Şimdi Ara

Asus GTX 750 Ti Strix FPS Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AMD Phenom X4 955 BE
    Asus M4a87td usb3
    6GB DDR3 1600Mhz Ram
    550W 80+ PSU

Dün çok büyük ümitlerle gidip Asus GTX 750 Tİ Strix modelini aldım ben CS:GO oynuyorum sadece ve oyunda son ayarlarda da en düşük ayarlarda da aldığım fps 120 server kalabalık değilse bu 200 e falan cıkıyor ama ayarları düşürdüğümde neden fps ultra ayarlardaki ile aynı onu çözemedim bana yardımcı olursanız sevinirim.

• bazi oyunlarda ayari en dusuk ya da en yuksege alman bir sey degistirmiyor.ben bf4'te denedim bir fark yoktu bir de unity oyununda farketmiyor ama o oyunda sorunlar var.normalde bu durum olursa islemci yetmiyor demektir ama cs go gibi bir oyuna islemcinin yetmedigini sanmiyorum bence oyun o sekildedir.
  • Benim gibi bu ekran kartını kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi sorun devam ediyor hala :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diehuman1106

Benim gibi bu ekran kartını kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi sorun devam ediyor hala :(

İşlemci limiti dediğimiz olay. Bendede aynı olay var daha iyi bir işlemci almak lazım sanırsam
  • İşlemci değişirse herşey değişmek zorunda kalacak çünkü bu sokette en iyi işlemci buydu evet eski bir işlemci ama yeterli gibi :(

• diehuman1106 D kullanıcısına yanıt
    sıkıntın işlemciden kaynaklıdır, yani grafiğin low yada hight'ta değişmemesinin nedeni bu olur genelde, en azından oyunda 1 fps limiti yok ise.
  • quote:

İşlemci değişirse herşey değişmek zorunda kalacak çünkü bu sokette en iyi işlemci buydu evet eski bir işlemci ama yeterli gibi :(

120 FPS iyidir yaw takma kafana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Asus Gtx 750 Ti OC 2GB
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 200 fps alsan ne olacak? Elinde 120/144 hz monitorun yoksa fazladan aldigin fps hicbir seye yaramaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emmre129 E kullanıcısına yanıt
    Dostum sadece neden böyle olduğunu çözmeye çalışıyorum yoksa low ayarlara aldığımda 300 FPS de alsam yine aynı olacak dediğin gibi. Fakat bu ekran kartı yeni benim gibi bir çok insan bu kartı alıp kullanacak böyle böyle sorunlar ortaya çıkacak çözümler aranacak yeni bir teknoloji kullanıyor kart sonuçta. Acaba directx 12 güncellemesi geldiğinde etkiler mi performansı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diehuman1106 -- 30 Aralık 2014; 13:21:08 >
  • Bu arada Crysis 3'de bu sistemde ultra ayarlarda 30 FPS alamıyorum kartı alacakların haberi olsun. Medium ayarlarda 30 üstünü görüyor.

• Unitiy sorunu oyunun patchlerinden belkide işlemcinden kaynaklı olabilir işlemci sıkıntın varmı diye 720p de deneyebilirsin.

720p de unity'nin durumu, Low (mediumu es geçtim) high (very high'ı esgeçtim) ultra ayarlarda resimler işlemcim i3 4130 kart gigabyte gtx 760

low :  Asus GTX 750 Ti Strix FPS Sorunu

high :  Asus GTX 750 Ti Strix FPS Sorunu

ultra :  Asus GTX 750 Ti Strix FPS Sorunu

@diehuman1106
    Senin sorunun işlemciden kaynaklanıyor

• CoNaR-X kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ederim.
    Fakat CS:GO ekran çözünürlüğünü 1024x768 de yapsam aynı hatta ekran modunu 4:3 yapıp 16:9 kullanmasam bile aynı oluyor :(

• quote:

Arkadaşlar sistemim şöyle:
    AMD Phenom X4 955 BE
    Asus M4a87td usb3
    6GB DDR3 1600Mhz Ram
    550W 80+ PSU

Dün çok büyük ümitlerle gidip Asus GTX 750 Tİ Strix modelini aldım ben CS:GO oynuyorum sadece ve oyunda son ayarlarda da en düşük ayarlarda da aldığım fps 120 server kalabalık değilse bu 200 e falan cıkıyor ama ayarları düşürdüğümde neden fps ultra ayarlardaki ile aynı onu çözemedim bana yardımcı olursanız sevinirim.

Bende de aynı işlemci ve aynı ekran kartının msi twin frozr modelinden var cs go alalı bir hafta oluyor full hd ve yüksel ayarlarda oynuyorum ve fps ortalama 100 ve 200 arası gidip geliyor yani takma kafama dostum bf 3 te oynuyorum multi yuksek ayarlarda ama onda sikintim yok cs go yu takma kafana

• diehuman1106 D kullanıcısına yanıt
    işlemcin ekran kartını limitliyor, yapabilirsen işlemcine overclock yap farkı hemen göreceksin.
  • Sanirim islemciden kaynakli bir durum islemcine birazcik overclock yaparsan farki gorursun ama cok da bir sey bekleme ozellikle crysis 3 de 30 u mediumda anca geciyor demissin yani 50 fps ye cikacagini zannetme islemcin yeterli duzeye geldikten sonra is kartta bitiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 280x kart var benim sorun surucuden kaynaklaniyor.1.2 yamali oyun indirdim low-ultra fps ayni.1.3 1.4 yama yaptim degisen bir sey yok ama 14.12 surucusunu cektigim zaman bir sey oluyor oyuna 18-20 surunurken 30-60 oluyor nvidia'da farkli olabilir tabi gosterdigin gibi.
  • Bu oyunu resmen AMD ile oynanamasın diye yapmışlar ama nvidialardada sıkıntılı olmuş hatta ilk çıktığında gtx 970-980 bile ultrada sürünüyordu ama yamalarla biraz düzelttiler fakat insanları oyundan bezdirttikten sonra anlamıda kalmadı çünkü oyun düzeltilene kadar herkes sürünerek oynadı bitirdi .

Oyunun çıktığı zaman yapılan utanç tabloları aşağıda, bu oyun çıktığı incelendiği tarihlerde ayıplı ürün ilan edilmeliydi ama geçti artık

• Gtx 980 ile bile o FPS yi aliyorlarsa biz ölelim :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.