arkadaşlar merhaba benim sıkıntım şu asus k53s modeli laptopum var ve ben bu pc ye ne zaman format atsam bi türlü drivarlarını tam kuramıyorum Sizdenn yardım istiyorum. birde bi bilgisayarcı tanıdığımdan bişe duymuştum asusta drivar kurulum sırası var diye, ne kadarı doğru ne kadarı yalan bilemem, böyle bişeyi bilen arkadaş varsa o sıralamayıda yazarsa sevinirim. artı laptopta 2 sağda 1 solda olmak üzere 3 adet USB Girişi bulunmaktadır. ve ben bu 3 usb'lerden sadece sağ taraftaki 2 tanesini kullana biliyorum Sol taraftaki çalışmıyodu taaaki bu sabaha kadar. yanlız şunu fark ettim o sol taraftaki çalışmayan usb girişine vınn takınca görüyo ama başka bişe taktığım zaman flaş bellek-harici hdd gibi onları görmüyo nedendir acaba ? acaba 3.0 sanırım o usb girişi o yüzdenmi çalışmıyo diyecemmmm anlamadım gitti
gelelim asıl konumuza abicim ben formatt attıktan sonra asusun sitesine giriyorum driver indirecem ama ayynı katagoride bi dünya değişik drivar hangisidir nedir değildir bi türlü tam bi kurulum yapamadım bide ekranda ünlem işaretleri var Onlarıda kaldıramadım yardımcı olan varsa çok mutlu olurum resim aşağıdaki gibidir.
İŞTE DETAYLI AYGIT YÖNETİCİSİ ARKADAŞLAR
son bi isteğim nvdia nın güncel sürümünü indiriyorum yüklemeye çalışırken bi hata veriyo uyumlu değil diye sanırım tam aklımda kalmadı ve bi türlü kuramıyordum arkadaşlar en kısa zamanda fikrinizi bekliyorum selametle.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme