Şimdi Ara

Hepsiburada'da ASUS anakart ve ekran kartlarında kampanya + ASUS Gaming Week kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
3
Favori
1.999
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuan Hepsiburada'da ASUS anakart ve ekran kartlarında kampanya var. ASUS'un yaptığı Gaming Geri Ödeme kampanyası (Gaming Week) ile birleştiğinde müthiş fiyatlara geliyor :)

Hepsiburada sayfasından indirimli ürün alıyorsunuz, üstüne birde Asus Geri Ödeme kampanyasından yararlanıyorsunuz Hepsiburada'da ASUS anakart ve ekran kartlarında kampanya + ASUS Gaming Week kampanyası 

Aşağıya üç tane örnek ürün bıraktım. Diğer hangi ürünlerde Geri Ödeme Kampanyası var linkteki listeden bakabilirsiniz.

https://promotion.asus.com/tr/tr/q4gamingweeks#

Asus TUF Gaming Z490-Plus Intel Z490 4600 MHz DDR4 1200 Pin ATX Anakart

Kampanyalı Fiyatı: 1699 TL

Geri Ödeme: 265 TL

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-z490-plus-intel-z490-4600-mhz-ddr4-1200-pin-atx-anakart-p-HBV00000TILZK

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Asus TUF Gaming X570-PLUS AMD X570 4400MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart

Kampanyalı Fiyatı: 1649 TL

Geri Ödeme: 150 TL

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-x570-plus-amd-x570-4400mhz-ddr4-soket-am4-atx-anakart-p-HBV00000LKQI9

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Asus Radeon RX 5600XT 6GB 192Bit GDDR6 DX(12) PCI-Express 4.0 Ekran Kartı (ROG-STRIX-RX5600XT-T6G-GAMING)

Kampanyalı Fiyatı: 3499 TL

Geri Ödeme: 420 TL

https://www.hepsiburada.com/asus-radeon-rx-5600xt-6gb-192bit-gddr6-dx-12-pci-express-4-0-ekran-karti-rog-strix-rx5600xt-t6g-gaming-p-HBV00000VRYAT

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

https://promotion.asus.com/tr/tr/q4gamingweeks# sitesinden geri ödeme kampanyasına dahil olan ürünleri görebilirsiniz.

Aşağıya ASUS RX5600 serisi ekran kartlarına yapılan geri ödeme miktarlarını örnek olarak bıraktım Hepsiburada'da ASUS anakart ve ekran kartlarında kampanya + ASUS Gaming Week kampanyası 

ROG-STRIX-RX5600XT-T6G-GAMINGTRY 420

ROG-STRIX-RX5600XT-O6G-GAMINGTRY 420

TUF 3-RX5600XT-T6G-EVO-GAMINGTRY 330

TUF 3-RX5600XT-O6G-EVO-GAMINGTRY 330

DUAL-RX5600XT-T6G-EVOTRY 330

• İndirimler gelmeye başlamış, kampanya Süper görünüyor ciddi geri ödemeler mevcut. Bilgilendirme için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri ödemelerde sıkıntılar olabiliyor. Biz 3-4 ay sonra aldık geri ödemeleri. Hepsiburada'dan alırken Bonus kampanyalarına göz atmayı unutmayın.

• Ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım bu konuda. Daha önceki kampanyada geri ödemeyi sorunsuz aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abonouteikhos -- 6 Kasım 2020; 18:52:50 >
  • Kampanyaanya sürecinden kaynaklı kampanya bittikten sonra hesaplara para yatıyor. Süreç ondan uzuyor, ben daha önce satin aldım hesabıma para yattı.

• Ozellikle 5600xt nin fiyatini cok begendim , asus da hem bellek frekansi 12 den 14 gbps ye cekildi hemse %10 perf artisi saglandi asusun 5700xt si ayri bi guclu

• hb den dün bu fiyattan Asus TUF Gaming Z490-Plus aldım.

asusu https://promotion.asus.com/tr/tr/q4gamingweeks bu adresten formu doldur diyor ama bu sayfada form yok.

asus girişi yapmama rağmen formu bulamadım ben ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyll -- 6 Kasım 2020; 19:19:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asus geri ödeme yapmıyor ben birtürlü geri ödeme yaptıramadım 4 farklı try iban numarası ve bic kodu göndermeme rağmen hala daha geri dönüş almadım, bunu bilerek asus ürünleri sipariş verin.

• https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-z490-plus-intel-z490-4600-mhz-ddr4-1200-pin-atx-anakart-p-HBV00000TILZK

Beyler bu anakartı almak istesem bende LGA1155 Soket uyumlu i5 3570k intel işlemci ile çalışır mı?

Yoksa yeni işlemci de mi almak lazım?

• Anakart, mouse hediyesi 3 ayda geldi bana.biraz zaman alıyor asusun geri dönüşü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • konu sahibi asus veya hepsiburada çalışanı sanırım. amazonda çok az da olsa daha ucuz olduğu halde ısrarla hb linki paylaşmış. asus para iadesi kampanyasında amazon da var ayrıca. gerçi asus para iadesi konusunda sıkıntı yaratıyormuş buna güvenip de alınmaz.

gerçek black fridayi beklemekte fayda var bunlar çıtır çerez indirimler. paranızı saklayın beyler, bunlar ısınma turları.

• Yusuf1653 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada kasımın son haftasında da indirim yapacak mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alprn46 A kullanıcısına yanıt

E tabiki hocam neden yapmasınlar adamlar kasım ayını bekliyor tüm sene.

"ben kasım ayının başında yaptım bişeyler ya kasımın sonunda indirim yapmayacağım" demeyecekler herhalde. asıl indirim 27 kasım cuma, black friday o gün.

• Yusuf1653 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum o gün olduğunu ama yılda bir kere kelen muhtemeşm indirimler diyip sabah akşam reklam yaptıkları için öne çektiklerini düşündüm black friday'i.Geçen yılda böyle miydi hatırlamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi için teşekkürler geçen yıllar da böyle bir Asus kampanyasına katılmıştım ve para iadesi almıştım yine ürün alacakken böyle bir daha kampanya ya denk gelmiş olmam çok sevindirdi beni hem de dolar artmış iken Hepsiburada'da ASUS anakart ve ekran kartlarında kampanya + ASUS Gaming Week kampanyası 

• quote:

Orijinalden alıntı: anaksimenes35

asus geri ödeme yapmıyor ben birtürlü geri ödeme yaptıramadım 4 farklı try iban numarası ve bic kodu göndermeme rağmen hala daha geri dönüş almadım, bunu bilerek asus ürünleri sipariş verin.

Form 9 Kasım ile 4 Aralık arasında aktif oluyor. O tarihler arasında formu eksiksiz doldurursan bir problem yaşamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: cho35

Form 9 Kasım ile 4 Aralık arasında aktif oluyor. O tarihler arasında formu eksiksiz doldurursan bir problem yaşamazsın.

Alıntıları Göster

11.08.2020 de doldurmuştum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Jayus

Anakart, mouse hediyesi 3 ayda geldi bana.biraz zaman alıyor asusun geri dönüşü.

Belirttiğin TUF Gamıng Z490-PLUS anakart 1200 soket senin işlemci ile uyumlu değil. 1200 soket işlemci ve ddr4 ram ihtiyacın olacak.

• Bu ikiliyi aldım, uyum sorunu var mı

Asus Prime B550M-A (WI-FI) AMD B550 4600 MHz DDR4 Soket AM4 mATX Anakart

AMD Ryzen 5 2600X 3.70GHz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jayus kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.