Bildirim
Asus GTX750 Ti STRIX OC 400 Watt
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yeterli.Fakat frisby pek iyi bir marka değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: Propus
Yeterli.Fakat frisby pek iyi bir marka değil.
Şu an elimde olanınkinden 5 kat daha iyi benim için önemli olan yeterlimi yetemezse ekran kartını yakar
ve de düşük watt ekran kartının performansını düşürürmü? -
Birde Yeter Dedinde Diğer işlemciye filanda gitcek nasıl oluyo bu iş hocam -
güç kaynağındaki etiketi okunaklı bir şekilde buraya atarsan belki yardımcı olabiliriz -
quote:
Orijinalden alıntı: neophronTR
güç kaynağındaki etiketi okunaklı bir şekilde buraya atarsan belki yardımcı olabiliriz
Ben Kasayı Almadım Almayı Düşünüyorum.
Foto da sadece 400w okunuyor
Yani parçalara Yeterli güç gelir mi?
Ekran kartı ve Diğer parçaların performansı Düşer mi?
Ekran Kartının yanma tehlikesi var mı?
Bana Bunları cevapları lazım yorumun için saol. -
etikette 12v kanalının altında kaç watt yazıyor ? güç kaynağı adam gibi birşeyse diğer sorduklarından hiçbir kuşkun olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 14 Haziran 2015; 1:06:22 > -
quote:
etikette 12v kanalının altında kaç watt yazıyor ?
http://www.vatanbilgisayar.com/frisby-fc-8870g-400w-midt-atx-siyah-kasa.html
al burdan bak bende etiketi yok çünkü almadım ve gözükmüyor
sen de yardımcı olmaya çalışıyorsun ama almadım:D -
güç kaynağındaki etiketi gözükmüyor ama büyük ihtimal 200 civarı falandır sonuçta markası frisby olunca ucuz kasalara yönelme az daha para kıyda cooler master yada corsair kasa tercih et hem içindeki güç kaynakları 80 plus sertfikalı hemde güvenilir markalardan -
quote:
güç kaynağındaki etiketi gözükmüyor ama büyük ihtimal 200 civarı falandır sonuçta markası frisby olunca ucuz kasalara yönelme az daha para kıyda cooler master yada corsair kasa tercih et hem içindeki güç kaynakları 80 plus sertfikalı hemde güvenilir markalardan
200 iyimi kötümü ideal li ne peki
kaç lık almalıyım bütçem tutmuyor -
diğer parçalarıda yaz -
quote:
güç kaynağındaki etiketi gözükmüyor ama büyük ihtimal 200 civarı falandır sonuçta markası frisby olunca ucuz kasalara yönelme az daha para kıyda cooler master yada corsair kasa tercih et hem içindeki güç kaynakları 80 plus sertfikalı hemde güvenilir markalardan
750 ti için çok abartmaya gerek yok.Tabiki frisby yerine düzgün bir marka tercih etmek çok daha iyi olur.Fakat öyle corsairin titanium sertifikalı psusuna da gerek yok 750 ti için.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X