Şimdi Ara

ASUS HD7850 ve COD ADVANCED WARFARE SORUN :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelik hepinizi selamlıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum sistemim i3 540 OC 4 ghz 8GB DDR3 RAM 1750 mhz ASUS HD7580 TOP 2GB 1050/1450 modelini kullanıyorum ve mönitörüm maxsimum çözünürlüğü 1600*900 dur . oyunu açtığımda vram bellek hatası alıyorum acılıyor belli bi süre sonra atıyor ayrıca oyunun arayüzünde ilk gelen anasayfada görüntü ayarlarını göremiyorum düşük ayarlarda olsa bile oynamak istiyorum yardım edin işletim sistemim windows8 64 bit iyi forumlar .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim402 -- 9 Kasım 2014; 11:08:13 >

• yokmu bi fikri olan ?
  • ?
  • Ekran kartının yazılımını güncelle , belki kartın belleklerinde sorun vardır. Yine olmaz ise kartın saat hızlarını biraz düşür derim.
  • olmadı arkdasım her yolu denedim son bi çare windows 7 e dönucem :S
  • dostum az daha açıklarmısın
  • Oyun arayuzune giriyorum new game diyorum doluyor yani loading ekraninda hemen atiyor yetersiz bellek diyor sistemim halbuki Bu oyunu minumumda olsa acicak duzeyde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum crackfix var yaz google indir sorun düzelir

• Son güncel sürücü yükle istersen bakalım varmı gelişme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki belleginin vrami yetmiyodur booster falan kullan istersen banada cok sacma geliyor 8gb ram 1700ghz de booster kullanmak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.