İlan açan çoğu arkadaşın Donanım piyasasını bilmediği kanatindeyim. Tam 4 yıl önce 2016 yılında piyasaya sürülmüş bir nesil önceki mimarili kartları Sıfır fiyatına bakıp fiyat biçmek son derece hatalıdır. Önemli olan Senin kartına biçtiğin fiyata muadil olarak ne alınabildiğidir. 3.500 lirayı bırak , 2.200 - 2.300 liraya bile GTX 1080'den daha hızlı ve SIFIR en az 2 yıl garantili olarak RX 5600 XT bulunabiliyor. Ben Nvidiacıyım diyenler de 2.500 liraya 2nci el RTX 2060 bulabilirler. Bu çerçevede GTX 1080'nin maximum değeri aslında 2.000 TL'yi geçmemelidir bunun dışında fiyatlandırma RASYONEL değil keyfidir..
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 6 Haziran 2020; 9:45:59 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 6 Haziran 2020; 19:46:30 > |
|
Değerli arkadaşlar kartımı bugün satmaya kalksam ne kadar eder şimdi? Her türlü yoruma açıktır. |
|
gerçekten okudukca üzüldüm yorumları vay be dedim nasıl böyle olabilir. Şuan kendime sistem kurmak istiyorum şu karttan daha düşük özellikteki kartlar 5-6 bin lira gözüküyor oda piyasada bulursam. Ne yapsam sistem kurmaktan vaz mı geçsem beklesem mi bilemedim ki :( |
Bu fiyata anında satılması gerekir |