Şimdi Ara

Asus K53SV KULLANICI PLATFORMU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
8
Favori
50.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokhankkz

quote:

Orijinalden alıntı: Vantage Point

Arkadaşlar bende bugün sadecenotebook.com'dan Asus K53SV-SX581D modelini sipariş ettim.

Yarın elime geçince bu modeli almayı düşünen arkadaşlar için izlenimlerimi yazarım

bende pazar günü aynısından sipariş verdim ordan.pazartesi kargoya verilir diye düşünüyordum ancak "Sipariş Hazırlanıyor" yazdı sadece.sende durum nedir kargoya verildi mi

Evet verilmis, siparis durumunu ertesi sabah guncelliyorlarmis, bu tum siparisler icin gecerliymis...

• evt banada sabah maille bilgilendirme atmışlar.dağıtımda şuan,bkliyoruz bakalım:)
  • Listeye benide eklerseniz sevinirim. Mormani'den bu gün verdim siparişimi.
    Tavsiyeleriniz nelerdir işletim sistemi olmayan bu pc için anlatır mısınız kurulması gereken programlar resmi sitesinden temin ediliyor geliba yanında vermealer herhalde cd halinde format için değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyanCondor

Bu gece bf3 oynarken illallah ettim notebook'un ısınmasından. 99-100 derecelere çıkan sıcaklık nedeniyle cpu frekans düşürüyor haliyle oyunda ölümcül fps düşüşü oluyordu. Süpürgeyle ne kadar çeksemde üflesem emsemde nafile gelince tepemin tası attı sükerin garantiyi diyip makineyi parçaladım. Açılması bir o kadar kolay ve parçaların sökülmesi de zor değildi.

Herşeyi söktükten sonra fan ve ucnda ki tabir yerinde ise s*tiri b*ktan ızgaranın halini varın siz görün.. Fotoğraflar aşağıda..

Asus K53SV KULLANICI PLATFORMU

Temizledikten sonra işlemci highspeed profilinde ekran kartı 750-1500 hızaşırtılmış halde iken 1 saatte ki max ısı değerim işlemci 88 ekran kartı 82 oldu. Unutmadan bu toz birikintisi eylülde alınan bir cihaz için geçerli Sürekli düz zeminde kullandığım halde

Garantiyi sildim kafamda çünkü servise götürdüğümde çizikler içinde dönen bir makine ile karşılaştım hep. Kaldı ki kullandığım cihazlar nedense hiç garanti süresince ağır problemler çıkarmadı :) Şunu sölemeliyim ki soğutucu ızgaralar çok dar ve çabuk tozlanan bir yapıda. Tozlar yumak yumak önü kapatınca makine havayı dışarı atamıyor içerde sıcak hava dolaşımı oluyordu. Diğer parçalarada zarar vermeden işi hallettm. Çıkarırsada kendim yapacağım artık anakart ve ekran cortlamadığı sürece.

Benim gibi içini açıp temizlemek isteyenler olursa nasıl açılacağına dair baz videolar gönderebilirim. Birkaç gün sonra termal macun alacağım ozaman yine açacağım detaylı bir video çekeceğim.

hocam detaylı video ekleyebilirseniz güzel olur gerçekten..7
    iyşi cesaret etmişsiniz valla
    emeğinize sağlık teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: cacman7

quote:

Bu gece bf3 oynarken illallah ettim notebook'un ısınmasından. 99-100 derecelere çıkan sıcaklık nedeniyle cpu frekans düşürüyor haliyle oyunda ölümcül fps düşüşü oluyordu. Süpürgeyle ne kadar çeksemde üflesem emsemde nafile gelince tepemin tası attı sükerin garantiyi diyip makineyi parçaladım. Açılması bir o kadar kolay ve parçaların sökülmesi de zor değildi.

Herşeyi söktükten sonra fan ve ucnda ki tabir yerinde ise s*tiri b*ktan ızgaranın halini varın siz görün.. Fotoğraflar aşağıda..

Temizledikten sonra işlemci highspeed profilinde ekran kartı 750-1500 hızaşırtılmış halde iken 1 saatte ki max ısı değerim işlemci 88 ekran kartı 82 oldu. Unutmadan bu toz birikintisi eylülde alınan bir cihaz için geçerli Sürekli düz zeminde kullandığım halde

Garantiyi sildim kafamda çünkü servise götürdüğümde çizikler içinde dönen bir makine ile karşılaştım hep. Kaldı ki kullandığım cihazlar nedense hiç garanti süresince ağır problemler çıkarmadı :) Şunu sölemeliyim ki soğutucu ızgaralar çok dar ve çabuk tozlanan bir yapıda. Tozlar yumak yumak önü kapatınca makine havayı dışarı atamıyor içerde sıcak hava dolaşımı oluyordu. Diğer parçalarada zarar vermeden işi hallettm. Çıkarırsada kendim yapacağım artık anakart ve ekran cortlamadığı sürece.

Benim gibi içini açıp temizlemek isteyenler olursa nasıl açılacağına dair baz videolar gönderebilirim. Birkaç gün sonra termal macun alacağım ozaman yine açacağım detaylı bir video çekeceğim.

Baz olarak şu videodan yararlandım çünkü kasa tipi birebir aynı. Sadece donanım farklı hepsi bu :)

]

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cacman7

quote:

Baz olarak şu videodan yararlandım çünkü kasa tipi birebir aynı. Sadece donanım farklı hepsi bu :)

]

Bu ürün icinde 2. Harddisk takmak icin slot ve yer varmi :)

• Arkadaşlar kocaman kocaman resim olan yerlere zırt pırt alıntı yaparak sayfa kirliliğinden başka birşey yapmış olmuyorsunuz başlığı yeni gören arkadaşlar istediklerini aramakta zorlanıyorlar ayrıca bizde okumak için sayfa sayfa geçiyoruz artık işkence yapıyorsunuz lütfen burası bir forum herkes kısa öz düşüncelerini katıyor birebir konuşacağınız şeyleri lütfen PM yoluyla yaparsanız herkes açısından faydalı olucak donanım haber buna bir çözüm bulsa bu kadar dil dökmeyeceğiz ama.
  • Merhaba arkadaşlar ben mormani'den salı günü saat 15:15 saatlerinde Asus K53SV-SX581D modelini sipariş verdim aynı gün onaylandı ama henüz kargonun yola çıktığı yada teslimatı ile ilgili hiç bir bilgilendirme gelmedi en geç 3 gün içerisinde teslim edilir diyorlar bu siteden alış veriş yapanlar bu konu ile ilgili yorum yaparsa sevinirim.
  • bugun sadecenotebook.com dan sx581d sıparısı verdım ıns ogrencılık hyatım boyunca bozulmadan yanımda olmaya devam eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

Arkadaşlar kocaman kocaman resim olan yerlere zırt pırt alıntı yaparak sayfa kirliliğinden başka birşey yapmış olmuyorsunuz başlığı yeni gören arkadaşlar istediklerini aramakta zorlanıyorlar ayrıca bizde okumak için sayfa sayfa geçiyoruz artık işkence yapıyorsunuz lütfen burası bir forum herkes kısa öz düşüncelerini katıyor birebir konuşacağınız şeyleri lütfen PM yoluyla yaparsanız herkes açısından faydalı olucak donanım haber buna bir çözüm bulsa bu kadar dil dökmeyeceğiz ama.

Özür dilerim abicim ben buarasinin facebook olduğunu sanıyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetltn

bugun sadecenotebook.com dan sx581d sıparısı verdım ıns ogrencılık hyatım boyunca bozulmadan yanımda olmaya devam eder

Hayırlı olsun, güle güle kullan, okulundada başarılar dilerim arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vantage Point

quote:

bugun sadecenotebook.com dan sx581d sıparısı verdım ıns ogrencılık hyatım boyunca bozulmadan yanımda olmaya devam eder

Hayırlı olsun, güle güle kullan, okulundada başarılar dilerim arkadaşım

cok sagolasın dostum
  • quote:

Kusura bakma. Önceki mesaj a kil oldum seni atlamışim hayırlı olsun bende yarin alicam bakalim Allah izin verirse.
  • Keşke arada bizi görende olsa kaç kere yazdığımı bilmiyorum:D
  • merhaba arkadaşlar ben pc alıcam ama msi ve asus arasında kaldım. bi arkadaş asusun aşırı ısındığını bununda ızgara yapısından dolayı olduğunu yazmış, kasa olarak makina sağlam anlaşılan yorumlar onu gösteriyor. acaba başka problemi varmı kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
  • Abicim ben bu pc nin i3 ve dual core modellerini kullanma şansına erdim ürünlerde hic bir sıkıntı yok siz gönül rahatlığı alabilirsiniz. Msi kullanan kimse de yok çevremde. Benim aklıma asus var bence sizde asus a yönelin derim şahsi görüşüm budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimtapu

quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

Arkadaşlar kocaman kocaman resim olan yerlere zırt pırt alıntı yaparak sayfa kirliliğinden başka birşey yapmış olmuyorsunuz başlığı yeni gören arkadaşlar istediklerini aramakta zorlanıyorlar ayrıca bizde okumak için sayfa sayfa geçiyoruz artık işkence yapıyorsunuz lütfen burası bir forum herkes kısa öz düşüncelerini katıyor birebir konuşacağınız şeyleri lütfen PM yoluyla yaparsanız herkes açısından faydalı olucak donanım haber buna bir çözüm bulsa bu kadar dil dökmeyeceğiz ama.

Özür dilerim abicim ben buarasinin facebook olduğunu sanıyordum.

Konuşmandan da belli zaten facebook sandığın attığın mesaj sayındanda belli oluyorki ne kadar forum tecrüben olup olmadığı üslubunuza dikkat ederek konuşun saygıdeğer bir forum da konuşmaya çalışıyorsunuz ama belli konuşamadığınız

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimtapu

Abicim ben bu pc nin i3 ve dual core modellerini kullanma şansına erdim ürünlerde hic bir sıkıntı yok siz gönül rahatlığı alabilirsiniz. Msi kullanan kimse de yok çevremde. Benim aklıma asus var bence sizde asus a yönelin derim şahsi görüşüm budur.

cvp için saol arkadaşım. msi bi kaç artıyla daha iyi geldi bana 2 gb ekran kartı usb 3.0 bulundurması kasasının kötü ününe rağmen giriş ve çıkışların ızgarayı engelliyecek şekilde olmaması vs gibi pazartesiye kadar fikrim değişmesse msi alıcam sanırım teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mshysteria

Arkadaşlar bu HDD'den gelen tıkır tıkır ses konusuna çözüm bulan var mı? Donanımsal bir sorun olmadığını biliyorum, güç tasarrufu sağlamak için çıkıyor bu ses ama sesi kesmiş olan var mı? Özellikle gece rahatsız ediyor.

Bilgisayarda sürekli bir ses var. Arkadaşın dediği gibi bilhassa sessiz bir ortamda rahatsız edici hale geliyor. Açıkçası fan'dan mıdır, harddiskten mi onu da tam bilmiyorum.
    Acaba harddisk değiştirsek seste bir değişim olur mu? (Cahillik zor zenaat)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scream505

Bende bimeksden almıştım laptopu SX581R modeli rami 8gb yaptım hdd yide seagate momentus 7200.4 serisi 500 gb taktım ekran kartınında driverini güncelledim laptop baya hızlandı sistem özelliklerinde ram 5.9 iken 7.4 oldu geneli toplam olarak 5.0 iken 5.9 oldu en düşük puan. herkese tavsiye ederim.

http://imageshack.us/photo/my-images/832/adszlov.png/

Toplam nasıl 5.0 olur hocam yanlışınız olmasın sizin minimum toplamınız sadece ram değiştirdiyseniz 5,9 olması lazım. Çünkü şu anda Grafikler (ekran kartı) zaten 5,9 almış ramden öncede böyle değil miydi?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.