Şimdi Ara

Asus gtx 770 hakkındaki görüşleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun amaçlı toplayacağım sistemi an itibariyle bu ekran kartını alarak başlamış bulunuyorum. Asus gtx 770 hakkındaki olumlu veya olumsuz görüşlerinizi bekliyorum

• Harika bir secim olmus.

Diger parcalar ne? Foto atar misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Candance kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun yanına bir de MSI Z87-G45 gaming anakart aldım. Hafta sonu da İ5 4670K işlemci ve 16lık bir ram almayı düşünüyorum.
  • öncelikli olarak hayırlı olsun günümüz olarak çok baba bir kart almısısz size şöyle söyleyeyim watch dogs'u high ultra karısık çok abartılı bir şekilde anti aliasing yapmassan akıcı bi şeklide oynarsın
  • Full hd 60Hz için en iyi ekran kartıdır hayırlı olsun
  • Hocam oyunlarda bu önerilen ultra ayarlar her zaman biraz abartılı oluyor, o nedenle watch dogsu ultrada sorunsuz oynarım diye düşünüyorum.
  • sadece texture dedımız olayla bitmiyo oyundakı en uzakdakı ayrıntı gormek işde asıl bu olay ekran kartı çok yoruyu yani siz bütün ayarlar full ultra fxaa şeklinde 30 40 fps arası oynayacagınızı garantı ederim zaten ubisoft açıklamsında ultra ayarlar için sizin ekran kartını önerdi gtx 770 yani demem oki baba kart almıssınz tekrardan hayırlı olsun
  • Peki yanına 8 gb ram alsam yeterli midir tüm oyunları ultra oynamak için yoksa 16 mı önerirsiniz?
  • benimde almayı dusundugum kart keske stokta 4gb si olsada sli ye hazır olsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: classnick

benimde almayı dusundugum kart keske stokta 4gb si olsada sli ye hazır olsak

http://www.teknobiyotik.com/gigabyte-nvidia-gtx770-windforce-3x-4gb-ddr5-256bit-pci-ekspres-ekran-karti-gv-n770wf3-2gd.html 4 gb lıgı burda var

1080 p de 60 hz oyun oynamak icin gtx 770 ve r9 280x en ust limitli kartlar
  • gmyo31 G kullanıcısına yanıt
    Oops görmemişim,teşekkürler muhtemelen bunu alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkpasscenter

Peki yanına 8 gb ram alsam yeterli midir tüm oyunları ultra oynamak için yoksa 16 mı önerirsiniz?

8 rahat yeter hocam ama ben sana diyim bende asus gtx770 kullanıyorum.Gayet güzel performansı iyi şuan için fiyatıda uygun kaçırmayın bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmyo31

quote:

Orijinalden alıntı: classnick

benimde almayı dusundugum kart keske stokta 4gb si olsada sli ye hazır olsak

http://www.teknobiyotik.com/gigabyte-nvidia-gtx770-windforce-3x-4gb-ddr5-256bit-pci-ekspres-ekran-karti-gv-n770wf3-2gd.html 4 gb lıgı burda var

1080 p de 60 hz oyun oynamak icin gtx 770 ve r9 280x en ust limitli kartlar

Bunu alan net kerizdir.r9 290 la aynı fiyata gtx770 almak ne kadar saçma oldugunu bir düşünün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2*4 GB ram yeterli bence

Ekran kartın harika. Hayırlı olsun. Bol bol oyunlar....
  • gtx 770 bendede var crysis 3 de bazen takılıyor sanki anti aliasing düşürdüm görüntü kalitesini high'a çektim en düşük 40 fps alıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.