Şimdi Ara

ASUS HD 7870 SİSTEM ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yorum yaparken olabildiğince en uygun fiyatlarda sistem önerisi yapmanızı önemle rica ediyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/hd7870-directcu-ii-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html

EKRAN KARTI BU ARKADAŞLAR

buna uygun ;

Anakart
    İşlemci
    Rami 2133 MHZ 8 gb alıcam
    Powersupply li bi kasa lazım
    120 gblık bi ssd disk alıcam

50 60 lirayada 2 . el 300 gb falan bi hdd almayı düşünüyorum.

GTA V falan rahatça kaldırabilcek bi sistem arıyorum fakat oldukça bütçede en aza indirgemem gerekiyor.

Not : Yukarıda ki ekran kartını büyük ihtimal forumdaki bi arkadaştan satın alıcam.

İyi forumlar

• rafettanozgur kullanıcısına yanıt
    Anakart: H110M PRO VD
    İşlemci: i3 6100 2.el düşünülebilir işlemcilerde 2.elde sorun çıkma oranı çok düşüktür
    8GB 2133mhz ddr4 ram Kıngston yada Corsaır olabilir

Veyatta daha ucuza 2.elde i5 2500 ve Anakartını 1600 Mhz ramle alabilirsiniz oda darbogaz yapmaz çok daha ucuza gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 11 Ekim 2016; 14:37:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMANRUPE

Anakart: H110M PRO VD
    İşlemci: i3 6100 2.el düşünülebilir işlemcilerde 2.elde sorun çıkma oranı çok düşüktür
    8GB 2133mhz ddr4 ram Kıngston yada Corsaır olabilir

Neden amd serisi degilde intel i3 2. el yönelttiniz hocam
    DDR4 Yeni nesil oldugu için i3 2.el işlemciye yönelttim oyun performansı çok daha iyi ama bu sadece i3 6100 için geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 11 Ekim 2016; 14:38:51 >
  • quote:

DDR4 Yeni nesil oldugu için i3 2.el işlemciye yönelttim oyun performansı çok daha iyi ama bu sadece i3 6100 için geçerli

Ortalama piyasasi nedir 2. elin intele çok uzağımda hocam
    Şuan Sıfırı 420 Tl felan garantili 2.elini 300 Tl den bulursunuz diye düşünüyorum hatta daha ucuza bile denk getirebilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 11 Ekim 2016; 14:44:50 >
  • quote:

Şuan Sıfırı 420 Tl felan garantili 2.elini 300 Tl den bulursunuz diye düşünüyorum hatta daha ucuza bile denk getirebilirsiniz :)

Umarım bulurum hocam forumda yok gibi farklı yerleri karıştırıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    bakın bakalım güzel işlemcidir 7870 le yag gibi oynatır her oyunu
  • quote:

bakın bakalım güzel işlemcidir 7870 le yag gibi oynatır her oyunu

Pek umutlu değilim alt üst ettim ama yok gibi ..
    İlerleyen günlerde satan çıkar umarım
  • En ucuz gta 5 te filan rahat ettirecek sistem bakıyorsan i5 750 veya i7 870, i7 920 alıp overclocklayacaksın en kötü 3.6' ya filan. Bütün oyunlara da yeter şu an, bi sonraki nesle kadar, 7870 i de rahat besler. 60 dolara aliexpresste var, forumdaki değeri de 150 filan heralde 2. eli, o i3 lerden filan iyidir. Overclocklu hali 4 çekirdek ve fazlasını kullanan oyunlarda i3 6100 den de iyidir. Yeni oyunları da rahat oynarsın bi sonraki nesle kadar. Overclocksuz hali de 4150ler ayarında, hatta biraz daha iyi belki.

Youtube'dan da videolarına bakabilirsin

https://www.youtube.com/watch?v=Q3N23YIlZDk

Ya da potato masher pc yaz youtube'da, i5 750+ gtx 760 lı sistemin bütün oyun videoları var neredeyse.

Kart olarak da gtx 760, daha iyi işini görecektir bence. Tavsiye sadece, bi araştırırsın.

Ama anlamıyorsan bulaşma tabii bu işlere

• kivanc1988 K kullanıcısına yanıt
    Bu saatten sonra ilk nesil işlemci almak akıl mantık işi degil boş yorum yapmayın overclock için iyi anakart iyi sogutucu iyi bir psu lazım bunlarda hep maliyet i3 6100 den tuzluya gelir ve en kötüsüde ne garantisi yok
  • En ucuza nasıl oynayacagını sormuş, ben de cevapladım. Bu boş yorum değil. Boş yorum her ucuz sistem isteyene i3 6100 önermek olabilir mesela. 10 kişi gelip ayrı ayrı i3 6100 yazsın, o zaman boş yorum olmuyor. Farklı fikirlere açık olmak insanlara zor.

Bence de yeni sistem toplasın, 2009 yılına yatırım yapmasın garantisiz ürünlere anlamıyorsa çok. Ama yarı fiyatına oyunda aynı performansı alır mı alır, hadi iyi günler
  • Hocam değerli yorumun için teşekkür ederim.
    Seçim yaparken dikkate alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amaç gta 5 ise zaten i3 6100 60 fps verebiliyo en az
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.