Şimdi Ara

MSI R7 370 kasamda sıkıntı çıkarırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yakın zamanlarda başlıkta belirttiğim ekran kartını satın alma kararı aldım fakat bilgisayarım biraz eski olduğundan herhangi bir sıkıntı olabilir mi diye bu konuyu açtım :)

Bilgisayar kasasının boyutu ;

Genişlik : 360mm
    Derinlik : 175mm
    Yükseklik: 430mm

kasamın diğer özellikleri için bu siteden bakabilirsiniz ;
    http://loopint.com/products-lp-2501.html

İç sistemim :
    H16H2-M17 V1.0 Anakart
    İ3 2130 3.40GHz işlemci
    6GB Ram
    300watt PSU

Alacağım ekran kartı bu bilgisayara tam oturur mu? , oyunlarda gözle görülür FPS artışı olur mu? ve son olarak "Darboğaz" yapabilir mi ?

Şimdiden cevaplayan herkeze teşekkür ederim

• up +up+ up+
  • Msi ın web sitesine göre ekran kartı yaklaşık 26 cm, kasa içinde ki genişliği buna göre hesaplamanızda fayda var. Güç tüketimi ise 150 w diye geçiyor sizin güç kaynağı ise 300 w. 150 w ekran kartı, 65 w işlemci + anakart, ramler, hdd derken güç kaynağı yetersiz kalır.
  • O psunun 12 volt kanalından verdiği güç 250 watt falandır sistemine yetmez, darboğaz büyük ihtimalle bazı oyunlar hariç full hd de olmaz ama daha düşük çözünürlükte kesin olur.
    Power yeteceği halde yetmez diyenlerden değilim benim kullandığım sistem ucu ucuna ama seninki yetmez.
    Kasaya ekran kartı sığar sıkıntı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 3 Haziran 2016; 21:54:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liman-Liman

Msi ın web sitesine göre ekran kartı yaklaşık 26 cm, kasa içinde ki genişliği buna göre hesaplamanızda fayda var. Güç tüketimi ise 150 w diye geçiyor sizin güç kaynağı ise 300 w. 150 w ekran kartı, 65 w işlemci + anakart, ramler, hdd derken güç kaynağı yetersiz kalır.

Benim psu 500 w yeter mi acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.