Saygıdeğer üstadlar, 350-400 lira fiyat aralığında bir bütçe ayırabildim kendime ve ekran kartı ihtiyacımı bu aralıkta gidermeye çalışacağım. Çok araştırma yaptım ve HD5770'in bu fiyat aralığındaki Nvidia kartlarda dahil olmak üzere diğer Ati ürünlerinden daha performanslı olduğunu öğrendim. Tabi sizler kadar engin donanım bilgisine sahip değilim.
Öncelikle siz üstadlara sormak istediğim, bu konu başlığında yazmış olduğum kartlardan hangisini tercih etmeliyim? Bunun yanısıra bu fiyat aralığında bu karttan daha iyi performans vereceğine inandığınız ve HD5770 alacağına şunu alabilirsin diye fikir belirtebileceğiniz kartlar nelerdir? Saygılar dilerim.
Marka ve kalite adına hiç düşünmeden Asus derim
Çok kısa süre içerisinde bende Asus olandan bir tane alacağım.. Stock soğutuculu'yu tercih ediyorum çünkü yeni tip soğutucularda ramler soğutmadan pek nasibini alamıyor...
Bence bütçen 400 e kadar ise asus yada his modelinden alabilirsin.Sapphire geçenlerde biraz ısınınca bana da sıkıntı yaptı.Galiba sabıkalı olduğu konusunda anlatılanlar doğru.
Yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim üstadlar. Sanırım bu yorumlardan sonra Asus'un 5770'ini tercih edeceğim. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
En ucuz hangisi ise (Sapphire gözüküyor) onu al..
LEON-X in verdiği linkteki ürün referans tasarıma sahip değil. Forumdan bir arkadaş aldı ve resimdeki V2 modeli geldi...
Tekrar söylüyorum 5830 u bekleyin
quote:
Orijinalden alıntı: 666
Tekrar söylüyorum 5830 u bekleyin
gördük 5830 un testlerini resmen çuvallamış.... HIS 5770 kullanıyorum hem sessiz hem serin max 67 derece tavsiye ederim
5830 çuvallaması diye birşey yok gelsin göreceksiniz 5770 i gömecek tarihin karanlık vga mezarlığına
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme