Şimdi Ara

ASUS GTX 560 ti fps sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan 2 hafta kadar önce asus gtx 560 ti aldım.İlk başlarda hiçbir sorun yoktu fakat bugün ve dün bazı sorunlar oluştu.
    SSD mi ahci modda ayarlamayı unuttugum için bugün format attım sistemime.Dün acr oynarken istediğim fpsyi alamıyordum.Full hd çözünürlükte oynuyordum arada tırtıklanmış gibi oluyordu,Bugün ise birkaç oyun denedim cod4,bf3,acr gibi anlık fps düşüşleri yaşıyorum oyunlarda.
    Hadi kartı çok mu zorluyorum desem 60 derecenin üstüne çıkmıyor.Bf3 hariç %55ini kullanıyor.Kartımın driverı da güncel.Acaba bunun sorunu ne olabilir.Çözümü var mıdır?veya kartı servise mi yollayım?

Yardım ederseniz çok memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sneypkill

Arkadaşlar bundan 2 hafta kadar önce asus gtx 560 ti aldım.İlk başlarda hiçbir sorun yoktu fakat bugün ve dün bazı sorunlar oluştu.
    SSD mi ahci modda ayarlamayı unuttugum için bugün format attım sistemime.Dün acr oynarken istediğim fpsyi alamıyordum.Full hd çözünürlükte oynuyordum arada tırtıklanmış gibi oluyordu,Bugün ise birkaç oyun denedim cod4,bf3,acr gibi anlık fps düşüşleri yaşıyorum oyunlarda.
    Hadi kartı çok mu zorluyorum desem 60 derecenin üstüne çıkmıyor.Bf3 hariç %55ini kullanıyor.Kartımın driverı da güncel.Acaba bunun sorunu ne olabilir.Çözümü var mıdır?veya kartı servise mi yollayım?

%100 ünü kullanması gerek kartın.

işlemciniz nedir ?

• ram kaç gb bf3 te ultura oynuyosan en az 6 gb lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: farcry535

ram kaç gb bf3 te ultura oynuyosan en az 6 gb lazım

ram 8gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Orijinalden alıntı: sneypkill

Arkadaşlar bundan 2 hafta kadar önce asus gtx 560 ti aldım.İlk başlarda hiçbir sorun yoktu fakat bugün ve dün bazı sorunlar oluştu.

%100 ünü kullanması gerek kartın.

işlemciniz nedir ?

işlemcim i5 2500k darboğaz olusturmasının imkanı yok.

• format atmadıysanız,format deneyin eğer sorun devam ederse servis yolu gözüküyor

kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

format atmadıysanız,format deneyin eğer sorun devam ederse servis yolu gözüküyor

kolay gelsin

format atmadan önce 1-2 sıkıntı yaşamıştım o yüzden format attım bugün.bugün çıktı bu sorunlar ortaya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx

sisteminizi test eden bir yazılım sunuyor bir deneyin ayrıca gameboost tarzı programlar arka planda çalışan programları engelleyip performansı arttırıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.