Şimdi Ara

*** ASUS GTX 780 DCU 2 850 TL ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ASUS GTX 780 DCU 2 OC MODELİDİR

ASUS KALİTESİNİ BİLEN BİLİYOR ZATEN
    KUTUSU VE İÇERİĞİ VARDIR

garanti konusuda şu şekilde ekran kartını forumda sağlam bir üyeden almıştım kendisi yetkili bir kişidir burda
    inş bir sorun olmaz ama olursada çizgi ile iletşime geçip yardımcı olacağını söylemişti bana zaten taş gibi kart :)
    en kötü garantisi yok diyede düşünebilirsiniz :)

850 TL İSTİYORUM

*** ASUS GTX 780 DCU 2 850 TL ***

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 6 Ekim 2014; 20:27:27 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba, gpu-z goruntusunu koyabilirmisiniz kartinizin. Tesekkurler.
    Ayrica fatura asli yadafotokopisi varmi ?
    Varsa tam tarih nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 30 Eylül 2014; 23:17:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havana_Brown

Merhaba, gpu-z goruntusunu koyabilirmisiniz kartinizin. Tesekkurler.
    Ayrica fatura asli yadafotokopisi varmi ?
    Varsa tam tarih nedir ?

pm attım

• garanti konusu çok açıklayıcı olmuş
  • hiç sanmıyorum 960şın 780 lere yaklaşacagını 970 bile ayni olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömr0681

Aslinda ikinci elden bole bi kart almayi dusunuyordum 1-2 ay once fiyatlar yuksekti

Fakat 960 in ref 780 lere yakin olcani duydum 850 civari verdikten sonra gtx 960 alicam garantili

Ya gtx 960 ozel sogutmalilat bu gunku dolar kuru ile 1000_1050 tl ye gelirse bu ksrt ulkemize o zaman ne yapicaksiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her 780 80ti gibi kartlarin altinda muhakkak gtx9x muhabbeti dönüyor alin bedava goturun kardesim ozaman kartlari daha neyin pesindesiniz tamam piyasasi dusuyor iste de daha yazarak dusuremezsiniz dunya alem biliyor zaten aradaki farki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gaming X Rx 570 4GB - 850 tl
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

Her 780 80ti gibi kartlarin altinda muhakkak gtx9x muhabbeti dönüyor alin bedava goturun kardesim ozaman kartlari daha neyin pesindesiniz tamam piyasasi dusuyor iste de daha yazarak dusuremezsiniz dunya alem biliyor zaten aradaki farki

hayır zaten 9'lar yüzünden fiyatlar düştü. 780 850 lira mıydı 9'lar çıkmadan önce? bunlar istiyorlar ki 600-700 liraya 780 alsınlar... bi uyanık bunlar ya...

bi tanesi de çıkmış 960 780 e yakın olacakmış, fiyatı da 1000 lira olur demiş. doğmamış çocuğa don biçmiş, fiyat biçmiş, performans biçmiş. kendi kişisel varsayımları üzerinden satıcının ilanını eleştirmiş.

bence sizlere fx5200 bile fazla böyle ilanlarda dolaşmayın.
  • Garanti konusunu açıklığa kavuşturursan çok iyi olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckaracar

Garanti konusunu açıklığa kavuşturursan çok iyi olucak.

hocam ilanada yazdım garantisi yok farzedin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

quote:

Her 780 80ti gibi kartlarin altinda muhakkak gtx9x muhabbeti dönüyor alin bedava goturun kardesim ozaman kartlari daha neyin pesindesiniz tamam piyasasi dusuyor iste de daha yazarak dusuremezsiniz dunya alem biliyor zaten aradaki farki

hayır zaten 9'lar yüzünden fiyatlar düştü. 780 850 lira mıydı 9'lar çıkmadan önce? bunlar istiyorlar ki 600-700 liraya 780 alsınlar... bi uyanık bunlar ya...

bi tanesi de çıkmış 960 780 e yakın olacakmış, fiyatı da 1000 lira olur demiş. doğmamış çocuğa don biçmiş, fiyat biçmiş, performans biçmiş. kendi kişisel varsayımları üzerinden satıcının ilanını eleştirmiş.

Bayram nedeni ile anca girdim foruma bırde baktım benım yazı bırılerının zoruna gıtmıs

ilan sahıbı arkadasınmı benım yazımı ıyı oku hayal kurma aklından gecenlerıde bana mal etme

ref 780 e yakın olacak lafında ne var ılanla ne alakası var durum haberler bu yönde ben adamın urununumu kotuluyom ezik

bi tanesi diye hitap etme ben sana bi hitap ederim foruma yakışmaz işine bak

• arkadaşlar isteyen istediği kartı alır yada bekler hangisi daha iyi veya değil konusunun tartışma yeri burası değil donanım ekran kartı kısmında bunu paylaşabilirsiniz
    sattığım kart belli fiyatıda belli işine gelen bunu alır gelmeyende 9 serisini bekler yada alır tartışmanın pek bir anlamı yok

• arkadaş haklı

+50 TL daha verip daha iyi soğutmalı 2 yıl TR garantili Gtx780 Windforce 3x varken niye bu kartı alıyorsunuz diyor sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeVaST@ToR

arkadaş haklı

+50 TL daha verip daha iyi soğutmalı 2 yıl TR garantili Gtx780 Windforce 3x varken niye bu kartı alıyorsunuz diyor sanırım..

kardeşim arkadaş gtx 960 tan bahsetmiş sen fiyattan anlamadımki herkes bir telden çalıyor lütfen gereksiz mesaj yazmayın alıcı olan pm den ulaşabilir fiyatı çok bulan varsada pm den mesaj atıp bilgi alır fiyatın çok vs diye

• quote:

Orijinalden alıntı: ömr0681

quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

quote:

Bayram nedeni ile anca girdim foruma bırde baktım benım yazı bırılerının zoruna gıtmıs

ilan sahıbı arkadasınmı benım yazımı ıyı oku hayal kurma aklından gecenlerıde bana mal etme

ref 780 e yakın olacak lafında ne var ılanla ne alakası var durum haberler bu yönde ben adamın urununumu kotuluyom ezik

bi tanesi diye hitap etme ben sana bi hitap ederim foruma yakışmaz işine bak

daha doğru düzgün cümle kuramıyorsun, noktalama işaretlerinden bile haberin yok, gelmiş burada nvidia basın sözcüsü triplerine girip, duyrulmamış ürün üzerinden bize akıl öğretmeye kalkıyorsun. söyler misin sen gerçekten kendini ciddiye alınacak birisi olarak görüyor musun?

ha bi de dediğin gibi hitap et bakalım ne oluyor... hadi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 7 Ekim 2014; 2:42:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.