Şimdi Ara

Asus Gtx650 ti boost vs MSI 750 ti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biraz saçma oldu mazur görün ama ikisi arasında kaldım siz olsanız hangisini alırdınız ?

• Gtx 750 ti daha iyi ancak hic bulasma direk r7 265 al. Nvidia giris seviye kartlarda amd kadar perf veremiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D yaw sabahtan beri herkes r7 265 al diyor doğru diyor birşey demiyorum ama daha iyi kart olsun istiyorum sizce r9 270x alsam darboğaz oluşurmu intel core2 quad Q9300 işlemcim var yani bütçem varken kötü kart almak istemiyorum.
  • Ben gtx650ti boost kullanıyorum performansından oldukça memnunum.gtx750ti de yeni nesil bir kart.İkiside biribirine yakın kartlar olmasına rağmen 650ti boost bir tık daha önde.Karar senin tabiki.
  • enis811 E kullanıcısına yanıt
    650 ti boost daha iyi tabi. Ama maxvell yeni teknoloji ve yeni oyunlarda 750 ti yaklaşır ikiside üzmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SakuraiTomoki S kullanıcısına yanıt
    abi vallaha bilmiyorum ya kafam çok karıştı biri r7 265 diyor biri gtx650 ti boost valla bazıları var nvidia amdye göre daha iiyi oyunlarda sıkıntı çıkartmıyor diyor valla bilmiyorum açıkcası 750 tl bütçem var vs550 alcam ama onun yanına ne alayım gtx650 ti boostmu gtx750 ti mi yoksa r7 265 mi.
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    r7 265 vs gtx750ti veya 650 ti boost desem hangi kartı tavsiye edersin eğer darboğaz oluşturmazsa R9 270x bile alabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Asus Gtx 750 Ti OC 2GB
    3 yıl önce açıldı
    EVGA GTX 980 Ti SC+ 6 GB
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Monitörün vga mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: enis811

r7 265 vs gtx750ti veya 650 ti boost desem hangi kartı tavsiye edersin eğer darboğaz oluşturmazsa R9 270x bile alabilirim.

GTX750 Ti alın, bu fiyat aralığında daha iyisi yok.
  • Üç karttan herhangi birini alırsan üçüde üzmez seni.Yanlız vga monitör kullanıyorsan AMD kartlar sorun çıkarıyormuş diye duydum.Tekrar diyorum 650ti boost kullanmaktayım ve performansından çok memnunum.Karar senin tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

Orijinalden alıntı: enis811

GTX750 Ti alın, bu fiyat aralığında daha iyisi yok.

Hocam siz bilgili birisiniz siz yapmayın bare 270 270x 750 tiden daha iyi hatta 265 bile

• Kardesim islemci cok flzada olmasa saglam bir islemci r9 270x alcak paran varsa dusunmeden al darbogaz fln olmaz.

• peki yorum yazan ve yorum yazsam mı diyen arkadaşlar şöyle bir test buldum http://www.trustedreviews.com/opinions/radeon-r7-265-vs-geforce-gtx-750-ti-which-is-best-for-1080p-gaming sizce doğrumu doğruysa gtx750 ti almanın bir anlamı yok diye düşünüyorum.
  • gtx750 , gtx650ti boosttan genel olarak daha r7 265 ise ikisinde de kesin olarak daha iyidir. psu ve monitör uygunsa kesinlikle r7 265.
    bu arada hangi oyunda yada benchmarkta 650 ti boost, 750ti dan öndeymiş bende merak ediyorum? çünkü 1-2 seçilmiş oyun dışında 750ti daima gtx650ti boosttan önde.
    ikisinden birini alacak olsam gözümü bile kırpmadan 750ti alırdım, monitör uygunsa r7 265

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 28 Ağustos 2014; 19:42:27 >
  • http://www.techpowerup.com/mobile/reviews/ASUS/GTX_750_Ti_OC/10.html

Buyur gtx650 ti boost 750 ti ve r7 265 aynı testteler 10 taneye yakın oyun var hepsine bak tek tek.

Bu arada monitörün vga ise nvidia al
  • Ah bu AMD fanboyları yokmu hemen eksilemişler bizi istediğiniz kadar eksileyin :)
  • waltran kullanıcısına yanıt
    monitör casper 22 inç led monitör HDIM girişi yok sadece vga var.
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    ayn vga girişli ozaman gtx750 ti alıyorum
    Ben testleri attım hayırlı olsun ikiside üzmez

• kardeş nasıl güvenebilirim kusura bakma birde darboğaz olursa kanıtın varmı yoksa direk alcam ya r9 270x peki asusmu saphiremi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.