Şimdi Ara

ASUS GTX 560 AŞIRI ISINMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 30 - 45 dakika arası bf3 oynarken kartın 92° sıcaklığa ulaşması ne kadar anormaldir ?

• kartınızda sorun var.soğutucu vidalarını kontrol edin, sıkılmamış olabilir.belki de fanlarından birisi bozulmuş olabilir.termal macunun kurumasına olanak vermiyorum.
  • bu kadar ısınamaz,kartınızda bir sorun var,normal değil bu sıcaklıklar
  • Ekran kartını kasadan sök ve masanın üzerine ters olarak koy (fanlar masaya bakacak) sonra arkasındaki 4 adet vidayı sök ve vida ile ekran kartının arasına küçük plastik conta koy ve tekrardan montajını yap ve tekrardan sıcaklıklara bak.

Not:Ekran kartın garanti kapsamındaysa garantiye yolla,nasılsa 3 yıl garantisi var asus,ların.
  • Arkadaşlar dediğiniz gibi vidaları kontrol edip sıktım.Yaklaşık 40 dakika bf3 oynadım sıcaklık 75° di.Tabi fan otomatikte %58 e kadar çıktı gürültüyü siz düşünün artık.Ama sanirim buda normal bir değer değil.
    Daha önce macun sürmek için açmıştım sanırım bu nedenle garantide gitti :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unaffected

Arkadaşlar dediğiniz gibi vidaları kontrol edip sıktım.Yaklaşık 40 dakika bf3 oynadım sıcaklık 75° di.Tabi fan otomatikte %58 e kadar çıktı gürültüyü siz düşünün artık.Ama sanirim buda normal bir değer değil.
    Daha önce macun sürmek için açmıştım sanırım bu nedenle garantide gitti :(

korkma garanti öyle hemen bozulmaz ki eğer vidalara zarar vermediysen açtığını bile anlamazlar bu yüzden için rahat olsun.
    Sıcaklık konusunda şunu söylebilirim,şu anki sıcaklıklar oyun sırasında 75 derece bence gayet normal ama senin içine sinmiyorsa güzelce paketle ve servise kargola.

• Teşekkür ederim arkadaşlar performans olarakda donma vb yok su anda havalar isininca bakarim olmadi dediginiz gibi :-) gonderirim garantiye daha 1 yil oldu alali
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.