Şimdi Ara

ASUS K501UW-DM049T İNCELEME VE KULLANICI PLATFORMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar Hakkında düşünceler istiyorum. Ayrıca Bilgisayarda galiba DVD Yeri yok. Harici veriyorlarmı yanında ?

• Amatörce deneyimlerimi yazayım. 2 gündür kullanıyorum bilgisayarı. Oyun oynamam. Harici dvd çıkmıyor yanında. Ssd sayesinde sanırım çok hızlı açılıp kapanıyor bilgisayar. Tasarım gerçekten çok şık. Ses kalitesi güzel beklentimi karşıladı. Klavye rahat kullanışlı. Caps lock ışığı direk tuşun üstünde değil ön taraftaki panelde yanıyor. Numlock ışığı yok. Vga çıkışı yok.
    Ek olarak önceki bilgisayarım parlak ekran olduğundan sanırım mat ekran gözüme çok soluk görünüyor o yüzden görüntü kalitesi hakkında gerçekçi konuşamıyorum. Ben de kullanan arkadaşlardan rica etsem ekran hakkındaki düşüncelerini paylaşabilirler mi? Ideapad 510 almayı düşünüyordum öncesinde ekranı daha iyiyse iade edip onu alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çeşm-i Siyah

Amatörce deneyimlerimi yazayım. 2 gündür kullanıyorum bilgisayarı. Oyun oynamam. Harici dvd çıkmıyor yanında. Ssd sayesinde sanırım çok hızlı açılıp kapanıyor bilgisayar. Tasarım gerçekten çok şık. Ses kalitesi güzel beklentimi karşıladı. Klavye rahat kullanışlı. Caps lock ışığı direk tuşun üstünde değil ön taraftaki panelde yanıyor. Numlock ışığı yok. Vga çıkışı yok.
    Ek olarak önceki bilgisayarım parlak ekran olduğundan sanırım mat ekran gözüme çok soluk görünüyor o yüzden görüntü kalitesi hakkında gerçekçi konuşamıyorum. Ben de kullanan arkadaşlardan rica etsem ekran hakkındaki düşüncelerini paylaşabilirler mi? Ideapad 510 almayı düşünüyordum öncesinde ekranı daha iyiyse iade edip onu alabilirim.

kendim lenovo ideapad 510 kullanıyorum aldım ekranda çıkık oluştu menteşede ekran kartı tatmin edici değil 940mx kullanıyor tavsiye etmem fps düşüşü yaşatıyor. ama onun dışında güzel bir bilgisayar ses vb. gibi şeyler tatmin edici ama alcaksa menteşeye bir de ekran kartına dikkat et.

• Çeşm-i Siyah kullanıcısına yanıt
    Aynı laptobu kullanıyorum ekran bildiğin siyah beyaz gibiydi (abartıyo olabilirim de renksizdi yani ) intel ayarlarına gir oraları biraz kurcala sanırım doygunluktu benim yaptığım ayar onu arttırınca kendine geldi.
  • 1 Aydır kullanıyorum pcyi. Gamer gözünden dinleyin olayları:
    SSHD olması ben burdayım diyor size.
    Klavye çok rahat.
    ilginç bir şekilde monitöre masaüstü pc'min monitöründen daha çok toz yapışıyor.
    csgo full ayarlar 150 fps den aşağı görmedim.
    Almayı düşünenler için söyleyeyim, kontrast oranı düşük ekran canınızı sıkmayacaksa alın. Renkler de pek canlı değil. Intel ayarlarından biraz adam edebildim.
    1080p çözünürlük 15.6 inch ekran için çok fazla olduğundan dpi %125 olarak ayarlanmış. Derinlik konusunda çok iyi ama çoğu uygulamanın %125 dpi desteği olmadığından ilk aldığınızda tuhafınıza kaçabilir. Hatta pc yi alır almaz Denetim masası->Görüntü bölümünden özel ölçeklendirme yapın(%125). Win10 ile gelen ölçeklendirme sistemi gerçekten kötü. Bu ayarla Win7-8 ayarlarını kullanın. Win10 ölçeklendirmesi bazı oyunlarda sıkıntı çıkarabiliyor (bkz: aura kingdom, metin2)
    Tuş aydınlatması zaten beni tavlayan özellikti.
    PC bir yığın gereksiz şeyle gelecek hepsinden kurtulun.
    Win10 anniversary update i kesinlikle yapın farkı hissedersiniz ama güncellemeden sonra kesinlikle performans ayarlarını yapın (mesela xbox game caster kesinlikle kapatılacak)
    Ben defender kapalı kullanıyorum pc yi. Zaten virüsleri gözümüzle bile görüyoruz artık. Büyük performans artışı oluyor.
    GTX 960M varlığını hissettiriyor ama oyunlarda bazen takılmalar oluyor. HDD mi işlemci mi kaynaklı olduğunu henüz çözemedim.
    DDR4 12GB 2133mhz alır sonra yükseltirim diyorsanız düşünmeyin. 32GB kadar ram destekliyor diye biliyorum ama 2133 mhz'den fazlasını takamıyorsunuz.

şimdilik aklıma gelenler bunlar

• beyler bu bilgisayarın recovery bölümünü formatlarken sildim acaba bana bu bölümü linkleyip atmanız mümkün mü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.