Şimdi Ara

Asus k52jr-sx222d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elinde asus k52jr-sx222d laptop var yaklaşık 1.5 sene önce aldım.laptopda 3 gb ddr3 ram var .max kaç gb ram kaldırabilir anakartı ? Araştırıyorum kendi sitesinde net bir açıklama yok.bazı siteler de 4 gb max diyo bazıları 8 gb max diyo.yardımcı olabilir misiniz acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Usta sen bilisayarına cpu-z programını indir ve bana mesaj atarmısın?
    Sana yardımcı oluyu bu konuda uzmanım
  • sitesinde 8gb yazıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim bilgisayarım i3 işlemcili orda toplu yazıyo.hddlerde 6-7 seçenek var yani hangi modele göre yazmışlar belli değil .ram 8 gb yazıyo max bende gördüm ama hangi modele göre onu anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberteror -- 12 Ağustos 2012; 19:54:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalbekmezci

Usta sen bilisayarına cpu-z programını indir ve bana mesaj atarmısın?
    Sana yardımcı oluyu bu konuda uzmanım

ne tür bilgiler istiyorsan söyle arkadaşım ben açıklayım sana .şu an bilgisayar başında değilim .

• yalnız ram de tek seçenek yazıyor 8gb diye.4gb diye yazılmamış.buda demek oluyorki bu serinin hepsi 8gb destekliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cpu-z programından aldığım bilgiler.

Asus k52jr-sx222d

Asus k52jr-sx222d

Asus k52jr-sx222d

•  Asus k52jr-sx222d
    http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-K52JR-SX059V-Notebook.25702.0.html burdaki linkte de max 4 gb diyo ve tüm verileri acıklamıs.Yani ram almama gerek yok gibi görünüyo 1 gb ramın pek bir faydası olacağını düşünmüyorum.

Asus k52jr-sx222d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberteror -- 13 Ağustos 2012; 0:47:30 >

• hm55 çipset 8 gb destekler 8gb ram'e kadar genişletebilirsin üzerinde bulunan ramler ddr3 1333mhz ram ama bilgisayar 1066mhz hızında çalıştırıyor.Senin 2 slot'ta dolu birinde 1gb diğerinde 2gb ram var 1gb olanı çıkarıp 4gb takabilirsin ya da 8gb yapmak için her 2 ram'i çıkarmalısın.
  • üzerindeki ramlere baktınmı programa göre 667mhz yani 2 katı 1333 çalıştırıyor ama 1066 hızında çalışıyor ramler.açıp bakabilirsin 1333'se bunlardan al 1066'ysa linktekini alırsın.
  • ramlar 1066 mhz hızında hocam.yani ben öyle biliyorum baska programla bakma imkanım var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberteror -- 13 Ağustos 2012; 1:47:02 >
  • Var tabiki ram ve hdd ayrı kapak altındadır ram kapağını aç bak üzerinde yazar.
  • hocam aç kapa yapmak istemiyorum eski laptopum bu yüzden folloş olmustu.Ram için 1 kere acsam yeterli.Programa göre 1333mhz diyosunuz siz.Herhalde bir yanlışlık olmaz.Hem 1066 bile olsa 1333 mhz lik ram 1066 değerinde çalısır diye umuyorum.Birde bir sorum var ramı 3 gb dan 6 gb ye cıkardığımda gözle görülür bir performans artısı görebilir miyim acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberteror -- 13 Ağustos 2012; 12:29:47 >
  • Performans artışı olmaz 4 gb ram'i zor doldurursun 6 gb ram birçok ağır uygulama kullanırken işine yarar ama normal bir kullnıcı olarak 6 gb işini fazlasıyla görür.Buarada işletim sistemin 64 bit dimi çünkü 32 bit olursa ramleri kullanamazsın yine 3gb ram olarak görür.
  • 64 bit kullanıyorum.Gerek yok diyorsan almayım laptopun hala garantisi devam ediyo alt tarafı acmayım bosa ?3dsmax kullanıyorum bi de arada oyun oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberteror -- 13 Ağustos 2012; 16:46:14 >
  • birkere açıp bakmakla bişey olmaz birde ram'i takacaksınız okadar kapağı komple açmıyorsunuz sonuçta.söylenecekleri söyledim gerisi tamamiyle sana kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

birkere açıp bakmakla bişey olmaz birde ram'i takacaksınız okadar kapağı komple açmıyorsunuz sonuçta.söylenecekleri söyledim gerisi tamamiyle sana kalmış.

1333 mhzlil olanı bayramdan sonra sipariş etmeye karar verdim.Yardımların için teşekkür ederim :)
  • Ramı pazar günü sipariş ettim ve bugün elime geçti.Son görüntü ise bu

Asus k52jr-sx222d
  • Selam. Aradan çok uzun zaman geçmiş ama yazayım bir umut. Asus k52jr model laptop'um var. Ram yükseltmesi için nette araştırırken bu sayfaya denk geldim. Nette k52r modeli için max 4gb ram desteği yazıyor ama yardımcı olabilir misiniz ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.