Şimdi Ara

ASUS GTX780 TI DirectCU II 3GB/384 Bit - DÜŞÜK FPS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zülkif gonzo

Oyun kopya ise olur

580 ile oynarken orjinal miydi oyun onunla alakası yok direk kart arızalı gibi duruyor
  • Evet arkadaşlar, en sonunda iade kuponu karşılığında EVGA Geforce GTX780 Dual Classified modelini aldım ve hakikaten muazzam çalışıyor.
  • Cryostasis C kullanıcısına yanıt
    Sorun psu nuzda olabilir darboğaz olduğunu sanmıyorum olsa bile söylediğiniz takılmalara sebep olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryostasis

Evet arkadaşlar, en sonunda iade kuponu karşılığında EVGA Geforce GTX780 Dual Classified modelini aldım ve hakikaten muazzam çalışıyor.

Dostum üstünden baya bi geçmiş ama boşuna uğraşmışsın ve 780 ti gibi karttan olmuşsun...
    Yapman gereken sadece anakartın biosuna girip ayarları "load setup defaults" yapıcaktın ve tekar başlattığında pc'yi sorun kalmayacaktı iade verdim diyosun ikinci kartı orda taktılar denediler demişsin gene aynısı oldu demişsin sorun ekran kartında olsa bir diğerinde yine yapmaz sonuçta aynı kart ve şansına evga 780 de olmamış...ama sen yinede dediğimi yap yine,faydası olur zararı olmaz..bu dediğim tecrübe ile sabit kaç kere başıma geldi yine şansına konuyu yeni gördüm erken görsem belki bu kadar uğraşmazdın...

• 780 Ti'dan dönme bence de. 780 Classified gereksiz pahalı ve su soğutma kullanmayacaksan classified olması bir anlam da ifade etmiyor.. Herhangi bir özel 780 gibi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 26 Haziran 2014; 11:20:07 >
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt
    O bahsettiğim ASUS kartı Çizgi Elektronik tarafından iade alındı. Yani servis kayıtlarından vs. sorunlu olduğu kesinleşti. Daha önceki mesajlarımda 2.kartı da denediğimizi ve aynı şeyin olduğunu söylemiştim... Bu 2.kart da aynı şekilde sorunlu çıkmıştı... Aynı şeyi tekrar yaşamayı göze alamadım hakikaten. O yüzden gittim EVGA'yı aldım, ve çok iyi çalışıyor. Olmadı demedim. :)

Ayrıca, 780TI zamanlarında anakart Bios ayarlarını da "default" olarak yaptım. Herhangi bir faydası olmadı.

Teşekkürler bilgi için!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryostasis -- 3 Temmuz 2014; 8:56:46 >
  • Su soğutma da aldım. :) Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryostasis

O bahsettiğim ASUS kartı Çizgi Elektronik tarafından iade alındı. Yani servis kayıtlarından vs. sorunlu olduğu kesinleşti. Daha önceki mesajlarımda 2.kartı da denediğimizi ve aynı şeyin olduğunu söylemiştim... Bu 2.kart da aynı şekilde sorunlu çıkmıştı... Aynı şeyi tekrar yaşamayı göze alamadım hakikaten. O yüzden gittim EVGA'yı aldım, ve çok iyi çalışıyor. Olmadı demedim. :)

Ayrıca, 780TI zamanlarında anakart Bios ayarlarını da "default" olarak yaptım. Herhangi bir faydası olmadı.

Teşekkürler bilgi için!

İlginç gerçekten demek ne kadar tecrübede etsek başka sorun olabiliyor...
    Çünkü benim başıma hep geliyor diyelimki oc yaptık ve oc'li hlade sistem ekran kartı sürücüsünü günelledik yeniden başlattığımızda aynı sorun oluyodu biosa girip bi defa sistemi default ayarlarda açıp sonra oc'li haline aldığım zaman düzeliyodu aynı şey başka kart taktığım zamanda oluyodu o yüzden dedim...
    Neyseki sorun yok şu an herhalde kullanıyosun geçmiş olsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.