Şimdi Ara

ASUS GTX 560 Direct CU II TOP 925m MHZ - HATA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi günler Ekran kartımda son 1 aydır bir hata almaktayım Bu hatayı bir türlü çözemedim sistemim 3 aylıktır.
    i5 2500 K
    MSI P67A - GD 65
    G Skill Ripjaws X 1600 Mhz CL8
    ASUS GTX 560 Direct CU II TOP ( 925 Mhz oc )
    Windows 7 Ultimate

Oyunlarda ve Normal seyir halinde bu hatayı alıyorum. Hata Mozilla hatası değil o ara aklıma geldi çektim. ekran kartının 2-3 sürümündede bu hatayı aldım şuan en son sürüm mevcut hala hata alıyorum. kartım 3 aylık yardımlarınızı bekliyorum.

Görüntü sürücü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu
    Nvdia Windows kemel Mode Driver, Version ...... görüntü sürüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu.
    Her sürümde bu hata var. Hata oluşurken PC reset atmış gibi oluyo ekran kapanıyor sinyal kablosu ekranda beliriyor ve tekrardan ekran geliyor 3-4 saniye sonra başlat menüsü vs yerini alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *semih* -- 23 Kasım 2011; 0:56:35 >

• TDR hatası diye geçer bu hata . nvidia nın sürücülerinden kaynaklı, donanımsal değil. Firefox ile Nvidia sürücülerin uyumsuzluğundan oluyor. Genelde 560 GTX lerde yaşanıyor. nvidia yakında bunu düzelten bir sürücü çıkaracak. O zamana kadar firefox un donanım hızlandırmasını kapatmak geçici bir çözüm. Bir de not diğer browserlarda bu hata olmuyor.
  • semih kardeşim aynı hataları bende aliorum 1 aydan beridir ama ben firefox kullanmıyorum google crome kullanıyorum acaba bundada mı bi uyusmazlık var resident ?
  • 285.79 versiyonlu sürücü denerseniz azalır hata alma sayısı.
  • İlginçtir aynı hatayı ve dahada fazlasını bende alıyordum, sorun ram modülünün tekinde çıktı :) 2 gündür tek ram ile takılıyorum sorun yok.Diğerini tek olarak veya ikisini dual olarak taktığımda ise bahsettiğiniz soruna ek olarak birçok sorun meydana geliyor(firefox+chrome çökmesi+değişik mavi ekranlar :) +Oyunlarda çıkıp "bu program çalışmayı durdurdu" hataları v.s.) ramlerinizi tek tek söküp ya da slot değiştirerek deneyebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resident

TDR hatası diye geçer bu hata . nvidia nın sürücülerinden kaynaklı, donanımsal değil. Firefox ile Nvidia sürücülerin uyumsuzluğundan oluyor. Genelde 560 GTX lerde yaşanıyor. nvidia yakında bunu düzelten bir sürücü çıkaracak. O zamana kadar firefox un donanım hızlandırmasını kapatmak geçici bir çözüm. Bir de not diğer browserlarda bu hata olmuyor.

Yıl 2012 hatta 2013'e geldik, bu hata hala düzelmedi. Gtx 460 ile yaşıyorum ve paint, firefox dahil. Tam kepazelik. Hemde 306.97'de bile aynı sorun devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.