Şimdi Ara

ASUS GTX780 TI DirectCU II 3GB/384 Bit - DÜŞÜK FPS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selamlar,

Thermaltake Toughpower 850W

Kasa içerisindeki sıcaklığı 10-12 derece...
  • Cryostasis C kullanıcısına yanıt
    PSU gayet iyi, ekran kartı sıcaklığına baktınız mı ? Son olarak, başka PC'de deneme imkanınız var mı kartı ?
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı sıcaklığı 50 dereceyi geçmedi. Başka bir PC'de malesef deneyemedim, çünkü yakınlarda bu kartı takabileceğim başka bir bilgisayar yok malesef.
  • Aldığınız yere götürün o halde, hemen test etsinler. Sorun devam ediyorsa değişim olur hemen.
  • Bu arada kart aynı gün almışız. Ben Üsküdar şubesinden aldım ellerindeki tek karttı.
    Önce Windows 8.1 yeniden kurdum sonra ekran kartının son Beta driverını kurdum.
    Oyunlarda hiç sıkıntı yok. Yaşadığınız sorunu zaman geçmeden vatan bilgisayara anlatın. Avrupa tarafındaysaniz Topkapı mağazasına anadolu tarafındaysanız Bostancı mağazasına götürün. Oradakiler diğer şubelere göre daha hızlı davranabiliyor ve stok sıkıntısı olmuyor.
    Iki gün olduğu için sorun çıkarmadan degiştireceklerini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz kurulumla driverler denenmiş

İşlemci darboğaz yapacak bir işlemci değil. Ki zaten sorun darboğaz değil gtx 580 ile kullanılmış

Gtx580 kullanılmış psu ve işlemci yeterli anlamına geliyor.

Oyunun başında meydana gelmesi sıcaklık kavramını da eliyor.

En son bios guncellemesini kontrol ettiniz mi diye sorayım eğer bios da güncel ise vatana götürün arkadaşların dediği gibi

• i7 3770K ve darboğaz. Belliki kartda sorun var.
  • Cryostasis C kullanıcısına yanıt
    anlattiginiz problem r9 280x dcu2 deki artifact sorunuyla ayni. yapacaginiz fazla birsey yok direk iade edin.

4 adet 280x te de ayni sorun vardi. hepsini iade aldilar.

• Kart sorunlu buyuk ihtimalle

• Driver kurulumu yapmışsınız PSU ve CPU da gayet iyi kartta bir sıkıntı var demek ki.

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    +10000

Ben ayni karti 8350 ile kullanyom ve metro dışında 60 fps tavanda alyom.

psu da sorun yoksa ekran karti arızalı dır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryostasis

Merhaba Arkadaşlar,

Bir konuda bilgilerinize ihtiyacım var.

Dün Vatan'dan bu kartı aldım ve sistemimdeki GTX580'in yerine taktım. Ama kurduğum bütün oyunlarda aynı sorun oluştu : Menülerinde hız gayet iyiyken, açılış videolarında ve oyun esnasında cızırtı, takılma ve donmalarla 6 - 7 FPS'lere kadar düştü.
    GTX580'ile kusursuz oynayabildiğim oyunları test etmek için baştan kurdum ve GTX780TI, yine yerlerde sürünüyor.

Ayrıca bu haldeyken, bir şekilde Ctrl+Alt+Del ile işlemi kapatıp masaüstüne döndükten 30-40 saniye boyunca bu takılmalar devam ediyor.

Sistemimin bilgileri imzamda mevcut, dediğim gibi sadece ekran kartını değiştirdim.

Win 7 - Ultimate kullanıyorum.
    VSync kapalı.
    3D Vision kapalı.

Yaptığım ama sonuç alamadığım işlemler :

Format + Temiz kurulum, güncel driveri ile.
    Format + Temiz kurulum, beta driveri ile.

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
     ASUS GTX780 TI DirectCU II 3GB/384 Bit - DÜŞÜK FPS

Psu kaç watt?

• Simplyfor S kullanıcısına yanıt
    850W, Thermaltake
  • @DH | equ* @KralDorduncuVites @LGR9 @orhancub @carman1tr @_Dominic_Toretto_ @MultiCore @scutaro @xdeliruzgar @Elsa @Neuchatel @cikopelo @Simplyfor

Merhaba Arkadaşlar,

Hepinize tek tek teşekkür ederim. Takriben 10 gün süren bir servis işlemi neticesinde, Vatan kartı iade aldı. Siz siz olun, böyle durumlarda imkanınız var ise kasanızı yanınızda götürün ve alacağınız ekran kartını makinenizde mutlaka test ettirin.
    5-10 dk'da çıkmayabilir sorun, gerekirse 1-2 saat bekleyin, satan adamın gözünün önünde testte kalsın.

Ben o kartın bozuk olabileceğini aklımın ucundan bile geçirmezdim, çünkü dediğim gibi : Masaüstünde, oyun - test prog. açmadıkça mükemmel çalışıyordu.

Ne marka - ne de model gözünüzü boyasın...

Selamlar...

• quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Bir konuda bilgilerinize ihtiyacım var.

Dün Vatan'dan bu kartı aldım ve sistemimdeki GTX580'in yerine taktım. Ama kurduğum bütün oyunlarda aynı sorun oluştu : Menülerinde hız gayet iyiyken, açılış videolarında ve oyun esnasında cızırtı, takılma ve donmalarla 6 - 7 FPS'lere kadar düştü.
    GTX580'ile kusursuz oynayabildiğim oyunları test etmek için baştan kurdum ve GTX780TI, yine yerlerde sürünüyor.

Ayrıca bu haldeyken, bir şekilde Ctrl+Alt+Del ile işlemi kapatıp masaüstüne döndükten 30-40 saniye boyunca bu takılmalar devam ediyor.

Sistemimin bilgileri imzamda mevcut, dediğim gibi sadece ekran kartını değiştirdim.

Win 7 - Ultimate kullanıyorum.
    VSync kapalı.
    3D Vision kapalı.

Yaptığım ama sonuç alamadığım işlemler :

Format + Temiz kurulum, güncel driveri ile.
    Format + Temiz kurulum, beta driveri ile.

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
     ASUS GTX780 TI DirectCU II 3GB/384 Bit - DÜŞÜK FPS

Gtx 580 ile sorunsuz oynuyorsun gtx 780 ti baba kartlardandır.6 fps alman imkansız ekran kartının bozuk veya psuun yetmiyor bu 2 ihtimal başka ihtimal yok çünkü

• Bu arada ekran kartının bozuk olup olmadığını masaüstünde anlayamadım oyun açıp denemek lazım masaüstünde sorunlu çıkması için é kartının masaüstünde ekranda mavi Yeşil çizgileri anlarsın veya mavi ekrana düşmesinden

• benim aklıma 4 şey geliyor

işlemcinizi mutlaka en az 4400 mhze o.c layınız.

337.50-desktop-win8-win7-winvista-64bit-international-beta
    kurunuz.

win 8.1 pro kurunuz.

3 cü olarakta hala nvidia driverları sorunlu beklenen driver daha çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 11 Haziran 2014; 14:12:10 >
  • quote:

@DH | equ* @KralDorduncuVites @LGR9 @orhancub @carman1tr @_Dominic_Toretto_ @MultiCore @scutaro @xdeliruzgar @Elsa @Neuchatel @cikopelo @Simplyfor

Merhaba Arkadaşlar,

Hepinize tek tek teşekkür ederim. Takriben 10 gün süren bir servis işlemi neticesinde, Vatan kartı iade aldı. Siz siz olun, böyle durumlarda imkanınız var ise kasanızı yanınızda götürün ve alacağınız ekran kartını makinenizde mutlaka test ettirin.
    5-10 dk'da çıkmayabilir sorun, gerekirse 1-2 saat bekleyin, satan adamın gözünün önünde testte kalsın.

Ben o kartın bozuk olabileceğini aklımın ucundan bile geçirmezdim, çünkü dediğim gibi : Masaüstünde, oyun - test prog. açmadıkça mükemmel çalışıyordu.

Ne marka - ne de model gözünüzü boyasın...

Selamlar...

Arada bu sekilde arıza cıkabiliyor. Sorununuzun cozulmesine sevindim tekrar hayırlı olsun.

• Yine ayni karttan mi aldiniz son durum nedir ayni islemci frekansinda degerler nasil?

• Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    Değiştirip aynı marka 2.kartı deneyip almaya niyetlendim, ellerinde vardı; kasayı Vatan'a götürdüm, taktım, aynı program ve oyunları çalıştırdım. Aynı sorun o kartta da vardı.
    Sorun aynı, ani FPS düşüşü örnek vermek gerekirse bir kartta anında olurken - diğerinde birkaç dakika sonra oluyor... Ama mutlaka oluyor... Artık onu da kendileri göndersinler servise! :)

Dolayısıyla iade kuponunu alıp çıktım. Artık başka bir ürün alırım herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.