Asus hd4850 mi smartdoctor ve catalyst üzerinden oc yapmaya çalıştığımda gpu ve çekirdek hızlarımı yükseltip onayını alıyorum ancak onaylanmasına rağmen bu hızlara çıkmıyor,eski halinde kalıyor hızı.Standart hız gpu:625 bellek saati:2008mhz bunun ustunede cıkarsam onaylasam dahi bu hızları geçmiyor.İşletim sistemi win7 64bit home premium
sorun nerde olabilir acaba?şimdiden teşekkürler.
öncelikle 4850 pekte oc kapasitesi olan bir kart değil.zaten yapabileceğin maksimum oc de dahi arada bi kaç fps dışında fark olmayacaktır.ayrıca oc yapmayı riva tunerle deneyip sonucu buraya yazabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: oceqn
öncelikle 4850 pekte oc kapasitesi olan bir kart değil.zaten yapabileceğin maksimum oc de dahi arada bi kaç fps dışında fark olmayacaktır.ayrıca oc yapmayı riva tunerle deneyip sonucu buraya yazabilirsin.
Oclisini alsaydın keşke ben öyle yaptım...
Rivayı deneme şansım olmadı ancak xp 32 bit yüklü zamanda bu programlar ile oc denemiştim olmuştu şu anda win7 64 bit olmasından dolayı bir sorun mu cıkarıyor dıye dusunmekteyım.
Ati tray tool ile dene.
Maalesef standart hızından yukarı bir türlü çıkmıyor oc olamıyor.Onaylanıyor ama hızlar standart hızından yukarı çıkmıyor gerçekten çok enteresan.Oc nin bu karta vericeği gerçekten çok küçük bir katkı ancak daha önce olan bir durumun şimdi olmaması can sıkan.Söylenen bütün programarla denedim sonuç yine aynı.Kartın çalışmasında herhangi bir sorunda yok sorunun donanımsal olduğunu düşündürecek win7 ile ilgili olma ihtimali varmıdır acaba?