Şimdi Ara

Asus HD7790 2Gb DCII Bios Romu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elinde bu karttan olan arkadaşlar şuan kullandıkları bios'u benimle paylaşabilir mi ?

Siyah ekran sorunu veriyor ekran kartı. Servise gidip bios güncellenmiş olanlar daha da makbul olur

• asusun sayfasina girin orada bu kart için download bölümünde bios yayinlandigini goreceksiniz. ben 1 sene evvel ayni karti kullandim ve sanırım asusun sitesinde 3 adet bios vardi hepsini sirayla denedim ve bu sorundan kurtuldum. kart elimde olsa biosu paylasirdim ama siz girip bir bakin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dhforumhakan D kullanıcısına yanıt
    hocam baktım ama bulamadım. Kaldırılmış olabilir belki. Bulma şansınız ve zamanınız varsa paylaşırsanız çok sevinirim
  • bioslari atiyorum yukleme detaylarini internetten bulabilirsiniz. bios islemini dos uzerinden yapacaksınız atiflash uygulamasini kullanacaksiniz ve force flash yapacaksınız cunku bios dosyalari uyumsuz diyecek o sebepten "atiflash ve force flash" konularini arastirin.

http://s6.dosya.tc/server4/aj3hco/HD7790_BIOS.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhforumhakan -- 12 Aralık 2015; 23:01:11 >
  • dhforumhakan D kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam. xfx olan bios oldu. peki ben bu kartı asusun r7 260x modeline bioslasam olur mu ?
  • Sikinti olmaz ama size faydasida olmaz. Sadece ismi degisir bence geregi yok. Hayirli geceler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.