Şimdi Ara

ASUS HD6670 ALICAM SİZCE İYİMİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben bilgisayarıma Windows 8 yüklediğim ve de ekran kartım Windows 8'e uymadığı için yeni ekran kartı almak istiyorum.

Eski ekran kartımın markası ATI Radeon x1550 idi.

Şimdiki almak istediğim kart:tıkla

Sistem özelliklerim:

ben düşük seviyedeki oyunları oynuyorum eski kartım wolfteam s2son silah gibi oyunlarda takılma yapmıyordu sizce bu nasıl olur ?

teşekkürler.

• anca anca kurtarır

ama sağlıklı bir 500 w olsa tam oturur derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: -İstanbullu-

anca anca kurtarır

hocam sahsen kendim kullaniyorum cok iyi benim icin hd cozunurlukte cogu oyun icin yertrli ama ful hd de biraz zorlanir hd alti cozunurluktre cok akici high felan takilkirsiniz

ben 450 w guc kaynagi ile kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prophet66

quote:

Orijinalden alıntı: -İstanbullu-

anca anca kurtarır

hocam sahsen kendim kullaniyorum cok iyi benim icin hd cozunurlukte cogu oyun icin yertrli ama ful hd de biraz zorlanir hd alti cozunurluktre cok akici high felan takilkirsiniz

ben 450 w guc kaynagi ile kullaniyorum

Merak etme dostum ben ikinci bilgisayarimda 2gb asus 6670 i 350 wattlik gigabyte kasada full yukte sorunsuz kullaniyorum. 7790 a kadar elindeki psu rahatlıkla calistirir. 7850 ve ustu bir ekran karti aldiginda 500watt ve ustu bir psu alman gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler
  • Dostum HD6670'in 2GB'lik modeli var onu al derim. Vatan bilgisayarda fiyatı 156 TL
    Oyunları 2GB bellek ile daha rahat oynarsın artık 1GB bellek yetersiz kalıyor çünkü.
    Oyun oynamam dersen 1GB sana yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 1 Eylül 2013; 15:43:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari S.p.A.

Dostum HD6670'in 2GB'lik modeli var onu al derim. Vatan bilgisayarda fiyatı 156 TL
    Oyunları 2GB bellek ile daha rahat oynarsın artık 1GB bellek yetersiz kalıyor çünkü.

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-hd6670-2gd3-hd6670-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63985

bunu diyorsun dimi :D

bende kararımı değiştirmiştim zaten bunu alıcam :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AsRock Nasıl Marka Sizce ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gemirgen

quote:

Dostum HD6670'in 2GB'lik modeli var onu al derim. Vatan bilgisayarda fiyatı 156 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-hd6670-2gd3-hd6670-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63985

bunu diyorsun dimi :D

bende kararımı değiştirmiştim zaten bunu alıcam :D

Evet bu kart

• Bende 6670 alacaktım ama forumdaki arkadaşlar özellikle sapphire 7750'yi önerdi.Arada çok büyük bir fiyat farkı yok ama sen bilirsin asus'un ekran kartları da çok güzel ve asus'a teknik servis olarak çizgi elektronik bakıyor ve çok yardımcı oluyorlar.

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11202-13-20g-hd7750-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63626

• Sayenizde 10 dk da bir fikir değiştiriyorum

İyiymiş bak bu

www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11202-13-20g-hd7750-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63626

• 7750 Almanı öneririm
  • quote:

hayır öyle birşey yok giriş seviyesi kartlar 1gb belleği bvırak 512 yi anca doldurabilirler 2 gb olana para ödeme en alınabilir 6670 bu ddr5 bellekli kart bu devirde oyun için gddr3 bellekli kart alınmaz. bütçe daha üste çıkarsa psunuz bunuda kaldırır
    www.eksenbilgisayar.com
    The resource cannot be found.
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95735

• quote:

Orijinalden alıntı: gemirgen

Merhabalar ben bilgisayarıma Windows 8 yüklediğim ve de ekran kartım Windows 8'e uymadığı için yeni ekran kartı almak istiyorum.

Eski ekran kartımın markası ATI Radeon x1550 idi.

Şimdiki almak istediğim kart:tıkla

Sistem özelliklerim:

ben düşük seviyedeki oyunları oynuyorum eski kartım wolfteam s2son silah gibi oyunlarda takılma yapmıyordu sizce bu nasıl olur ?

teşekkürler.

6670 düşük seviye oyunlar için yeterli olur ama gidip de BF3,Gta IV,V oynamak istersen low'da anca 20-25 fps açar.
    PSU olarak bunu düşünebilirsin.
    www.eksenbilgisayar.com
    The resource cannot be found.
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95537

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.