Arkadaşlar bundan 2 hafta kadar önce asus gtx 560 ti aldım.İlk başlarda hiçbir sorun yoktu fakat bugün ve dün bazı sorunlar oluştu. SSD mi ahci modda ayarlamayı unuttugum için bugün format attım sistemime.Dün acr oynarken istediğim fpsyi alamıyordum.Full hd çözünürlükte oynuyordum arada tırtıklanmış gibi oluyordu,Bugün ise birkaç oyun denedim cod4,bf3,acr gibi anlık fps düşüşleri yaşıyorum oyunlarda. Hadi kartı çok mu zorluyorum desem 60 derecenin üstüne çıkmıyor.Bf3 hariç %55ini kullanıyor.Kartımın driverı da güncel.Acaba bunun sorunu ne olabilir.Çözümü var mıdır?veya kartı servise mi yollayım?
Arkadaşlar bundan 2 hafta kadar önce asus gtx 560 ti aldım.İlk başlarda hiçbir sorun yoktu fakat bugün ve dün bazı sorunlar oluştu. SSD mi ahci modda ayarlamayı unuttugum için bugün format attım sistemime.Dün acr oynarken istediğim fpsyi alamıyordum.Full hd çözünürlükte oynuyordum arada tırtıklanmış gibi oluyordu,Bugün ise birkaç oyun denedim cod4,bf3,acr gibi anlık fps düşüşleri yaşıyorum oyunlarda. Hadi kartı çok mu zorluyorum desem 60 derecenin üstüne çıkmıyor.Bf3 hariç %55ini kullanıyor.Kartımın driverı da güncel.Acaba bunun sorunu ne olabilir.Çözümü var mıdır?veya kartı servise mi yollayım?
Yardım ederseniz çok memnun olurum.
%100 ünü kullanması gerek kartın.
işlemciniz nedir ?
ram kaç gb bf3 te ultura oynuyosan en az 6 gb lazım
quote:
Orijinalden alıntı: farcry535
ram kaç gb bf3 te ultura oynuyosan en az 6 gb lazım
ram 8gb
quote:
Orijinalden alıntı: HoLY.oNE
quote:
Orijinalden alıntı: sneypkill
Yardım ederseniz çok memnun olurum.
%100 ünü kullanması gerek kartın.
işlemciniz nedir ?
işlemcim i5 2500k darboğaz olusturmasının imkanı yok.
format atmadıysanız,format deneyin eğer sorun devam ederse servis yolu gözüküyor
kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: HoLY.oNE
format atmadıysanız,format deneyin eğer sorun devam ederse servis yolu gözüküyor
kolay gelsin
format atmadan önce 1-2 sıkıntı yaşamıştım o yüzden format attım bugün.bugün çıktı bu sorunlar ortaya
sisteminizi test eden bir yazılım sunuyor bir deneyin ayrıca gameboost tarzı programlar arka planda çalışan programları engelleyip performansı arttırıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme