Şimdi Ara

Asus Hd 7870 directcu ii top v2 overclock tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Asus radeon Hd 7870 kullanıyorum ve asusun oveclock programı olan gpu tweak kullanırken ;

Cpu clock 1000 den 1400
    Memory clock da 4800 den 5200 e çıkarınca (programım verdiği sınır değerler bunlar) bilgisayarda bu değerleri uyguladım ve oyuna girince pc oto res attı ama ekrana görüntü gelmedi bende fişi çektim ve biosu resetledim pc açılırken az önce gerçekleştirdiğiniz overclock başarısız oldu dedi ve ben pcyi varsayılan ayarlarda başlat dedim pc açılınca gpu tweak programını sildim ve bir sorun kalmadı..

Aranızda asus radeon hd 7870 directcu ii top v2 kullanan arkadaşlar varsa stabil overclock değerlerini bana yazabilirlermi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım edicek birisi yokmu ? :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartın gpu voltajı milivolt cinsinden ne ise, frekans değerini de onun 50 eksiğine ayarla. Örnek veriyorum:

1220mV için 1170 MHz. Sonra test et. Sorun çıkarmıyorsa frekansı arttır gene test et. Ta ki bozulana kadar.

Voltajı değiştireceğim dersen de 1250 mV değerini geçmemeye bak. Kart gümlemesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 22 Şubat 2016; 21:14:18 >
  • guncel
  • gpu-z den vram markasına bakın, Elpida ise 1250 mhz yi geçmeyin.

GPU kısmında azar azar artırın, resetlediği yerde voltaj isteyecek, 1.3 voltu zorlayanlar var ama 1.25 voltu geçmeyin bence.

benim kart top olmayan versiyon voltajsız 1150 mhz görüyor, çok fazla getirisini görmedim, kartı hırpalamak istemedim.

kart güncel oyunlarda hiçte fena performans göstermiyor. ilerde zayıf kaldığı zaman voltajlı oc düşünebilirim, voltaj kartın ömründen yiyor çünkü.

bu arada kartın soğutması çok iyi.

http://www.guru3d.com/articles-pages/radeon-hd-7870-overclock-guide,1.html

kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.