İşlemci Üreticisi Intel® İşlemci Modeli Core™ i5 İşlemci Numarası 460M İşlemci Hızı 2,53 GHz Bellek 4 MB Disk Kapasitesi 500 GB Ekran Boyutu 15,6" Ekran Kartı Belleği 1 MB Ekran Kartı NVIDIA GeForce 310M İşletim Sistemi Windows 7 Home Basic Dahili Web Kamera Evet/Var Ağırlık 2,62 gr Ön Bellek (L2 Cache) 3 MB Ekran Kartı Türü Harici Max. Bellek Desteği 4 MB Bellek Türleri DDR3 Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768 px Kablosuz Ağ Tipi 802.11b, 802.11g Optik Sürücü Evet/Var SIM Kart Yuvası Hayır/Yok Optik Medya Türü DVD±R 3G Modem Hayır/Yok Görüntü Giriş ve Çıkışları VGA Harici Bağlantı Noktaları Usb Klavye Türkçe Q Pil Süresi 1 - 4 Pil Hücre Sayısı 6 Garanti Süresi: 24 Ay
Arkadaşlar Bimeks'in kampanyasında fiyatı yaklasık 1550 lıra olan bu model 1326 liraya düşmüş, alayım mı ne dersiniz?
Acil yorum bekliyorum.
up
En az sorun çıkaran markalardan biri olan Asus'un güzel bir modeli. Özelliklere göre fiyat da iyi. Alınabilir.
sağol arkadaşım, ısınma problemi var mı acaba bilen var mı?
kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..
internet ofis amaçlı hertürlü işini görür.
Oyun amaçlı alacaksanız başka cihazlara yönelin
Al kardeşim, asus nadir sorun çıkartan markalardan biridir, ısınma problemi yoktur.
ben daha yeni aldım bir ay oldu, performans olarak cok iyi bilgisayar, kesinlikle ses ve ısınma sorunu yok, cok sessiz bilgisayar, ama tabiki eksileri de var ; en önemlisi hoparlör sesinin az cıkması, bir de kısayol tusu yok pc üzerinde o kötü, son olarak daha yeni oldu galiba ekranda 1 tane ölü pixel var ama tam emin degilim, genel olarak öneririm fiyatına göre alınabilecek cok iyi bir pc
Arkadaşlar bu ürün için ben de yorum bekliyorum. Kullanan varsa yorumlarını esirgemesin lütfen.
Oyun için alacaksan iyi bir tercih değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme