Şimdi Ara

Asus K52 kullanan arkadaşların yardımına ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • K52 nin MBR kaydına ihtiyacım var. Sistemindeki kurtarma bölüntüsü çalışan ve aldıktan sonra
    üzerine orjinal sisteminden farklı bir sistem kurmayan arkadaşlardan rica ediyorum.
    Bunu yapmak için buradan kurulum istemeyen MBRBackup ı
    indirip çalıştırın ve ardından Save MBR butonuna basıp bir yere kaydedin ve bir yere upload edin. (Sadece 512 byte!) Tabii linkinide bana verin :D

İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi non-pasaran -- 14 Aralık 2010; 10:29:55 >

• Arkadaşlar koskoca forumda bir tane K52 kullanıcısı yok mu?
  • Bana PM atan tüm arkadaşlar;

Maalesef PM'leri cevaplayamıyorum çünkü cevaplayabilmem için cep telefonumu teyit ettirmem gerekiyormuş!
    Bu tip angarya ve metazori eylemlere her zaman karşı biri olduğum için hiçbir zaman bu teyit olmayacak ve dolayısıyla bana atılan özel mesajlara cevap veremeyeceğim. Yanlış anlaşılma olmaması açısından böyle bir not düşmeyi uygun gördüm.

@Emre4232 : Uygundur bekleyebilirim.
    @tr.cx : Ben bahsettiğin modeli kullanmıyorum ama bu her model ve marka ve işletim sisteminde olabilen bir durum. GPU Whine diye aratırsanız binlerce sonuçla karşılaşabilirsiniz.
    @ GeCCCe: Mütakip defalar attığın mesajlara aynı sebeple cevap veremedim kusura bakma.

Son olarak donanım haber yönetimine;

Her ne sebeple olursa olsun insanların cep telefonlarını öğrenmeniz insanların internet üzerindeki güvenliklerini tehlikeye düşürmekte ve bu forumdaki çoğunluğu genç yaşta olan kullanıcılara kötü örnek olmaktadır. Sizlere tavsiyem Bilgisayar Güvenliği III : Bilgisayarımızı, Kendimizi ve Ailemizi Korumak! ve Windows 7 : Ebeveyn Denetimleri ve Çocukların İnternet Eğitimi yazılarımı okumanız. Vesile ile buradan genç arkadaşlarıma kendi yazdıklarımdan alıntı yaparak bir uyarıda bulunayım;

• Çocuklarınızın gerçek ad, adres, telefon numarası veya parola gibi kişisel bilgilerini İnternet ortamında tanıştıkları kişilerle paylaşmamaları konusunda dikkatli olun.
    • İnternette tanıştıkları kişilerlerle yüzyüze görüşmelerinin tehlikesi konusunda onları bilgilendirin.
    • Çocuklarınızın sık ziyaret ettiği Web sitelerini öğrenin. Çocuklarınızın saldırgan içerik taşıyan siteleri ziyaret etmediklerinden ya da kişisel bilgilerini kimseye iletmediklerinden emin olun. Çocuklarınızın ilettiği fotoğraflar ve arkadaşlarının fotoğrafları konusunda dikkatli olun.
    • Çocuklarınıza, çevrimiçi sohbet kullandıklarında kişisel bilgilerini (örneğin adları, yaşları, cinsiyetleri ya da ev adresleri) veya fotoğraflarını asla kimseye vermemelerini ve biriyle bizzat buluşmayı kabul etmemelerini öğütleyin. Birisi bu bilgileri istediğinde hemen size haber vermeleri gerektiğini bildiklerinden emin olun.
    • Kişisel bilgilerini hiçbir zaman vermemeliler; soyadı, iletişim bilgileri, ev adresi, telefon numaraları, okul adı, e-posta adresi, arkadaşlarının veya akrabalarının soyadları, anlık ileti adları, yaş ya da doğum tarihi gibi bilgiler paylaşılmamalıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.