Şimdi Ara

Asus K53SV KULLANICI PLATFORMU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
8
Favori
50.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ariaven

Bu notebook şu an sizce alınır bir notebook mu? Hani saçma bir soru gibi gelebilir ama notebook piyasasının epey gerisinde kaldım.
    Şu an fiyat performans anlamında ve sorunsuzluk anlamında Samsung, DEll ve HP'nin yanında sizce doğru bir tercih mi?

Eksiklikleri USB 3.0 olmaması, klavye LED'leri vs. gibi şeyler sizce göze batıyor mu? GEnel olarak 1300 civarı bir notebook için +'ları -'leri nelerdir?

F/P açısından araştırmalısınız bu makineyi ama Asus iyidir yeni bir notebook alacak olsam yine asus alırdım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimtapu

quote:

Arkadaşlar kocaman kocaman resim olan yerlere zırt pırt alıntı yaparak sayfa kirliliğinden başka birşey yapmış olmuyorsunuz başlığı yeni gören arkadaşlar istediklerini aramakta zorlanıyorlar ayrıca bizde okumak için sayfa sayfa geçiyoruz artık işkence yapıyorsunuz lütfen burası bir forum herkes kısa öz düşüncelerini katıyor birebir konuşacağınız şeyleri lütfen PM yoluyla yaparsanız herkes açısından faydalı olucak donanım haber buna bir çözüm bulsa bu kadar dil dökmeyeceğiz ama.

Özür dilerim abicim ben buarasinin facebook olduğunu sanıyordum.

Konuşmandan da belli zaten facebook sandığın attığın mesaj sayındanda belli oluyorki ne kadar forum tecrüben olup olmadığı üslubunuza dikkat ederek konuşun saygıdeğer bir forum da konuşmaya çalışıyorsunuz ama belli konuşamadığınız

ok

• quote:

Orijinalden alıntı: zıpırx

quote:

Abicim ben bu pc nin i3 ve dual core modellerini kullanma şansına erdim ürünlerde hic bir sıkıntı yok siz gönül rahatlığı alabilirsiniz. Msi kullanan kimse de yok çevremde. Benim aklıma asus var bence sizde asus a yönelin derim şahsi görüşüm budur.

cvp için saol arkadaşım. msi bi kaç artıyla daha iyi geldi bana 2 gb ekran kartı usb 3.0 bulundurması kasasının kötü ününe rağmen giriş ve çıkışların ızgarayı engelliyecek şekilde olmaması vs gibi pazartesiye kadar fikrim değişmesse msi alıcam sanırım teşekkürler.

önemli değil. yanliz bu modelde usb 3.0 mevcut bn asus Türkiyeye mail attim gelen mailde K53SV modellerinde usb 3.0 var acıklamasi yapildi. ekran karti işine gelince veri yolunun 128 bittten az ise 2 gb olmasinin pek bi önemi yok aslında. Yinede Siz bilirsiniz :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimtapu -- 9 Mart 2012; 10:04:54 >

• quote:

quote:

quote:

Abicim ben bu pc nin i3 ve dual core modellerini kullanma şansına erdim ürünlerde hic bir sıkıntı yok siz gönül rahatlığı alabilirsiniz. Msi kullanan kimse de yok çevremde. Benim aklıma asus var bence sizde asus a yönelin derim şahsi görüşüm budur.

cvp için saol arkadaşım. msi bi kaç artıyla daha iyi geldi bana 2 gb ekran kartı usb 3.0 bulundurması kasasının kötü ününe rağmen giriş ve çıkışların ızgarayı engelliyecek şekilde olmaması vs gibi pazartesiye kadar fikrim değişmesse msi alıcam sanırım teşekkürler.

önemli değil. yanliz bu modelde usb 3.0 mevcut bn asus Türkiyeye mail attim gelen mailde K53SV modellerinde usb 3.0 var acıklamasi yapildi. ekran karti işine gelince veri yolunun 128 bittten az ise 2 gb olmasinin pek bi önemi yok aslında. Yinede Siz bilirsiniz :))

K53SV'nin bazı modellerinde USB 3.0 yok (795R gibi modelinde) , ancak 581D modelinde varmış.
    Yani K53SV diye genellememek gerekiyor sanırım . bazı alt versiyonlarında değişiklikler var. Getirtebilirsem kendime 581D modelini düşünüyoruz.

• Arkadaşlar K53SV-581D modelinin kasası tek renk mi çift renk mi? Şu klavyenin olduğu alan. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

quote:

quote:

quote:

K53SV'nin bazı modellerinde USB 3.0 yok (795R gibi modelinde) , ancak 581D modelinde varmış.
    Yani K53SV diye genellememek gerekiyor sanırım . bazı alt versiyonlarında değişiklikler var. Getirtebilirsem kendime 581D modelini düşünüyoruz.

gelen mailin yalancisiyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: Scream505

Bende bimeksden almıştım laptopu SX581R modeli rami 8gb yaptım hdd yide seagate momentus 7200.4 serisi 500 gb taktım ekran kartınında driverini güncelledim laptop baya hızlandı sistem özelliklerinde ram 5.9 iken 7.4 oldu geneli toplam olarak 5.0 iken 5.9 oldu en düşük puan. herkese tavsiye ederim.

http://imageshack.us/photo/my-images/832/adszlov.png/

Toplam nasıl 5.0 olur hocam yanlışınız olmasın sizin minimum toplamınız sadece ram değiştirdiyseniz 5,9 olması lazım. Çünkü şu anda Grafikler (ekran kartı) zaten 5,9 almış ramden öncede böyle değil miydi?

Dostum ram fırladı gitti 7.4 e benim ekran kartı driveri güncel olmadığı için 5.0 da kalmıştı güncelledim en düşük olan hdd ve ekran karı şuanda

• quote:

quote:

quote:

Bende bimeksden almıştım laptopu SX581R modeli rami 8gb yaptım hdd yide seagate momentus 7200.4 serisi 500 gb taktım ekran kartınında driverini güncelledim laptop baya hızlandı sistem özelliklerinde ram 5.9 iken 7.4 oldu geneli toplam olarak 5.0 iken 5.9 oldu en düşük puan. herkese tavsiye ederim.

Toplam nasıl 5.0 olur hocam yanlışınız olmasın sizin minimum toplamınız sadece ram değiştirdiyseniz 5,9 olması lazım. Çünkü şu anda Grafikler (ekran kartı) zaten 5,9 almış ramden öncede böyle değil miydi?

Dostum ram fırladı gitti 7.4 e benim ekran kartı driveri güncel olmadığı için 5.0 da kalmıştı güncelledim en düşük olan hdd ve ekran karı şuanda

Ekran kartı drıverınız kaçıncı sürüm bir bilgi verebilirmisiniz benimde acaba ekran kartı sürümü son sürüm yüklü değil galiba sistem derecelendirmesi 4.7 gösteriyor.Acaba 32 bit veya 64 bit yüklemeyle bir alakası olabilir mi ? 32 bit mi 64 bit mi kullanıyorsunuz ?

• Arkadaşlar bnde pc depodan K52SV 795R modelini aldım 1400tl , İ5 2430,3gb ram,500gb hdd,540m,HB(64bit) özelliklerinde olan modeli...Almadan önce baya araştrmıştım k53sv serisinde ısınma problemi oldugunu söyleyen pek görmedim;

Fakat elimde oyun olmamasına rağmen deneme amaçlı Blur (araba yarış oyunu) yükledim bi tek bu vardı bende...İşlemci sıcaklığı 10dk da 85 dereceyi gördü, ekran kartı 60-65 civarı...Sizce çok değilmi? yani elinizin altında hiç sıcaklık hissetmiyosunuz evet ama içerde neler oluyoor :))
    NOT : Yüksek performans modunda ve soğtucu kullanmadan oynadım, laptop masanın üzerinde yani sert ve düz zemindeydi,ortam sıcaklığı normal oda sıcaklığı, Ayrıca testi cpuid hardware monitor programında yaptım. Normalde 50 dereceyi geçmiyor ve kasa buz gibi :)

Bu arada reklam olarak algılamayın lütfen : pc depo.com da fiyatı uygun görüp güvenemeyen gidipte 200-300tl fazla verip mağazalardan alanlar, yazık etmeyin paranıza, bnde endişe ettim ancak kargo ertesi gün iyi muhafazalı bir pakette hiç açılmamış kutusuyla ulaştı bana...Hee sorun yaşanırda yardımcı olurlarmı hizmetleri davranışları nasıldır bilemem ama yaşadığım deneyim bu..

Bilgisayara dönücek olursam bu ısı değerleri problem olmicaksa (ki zaten bana hissettirmiyo sadece donanısal endişelerim) , pc kasa çok kaliteli, özellikler zaten güzel asus kalitesiyle bu fiyatlara... eksileri: ekran ve ses biraz daha kaliteli olabilirdi ama çok problem değil..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ekran kartı drıverınız kaçıncı sürüm bir bilgi verebilirmisiniz benimde acaba ekran kartı sürümü son sürüm yüklü değil galiba sistem derecelendirmesi 4.7 gösteriyor.Acaba 32 bit veya 64 bit yüklemeyle bir alakası olabilir mi ? 32 bit mi 64 bit mi kullanıyorsunuz ?

Sadece asus sitesinden yetinmeyin, intel in sitesinden gerekli güncellemeleri indirin derecelendirme ve performans farkedecektir. Ayrıca yalnış anlamadıysam grafik dercelendirmesini intel gma'yı baz alarak yapıyormuş yani 540m dercelendirmesi olarak düşünülmemeli sanırım.

• Arkadaşlar benim pc de bu asusun sitesindeki son biostan önceki bios varmış bende en son biosu oradan indirdim bu bios güncellemesi nasıl yapılıyor hiçbir bilgim yok Biri anlatırsa sevinirim. Bir de 581D kullanan programları en güncel olan bir arkadaş ccleaner programıyla kurulu olan programların bir fotoğrafını yüklerse bizde hangi drıverlar en güncel öğrenmiş oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmkocak -- 10 Mart 2012; 2:34:33 >
  • quote:

Arkadaşlar benim pc de bu asusun sitesindeki son biostan önceki bios varmış bende en son biosu oradan indirdim bu bios güncellemesi nasıl yapılıyor hiçbir bilgim yok Biri anlatırsa sevinirim.

Güncellemeyi BIOS'tan yapmanı tavsiye ederim, böylesi daha güvenli.

Bir USB belleği FAT32 formatına getirip BIOS dosyasını kopyala.

Asus logosunu gördüğün gibi F2'ye basıp BIOS'a gir.

Easy Flash'ı seç ve BIOS dosyasını göster.

Yükleme bitince tekrar BIOS'a gir.

F9'a basıp Load Optimized Default' a evet de.

Windows'a devam et, işlem tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: Vantage Point

quote:

Arkadaşlar benim pc de bu asusun sitesindeki son biostan önceki bios varmış bende en son biosu oradan indirdim bu bios güncellemesi nasıl yapılıyor hiçbir bilgim yok Biri anlatırsa sevinirim.

Eyvallah teşekkürler bir sıkıntı olmaz heralde bu işlem format gibi olmuyor sanırım dosyalar siliniyor mu C deki ? Bir de flaş belleği nasıl FAT32 formatına getireceğim ?

• quote:

quote:

quote:

Eyvallah teşekkürler bir sıkıntı olmaz heralde bu işlem format gibi olmuyor sanırım dosyalar siliniyor mu C deki ? Bir de flaş belleği nasıl FAT32 formatına getireceğim ?

Rica ederim.

Bios flashlamak sistem dosyalarinda kayba neden olmaz.

Sadece sistem otomatik olarak eski Bios kaydini silip yenisini yukler.

Flash belleginide sag tiklayarak FAT32 formatina bicimlendirebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vantage Point -- 10 Mart 2012; 20:25:41 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim.

Bios flashlamak sistem dosyalarinda kayba denen olmaz.

Sadece sistem otomatik olarak eski Bios kaydini silip yenisini yukler.

Flash belleginide sag tiklayarak FAT32 formatina bicimlendirebilirsin...

Tamam deneyeceğim saolun

• Beni de yazınız bugün elime ulaştı simdi sistemi kurdum sürücüleri kuruyorum. Oldukça şık bi ürün klavye icin cok laf söylenmiş ama bence o kadar bi espirisi yok. 4 gb tek parça ram vardi icinde bende 4 ekledim 8 gb ram var suanda. Sadecenotebook a da tsk ederim biraz onları uğraştırdim sağolsunlar hic laf etmediler ilgileri de oldukça iyi. Sadecenotebook dan alicaklar gönül rahatlığı ile alabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beni de yazınız bugün elime ulaştı simdi sistemi kurdum sürücüleri kuruyorum. Oldukça şık bi ürün klavye icin cok laf söylenmiş ama bence o kadar bi espirisi yok. 4 gb tek parça ram vardi icinde bende 4 ekledim 8 gb ram var suanda. Sadecenotebook a da tsk ederim biraz onları uğraştırdim sağolsunlar hic laf etmediler ilgileri de oldukça iyi. Sadecenotebook dan alicaklar gönül rahatlığı ile alabilirler.

Hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

Beni de yazınız bugün elime ulaştı simdi sistemi kurdum sürücüleri kuruyorum. Oldukça şık bi ürün klavye icin cok laf söylenmiş ama bence o kadar bi espirisi yok. 4 gb tek parça ram vardi icinde bende 4 ekledim 8 gb ram var suanda. Sadecenotebook a da tsk ederim biraz onları uğraştırdim sağolsunlar hic laf etmediler ilgileri de oldukça iyi. Sadecenotebook dan alicaklar gönül rahatlığı ile alabilirler.

Hayırlı olsun.

tşk ettim :)
  • quote:

Hayırlı olsun, bende sadecenotebook'tan aldım, bu siteden alışveriş yapmak isteyenlerin içi rahat olsun...
  • tşk ederim şu an aldiğm üründen yaziyorum güzel rahat :)) hoşş vs vs bu fiyata alinabilecek sağlam ürün...

Edit : Güncelleme sonrasi oyunlarda ekran görüntüsü siyaha döndü oyun atiyor felan silinecek 2 günceleme vardi bunlar deydi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimtapu -- 11 Mart 2012; 0:06:10 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.