Şimdi Ara

ASUS GeForce GTX1080 ROG STRIX GAMING 8GB GDDR5X 256Bit DX12 NVIDIA Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
5
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ASUS GeForce GTX1080 ROG STRIX GAMING 8GB GDDR5X 256Bit DX12 NVIDIA Ekran Kartı

Satılan Ürün Budur:https://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx1080-rog-strix-8gb-gddrx5-256bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html#genel-bakis
    Stokta olmayan ürüne: 6.828 TL demiş ama sanırım güncel değil fiyatı.

Değerli arkadaşlar PC piyasasından uzak kaldığım için fiyatı konumlandırmakta yanlış yapmış olabilirim.
    Katkı sağlayacak yorumlarınızı paylaşmanızı rica ederim. Doğru ederi neyse o fiyat aralığında satılmasını bekliyorum sadece.
    Yeni modeller geldi, ekstra vergiler çıktı, dolar 7 TL oldu...vs derken inanın güncel hiçbir bilgim yok.

Şu anda ekran kartım bir workstation üzerinde, evimde CAD yazılımlarını çalıştırmaktadır. Arzum daha kuvvetli bir model almak.

Sitenin dinozor üyelerindenim. Tanıyanlar tanır, tanımayanlar da tıklayabilir:https://forum.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=19868
    Ürünün alınma tarihi : 27.7.2016

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• İlan açan çoğu arkadaşın Donanım piyasasını bilmediği kanatindeyim. Tam 4 yıl önce 2016 yılında piyasaya sürülmüş bir nesil önceki mimarili kartları Sıfır fiyatına bakıp fiyat biçmek son derece hatalıdır. Önemli olan Senin kartına biçtiğin fiyata muadil olarak ne alınabildiğidir. 3.500 lirayı bırak , 2.200 - 2.300 liraya bile GTX 1080'den daha hızlı ve SIFIR en az 2 yıl garantili olarak RX 5600 XT bulunabiliyor. Ben Nvidiacıyım diyenler de 2.500 liraya 2nci el RTX 2060 bulabilirler. Bu çerçevede GTX 1080'nin maximum değeri aslında 2.000 TL'yi geçmemelidir bunun dışında fiyatlandırma RASYONEL değil keyfidir..
  • Hocam öncelikle hayırlı satışlar ,
    Bu kart ile AMD nin rx5600 XT kartı aşağı yukarı aynı performansı gösteriyor.
    Ve dün sıfırı 2050 TL gibi bir fiyata satıldı.
    Sizde bu fiyata istinaden eğer kartınızı cidden satmak istiyorsanız revize etmeniz uygun olur diye fikrimi belirtmek isterim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumunuz için teşekkürler. Bir iki yorum daha gelirse bir aralık bulur diye tahmin ediyorum.

Bir de yorum yapan arkadaşlardan ricam alacağım yeni ekran kartında da yol gösterebilirse memnun olurum.

Yapmak istediğim;
    Bu ekran kartımı satmak,
    Üzerine ekstra para koymak
    ve
    G3DMark puanı 16000'nin üzerine çıkan bir model almak istiyorum.
    www.videocardbenchmark.net
    PassMark Video Card (GPU) Benchmarks - High End Video Cards
    https://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html

Aynı ikinci el otomotivde olduğu gibi, aracınızı satıp, sıfırını alamadığımız durumlara düşmeyeyim,
    Ekran kartımı satıp, sonra cıscıbıldak kalmayayım ortalıkta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 6 Haziran 2020; 9:45:59 >

• Merhabalar, ilanınıza denk geldim girip bir incelemek istedim. Aynı karttan kullanmaktayım A8G modeli olarak. Kartı garantisiz fakat temiz olarak forumdan 2000 tl'ye satın almıştım 3-4 ay öncesinde. Fakat güncel piyasada ki ederi 2300-2400 civarındadır diye tahmin ediyorum. Rtx 2060 modeliyle aşağı yukarı eşdeğer performans veriyor fakat rog strix olarak olmasa da 2060 kartlar 2600-2800 bandında bulunabiliyor(du) şu anlık güncel piyasasını bilmiyorum.
  • SUAVI kullanıcısına yanıt
    Hocam Zotac Referans tasarım GTX 1080Ti ekran kartı 3050TLden satışta. Ordan pay biçin bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlan açan çoğu arkadaşın Donanım piyasasını bilmediği kanatindeyim. Tam 4 yıl önce 2016 yılında piyasaya sürülmüş bir nesil önceki mimarili kartları Sıfır fiyatına bakıp fiyat biçmek son derece hatalıdır. Önemli olan Senin kartına biçtiğin fiyata muadil olarak ne alınabildiğidir. 3.500 lirayı bırak , 2.200 - 2.300 liraya bile GTX 1080'den daha hızlı ve SIFIR en az 2 yıl garantili olarak RX 5600 XT bulunabiliyor. Ben Nvidiacıyım diyenler de 2.500 liraya 2nci el RTX 2060 bulabilirler. Bu çerçevede GTX 1080'nin maximum değeri aslında 2.000 TL'yi geçmemelidir bunun dışında fiyatlandırma RASYONEL değil keyfidir..
  • Yeni alacağınız ekran kartı için yardım istemişsiniz, söyledikleriniz doğrultusunda amacınıza hizmet edecek en iyi kartın RTX 2070 olduğunu düşünüyorum.

1080 hakkında ise, gerçekten fiyat bir tık pahalı hocam, 1080Ti satıyorlar daha uyguna. Vatan'daki eski ürün fiyatları hep o şekilde, onları referans almak pek doğru değil maalesef. Örneğin; şu an kullanmış olduğum 970'in fiyatına bakarsanız benim 2000TL'ye satmam gerekir kartı, halbuki ederi 800-900.
    www.vatanbilgisayar.com
    MSI GeForce GTX970 GAMING 4G GDDR5 4GB 256Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx970-gaming-4g-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Chromesilver @Kolsuz Samuray @L3ON-
    Değerli düşünceleriniz ve katkılarınız için teşekkür ederim.

@OPTİMİST
    İlanımdaki açıklamalar da durumu özetlemiştim, ama okumayı çok seven bir ülke değiliz ne yazık ki. :)
    Size de teşekkür ederim.
    Sen yine edepli, olgun cevap vermişsin hocam , kusurumuz olduysa affola , saygılarımı sunarım.
  • 3 ay önce falan aynısını 2000 tl ye sattım ortam çok costu yazık 3500 e rtx 2070 alıyosun sıfır :) indirim günlerinde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derin1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam belki satıcı bilmiyordur piyasayı afaki koymuştur ilanı.Mesela letgoya sahibindene baksa 1500 e gtx1050ti leri görse bu karta daha düne kadar Antepte 4000 yazan vardı ve ısrarla 6 ay filan letgoda yayınladı ilanını.
  • Amacım ilanınızı baltalamak değil hocam gtx 1080 serisi kartlar 1900-2300 arasında satılıyordu 3500 çok uçuk bi fiyat olmuş. Tabi ürüne istediğiniz fiyatı istemekte serbestsiniz ama 3500 tlye insanlar rtx teknolojili 2070 ve 2060s veya amd tarafında 5700xt alabilirken fiyat ürünün önüne geçmiş.

• Bu forumda bu başlık altında yazan kimseyi dinleme; Ben dahil. Aynı karttan garantılı bende vardı sattım bu forumda.
    garantisi olsa 2600 eder idi kartınız olmadığı ıcın 2250 verene hemen verin kartı.

Bunun yerine daha iyi bir kartta alıcak iseniz rx 2070 süper almalısınız. en az 4200 tl vericelsiniz bunuda düşünün. Ben olsam kullanmaya devam ederdim. fakat benim 2 k bfv yüksek fps aşkım olduğu için sattım. 2070s kovalıyorum halen.

Bu arada şimdi farkına vardım bellekler 11 gbs değil ise bu fiyatlarda etmez bilginize.
    o8g nın bıldıgım 1 modelı var oda 11 gbs a8g var a8 var
    sizinki o8g 11 gbs olarak yazmıştım fiyat görüşümü.

ederi budur bu forumdakiler bu fiyattan fala vermezler.
    ama her malın bir kör alıcısı vardır.

Not: Ben alıcı değilim.

isterseniz mesajımın tamamını silebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 6 Haziran 2020; 19:46:30 >
  • @OPTİMİST
    Fiyat konusunda yazdım. Konuya, piyasaya ve çıkan teknolojilere bayadır uzak kaldığım için ortalama bir fiyat yazdım zira fiyat yazmadan ilanı veremiyorsunuz yoksa.

Ederininin ne olduğunu inanın bilmiyorum sizlerin yorumları hem satana hem almak isteyen arkadaşlarımıza yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.

Ne eksik ne fazla hak ettiği değerinde gitmesini dilerim.

@Derin1907
    İnanın doğrudur ama yukarda da yazdığım gibi. Sembolik bir rakam koydum.

@VolkanCOO
    Durum aynen dediğiniz gibi Volkan bey. Teşekkürler.

@relling
    Yorumlara açık ilanımız, değerli, bilgilendirici yorumunuz için teşekkürler.

@salvatore_volkan
    Sıkıntı yok, tam tersine bilgilendirici mesajınız için teşekkürler.

SON DURUMU ÖZETLEMEK GEREKİRSE EĞER;

PC'imin tamamını satışa koyacağım bugün yarın.
    Öyle satılmazsa parçalar halinde satışa koyacağım. O zamanda sizlerin tekliflerini değerlendireceğim. Ekran kartının ederi artık o gün ne ise ayrı bir şekilde satacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Yorumunuz için teşekkürler. Bir iki yorum daha gelirse bir aralık bulur diye tahmin ediyorum.

Bir de yorum yapan arkadaşlardan ricam alacağım yeni ekran kartında da yol gösterebilirse memnun olurum.

Yapmak istediğim;
    Bu ekran kartımı satmak,
    Üzerine ekstra para koymak
    ve
    G3DMark puanı 16000'nin üzerine çıkan bir model almak istiyorum.https://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html

Aynı ikinci el otomotivde olduğu gibi, aracınızı satıp, sıfırını alamadığımız durumlara düşmeyeyim,
    Ekran kartımı satıp, sonra cıscıbıldak kalmayayım ortalıkta.
    Özet geçim hiçbir gtx 1080 3500yapmaz yapmadı yapamaz 1080tileri 11gb 352bit garantılı kartları bız evga icxleri 3300e asus rogları 3250e msi gamingxlerı 3100e verdık

En son verdiğim gtx 1080i 2500e
    1070tiyi 2000e sattım.

Bu kartdan daha iyi olan asus 2060rog guncel 3200e zaten forumda

• Değerli arkadaşlar kartımı bugün satmaya kalksam ne kadar eder şimdi? Her türlü yoruma açıktır.

9 ay önceki yorumları okudum ve şuan gülerek cevap vereceğim şuan kartın değeri minimum 4000-4500 TL 2 hafta sonra da muhtemelen 5000 TL olacak hayırlı satışlar
  • gerçekten okudukca üzüldüm yorumları vay be dedim nasıl böyle olabilir. Şuan kendime sistem kurmak istiyorum şu karttan daha düşük özellikteki kartlar 5-6 bin lira gözüküyor oda piyasada bulursam. Ne yapsam sistem kurmaktan vaz mı geçsem beklesem mi bilemedim ki :(

• Bu fiyata anında satılması gerekir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.