Şimdi Ara

Asus gtx 1050 ti yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • toplayacağım sistem için ekran kartını gtx1050 ti olarak belirledim. ancak pc toplama sihirbazlarında genelde çok çeşit gtx1050 oluyor ve ben bunlar arasındaki farkı anlamadım. mesela görseldeki gibi asus markasına ait 4 adet ekran kartı var fiyatları aşağı yukarı aynı, O.C olsun istiyorum ama yinede tercihimi hangi kritere göre yapmam gerektiğini bilerek en mantıklı olanı almak istiyorum. ayrıca asus yerine şunu al diye önereceğiniz bir marka varsa önerilere de açığım öncelikli isteğim ekran kartının aşırı ısınmaması yani soğutma konusunda güzel bir marka istiyorum
    Asus gtx 1050 ti yardım

• gtx 1050 ti modeli ısınmayan bir kart olduğu için üfleyerek bile soğutursunuz. Yani o kadar para verip en iyi modelini almaya gerek yok, 200 tl fazla vermeniz belki 1-2 fps fazlasını görmeniz demek.

En yüksek frekans değerleri zotac tarafında var dolayısıyla 1050 ti serisinde en performanslı kartlar zotac tarafında. Kişisel görüşüms, 900-950 gibi para verilmez 1050 ti'a 700-750 bandında bir şey alın geçin üzerine başka bir şey alınabilir ssd gibi.
  • O expedition modeli vatanda 750 lira civarıydı. Baktığınız yerden almayın bence. Hatta asus almayın bile. MSİ,Evga alabilirsiniz.
  • Beyler 4 pin girisinde beyaz led yaniyor neden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.