Şimdi Ara

ASUS GTX560 DCII OC ve PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kartımı ThermalTake Litepower 600W'lık PSU ile kullanıyorum ve bazı oyunlarda normalden daha az fps aldığımı düşünyorum. MSI Afterburner'ın On-Screen Displayini de kullanıyorum. Örneğin bazı oyunlarda (daha çok oyunların ilk 10s-1dk arası) GPU Usage değeri %10'un üstüne çıkmıyor. Ya da fps 45 civarı iken GPU usage %70lerde (neden %90'larda değil?). Sorunumu anladığınızı umuyorum yardım bekliyorum. (Sistem İmzada)

• 80+ olmayan kaliteli bir psu yeter. Şimdi gelir 750w powercılar aman sakın dikkate alma laflarını

Edit: Sorun psu da değil kesinlikle. Millet 600w ile 6850 cf yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Braymm -- 18 Ağustos 2012; 15:16:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braymm

80+ olmayan kaliteli bir psu yeter. Şimdi gelir 750w powercılar aman sakın dikkate alma laflarını

Zaten 420W lık dandik bi psu vardı elimde. Onun yerine bunu almıştım 5-6 ay önce. HD6850 vardı sorun ondandır diye gidip gtx560 aldım. Sorun büyük ölçüde azaldı fakat bitti diyemem. PSU mum ayrıntılı özelliklerine bakabilirseniz memnun olurum pek anlamıyorum çünkü PSU konusunu
  • UP Yardım bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -OziOzi-

quote:

80+ olmayan kaliteli bir psu yeter. Şimdi gelir 750w powercılar aman sakın dikkate alma laflarını

Zaten 420W lık dandik bi psu vardı elimde. Onun yerine bunu almıştım 5-6 ay önce. HD6850 vardı sorun ondandır diye gidip gtx560 aldım. Sorun büyük ölçüde azaldı fakat bitti diyemem. PSU mum ayrıntılı özelliklerine bakabilirseniz memnun olurum pek anlamıyorum çünkü PSU konusunu

Yahu tek gpu da o power ın kaldıramıyacağı 1 tane bile ekran kartı yok düşün

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -OziOzi-

quote:

Yahu tek gpu da o power ın kaldıramıyacağı 1 tane bile ekran kartı yok düşün

Neyse teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    13 yıl önce açıldı
    GTX 560Ti Overclock yardımı.
    4 yıl önce açıldı
    ASUS GTX 980 Strix OC
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.