asustan komple soğudum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.