şu 3 notebook u kıyaslayabilirmisiniz? sadece grafik tasarım için kullanılacak günlük işler dışında. internette parçalı olarak araştırdığım bilgiler iyice kafamı karıştırdı, sizden ricam hangi bilgisayar? cevaplarınıza minnettar kalacağım. Asus laptop tavsiye başlığında son mesaj 23 ocak ve tavsiye isteyen bir mesaj olduğu için orayı kullanmak istemedim.
Not:Teknosa linklerini açamadım.Sitede ya da bende sorun var.
hocam y550 p8700 işlemcili lenovo ben kullanıyorum. kasa kalitesi çok kötü ama performansı çok iyi. anca y560 y550 ler kadar verimli değil onu gördüm. yurtta yan odada bir arkadaşta var, soğutucu ped ler falan kullanıyor çocuk. ben bir ara ısınma problemi yaşadım, fanı temizleyince geçti.
ancak ben bu 3 model arasında bir tercih istiyorum. grafik tasarım kullanma alanımız, teknosa linklerinde sorun yok, denedim. öneriniz için sağolun.
Teknosa'daki 2 ürün de alınabilir.Fakat stokta görünmüyor
ilk 2 linkteki bilgisayarların ekran kartları yeterince iyi değil. son linktekininde işlemcisi geride kalmış ayrıca hepsinin fiyatları çok çok çok yüksek. bu fiyata i7 740q, 5730 aramalısınız ki bunları 2 bin liraya bulursunuz üstüne 300 tl yede ssd takarsınız bilgisayar performans canavarı olur.
quote:
Orijinalden alıntı: tgyefsanesi ilk 2 linkteki bilgisayarların ekran kartları yeterince iyi değil. son linktekininde işlemcisi geride kalmış ayrıca hepsinin fiyatları çok çok çok yüksek. bu fiyata i7 740q, 5730 aramalısınız ki bunları 2 bin liraya bulursunuz üstüne 300 tl yede ssd takarsınız bilgisayar performans canavarı olur.
iyide euro ve dolar cok yukseldiler biraz baktim her yerde bu civardalar. bu arada dun vatanda sevgililer gunu indirimi vardi %20 ust linktekini almalarini soyledim. benim icin degildi zaten. yeni bilgisayarlar gelmis, adam gibi olanlar 2600 tl.