Şimdi Ara

Çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlu.Dal.95 -- 13 Temmuz 2023; 21:46:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Normalde sağ alt köşede ses hoparlör simgesi, windows ilk kurulumunda bile driver yüklenmeden bile sağ altta gözükür. 3 kez format atılmasına rağmen olmamış .

Sizn kullandığınız işletim sistemi nedir sürüm falan ?

Ben kendimde win 11 pro kullanıyorum bir çok kez farlı anakartlara ve sistemlere de format atıyorum defalarca, bu soruna şansa hiç denk gelmemiştim.

Şu linkteki videodaki arkadaş win 10 da sorunu anlattığı şekilde çözmüş galiba. Muhtemelen win 11 kullanıyorsanız yapılacak şeyler aynıdır tahminmce. Bir deneyin isterseniz.

Tekno Hallyoutube
    Windows 10 Ses simgesi görünmüyor sorununa kesin çözüm. Ses simgesi kayboldu ve ses düzeyi simgesi kapalı açılmıyor sorununa kesin çözüm. Hoparlör simgesi kayboldu ve windows 10 ses simgesi yok veya Ses simgesi çalışmıyor veya hoparlör simgesi kayboldu diyorsanız videomuzu izleyebilirsiniz. Tekno Hall. windows 10, windows 10 ses simgesi, ses simgesi çalışmıyor, windows 10 ses simgesi görünmüyor, windows 10 ses simgesine tıklanmıyor, windows 10 ses simgesi yok, windows 10 ses simgesi kayboldu, windows 10 ses simgesi çalışmıyor, windows 10 görev çubuğu ses simgesi çalışmıyor, ses düzeyi simgesi kapalı açılmıyor, hoparlör simgesi kayboldu, ses karıştırıcı gözükmüyor
    https://www.youtube.com/watch?v=mSowLLJglqg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan1982DZC -- 6 Temmuz 2023; 11:28:3 >

• UAD sürücüler'de system-tray simgesi yoktu hatırladığım

Kontrol panel yüklenmiş ise başlat menüsünden açıp ayarlarını yaparsın.

Yüklü değilse MicrosoftStoru aç güncellemeleri kontol et. veya aşağıdaki linki tarayıcıya girerek MS storu başlat

ms-windows-store://pdp/?productid=9p2b8mcsvpln

• Mutlu.Dal.95 kullanıcısına yanıt

Sürücü kurulumunu bitir sistemi yeniden başlat.

Açıldığın da otomatik yüklemiyorsa Microsoft-Stor'dan manual indir önceki mesajda baglantı mevcut.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun açılmıyor [Çözüldü]
    18 yıl önce açıldı
    [ ÇÖZÜLDÜ ]
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.