Şimdi Ara

Asus K53SV KULLANICI PLATFORMU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
8
Favori
50.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ariaven

Arkadaşlar, genel olarak K53SV serisinde i5 ile i7 arasında çok fark var mı? İkisi de aynı ekran kartını kullanıyor (540M). Ama i5 ile i7 arasında 300-400 TL fiyat farkı var.
    i7 almak gerçekten bu bilgisayarın ömrünü uzatır mı? fazladan 300 TL vermeye değer mi?

Oyun performansında 300-400 liralık bir fark göremessin.

K53SV i5 işlemci 540M ekran kartı fiyatı 1.300 lira civarı.

Bunu göz önüne alınca 1.300 + 400 lira ile ŞU MSI'yı alırsan çok daha uzun ömürlü olur.

Ayrıca fazladan verdiğin 400 liranında hakkını verir performans açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vantage Point -- 16 Mart 2012; 11:30:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vantage Point

quote:

Arkadaşlar, genel olarak K53SV serisinde i5 ile i7 arasında çok fark var mı? İkisi de aynı ekran kartını kullanıyor (540M). Ama i5 ile i7 arasında 300-400 TL fiyat farkı var.
    i7 almak gerçekten bu bilgisayarın ömrünü uzatır mı? fazladan 300 TL vermeye değer mi?

Bunu göz önüne alınca 1.300 + 400 lira ile ŞU MSI'yı alırsan çok daha uzun ömürlü olur.

teşekkürler ama Asus yerine başka marka düşünmüyorum. Benim merak ettiğim aradaki i5-i7 farkını nerede görebileceğim?

Eminim oyunlarda göremeyebilirim ama i7 olmasının o zaman ne avantajı var?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vantage Point

quote:

teşekkürler ama Asus yerine başka marka düşünmüyorum. Benim merak ettiğim aradaki i5-i7 farkını nerede görebileceğim?

Eminim oyunlarda göremeyebilirim ama i7 olmasının o zaman ne avantajı var?

İşlemciler esas alındığında arada %17 lik bir performans farkı var. ( i7 )

i5 işlemci daha az ısınır, i5 işlemciyle batarya ömrün daha uzun olur.

Ayrıca i5 + 540M dengeli bir ikili olur, i7 işlemcinin yanında 540M hafif kalır.

Aralarındaki %17 lik performans farkını tam olarak görmek için üst sınıf bir ekran kartı lazım.

Performans olayı oyundan oyunada farkeder, Quad-Core için optimize edilmemiş oyunlarda hiç bir fark olmaz.

Fakat daha uzun ömürlü bir Asus arıyorsan şartları biraz zorlayarak ŞU'nu alırsan hakkını verir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vantage Point -- 16 Mart 2012; 11:55:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mlhzngn

Emre hocam elini koyduğun yer ısınmıyor dedim dikkat edersen. Yoksa klavyenin bazı bölgelerinde illaki ısınma oluyor.

hocam k53sv sx581d modelinde usb 3.0 var mı biliyor musunuz aydınlatırsanız sevinirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimtapu

quote:

Orijinalden alıntı: zıpırx

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimtapu

Abicim ben bu pc nin i3 ve dual core modellerini kullanma şansına erdim ürünlerde hic bir sıkıntı yok siz gönül rahatlığı alabilirsiniz. Msi kullanan kimse de yok çevremde. Benim aklıma asus var bence sizde asus a yönelin derim şahsi görüşüm budur.

cvp için saol arkadaşım. msi bi kaç artıyla daha iyi geldi bana 2 gb ekran kartı usb 3.0 bulundurması kasasının kötü ününe rağmen giriş ve çıkışların ızgarayı engelliyecek şekilde olmaması vs gibi pazartesiye kadar fikrim değişmesse msi alıcam sanırım teşekkürler.

önemli değil. yanliz bu modelde usb 3.0 mevcut bn asus Türkiyeye mail attim gelen mailde K53SV modellerinde usb 3.0 var acıklamasi yapildi. ekran karti işine gelince veri yolunun 128 bittten az ise 2 gb olmasinin pek bi önemi yok aslında. Yinede Siz bilirsiniz :))

K53SV'nin bazı modellerinde USB 3.0 yok (795R gibi modelinde) , ancak 581D modelinde varmış.
    Yani K53SV diye genellememek gerekiyor sanırım . bazı alt versiyonlarında değişiklikler var. Getirtebilirsem kendime 581D modelini düşünüyoruz.

hocam 581d modelinde usb 3.0 kesin var demi

• quote:

Orijinalden alıntı: KeopsonLine

quote:

Orijinalden alıntı: optimux

Arkadaşlar K53sv 581d de usb 3 var mı yok mu? Her yerde 3 adet usb 2.0 yazıyor ama bazı arkadaşlar 1 adet usb 3.0 var demiş.

BU SORUYU DEFALARCA CVPLADIM YİNE CEVAPLIYORUM K53SV 581D modelinde 2ADET USB 2,0 ve SOL TARAFTA 1 ADET USB 3,0 MEVCUT ..

hocam bu laptobun driverlarını nerden buluyoruz asusun sitesinde bu model yokta

• İmzamda da görmüş olduğunuz üzere 581D kullanıcısıyım sağ tarafta iki tane USB 2.0 sol tarafta USB 3.0 mevcuttur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

İmzamda da görmüş olduğunuz üzere 581D kullanıcısıyım sağ tarafta iki tane USB 2.0 sol tarafta USB 3.0 mevcuttur.

saolun hocam
  • quote:

Arkadaşlar inşallah bir sıkıntı çıkmazsa yarın siparişi veriyorum sx581D için memnun kalırım umarım dışarıda falan çok inceledim fakat kullanma şansım olmadı tabiki sizlere de güvenerek alıyorum ürün elime ulaşınca listeye bizi de eklersiniz artık

hocam bu ürün asusun resmi sitesinde yok driver konusunda sıkıntı yaşıyor musnuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: chessmania

quote:

Arkadaşlar inşallah bir sıkıntı çıkmazsa yarın siparişi veriyorum sx581D için memnun kalırım umarım dışarıda falan çok inceledim fakat kullanma şansım olmadı tabiki sizlere de güvenerek alıyorum ürün elime ulaşınca listeye bizi de eklersiniz artık

hocam bu ürün asusun resmi sitesinde yok driver konusunda sıkıntı yaşıyor musnuz

K53SV serisinin driverları Asus'un sitesinde var.

Model farketmez, tüm K53SV'ler için driverlar aşağıdaki linkte.

http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=tr-tr&m=K53SV&p=3&s=295

• Arkadaşlar bu notebook ile ilgili bir kaç sorum var,
    yardımcı olursanız sevinirim.

Bu kasada ice cool özelliği var mı? asusun sitesinde k53sv modelini bulamadım.
    DELL INSPIRON N5110 B43F45 8 GB ile bu model arasında kaldım.
    aradaki farklar asus da ram 4 gb dell de 8 gb
    ekran kartı asusun biraz daha iyi
    asusda usb 3 yok
    asus yaklaşık 100 tl daha pahalı.

hangisini önerirsiniz?
    deneyimlerinizi paylaşırmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tbn57

Arkadaşlar bu notebook ile ilgili bir kaç sorum var,

asusda usb 3 yok

hangisini önerirsiniz?

Ice Cool ve USB 3 şuan satılan bütün K53SV' lerde var hocam.

8 GB ram şuan için pek birşey ifade etmiyor, Asus tek parça 4 GB ram ile geliyor, istersen 50 liraya 4 GB ram daha alıp takabilirsin.

Daha önce Dell notebook'ta kullandım, Asus için fazladan vereceğin 100 liraya değer

• Sağolun teşekkürler,
    ben notebooku webdenal sitesinden kapıda ödeme ile 1330 tl ye almaya karar verdim,
    fakat ürün açıklamasında ve diğer sitelerde 3 adet usb 2.0 diye yazıyor.
    ben emin olamıyorum
  • quote:

Sağolun teşekkürler,
    ben notebooku webdenal sitesinden kapıda ödeme ile 1330 tl ye almaya karar verdim,
    fakat ürün açıklamasında ve diğer sitelerde 3 adet usb 2.0 diye yazıyor.
    ben emin olamıyorum

Hangi model hocam tam olarak ?

Ben şuan K53SV - SX581D kullanıyorum, 2 x USB 2.0 + 1 x USB 3.0 var.

Dediğim gibi şuanda satışta olan birçok K53SV'de USB 3.0 var.
  • bende sx-795R kullanıorum usb 3.0 var suan da butun k53svlerde var galıba
  • quote:

sizin kullandığınız model tam olarak
    http://www.webdenal.com/asus-k53sv-sx581d_387525.html?ref=akakce&v=1.27.4

Evet tam olarak bu modeli kullanıyorum, sol tarafta 1 adet USB 3.0 girişi vardır
  • quote:

Arkadaşlar bu notebook ile ilgili bir kaç sorum var,

asusda usb 3 yok

hangisini önerirsiniz?

dell 5110'u 1ay kullanıp sattım hocam ve kesinlikle önermiyorum..
    fazladan vereceğiniz 100 değil 300tl'ye de değer asus..
    dell'in kasa kalitesi kötü açıklık var ..klavyesi çok fazla göçüyor..asusun klavye degöçüyor ama o derece değil
    fan sesi çok yüksek dell'de..
    ekrandaki pikseller aşırı belirgin..Kesinlikle uzak durulması gereken bi pc gözümde
    ben de sx852v kullanıyorum ve usb 3 mevcut.

• Arkadaşlar laptopu ilk aldığım sıralarda PES 2012 oynarken hiç kasma olmuyordu şu an aynı ayarlarda ara ara kasmalar meydana gelmeye başladı nedensiz yere sizce niye kasıyor olabilir ? En son bios güncellemesini yaptım PES in de güncellemelerini yaptım sanki onları yaptıkdan sonra kasmaya başladı gibime geliyor sizce başka nedeni olabilir ? Eğer bunlardan dolayı ise çok saçma değil mi
  • sx144d kullanıyorum.kasası kahverengi değil gri.çok memnunum.sadece bi sıkıntı çıkarttı şimdiye kadar,o da çekirdeklerden biri %100 yani toplamda %25 sürekli çalışıyordu.bu herhangi bir oyuna girdikten 10 dakika sonra filan başlıyordu.bios update yaptım ve düzelti.kasa soğuk ve güzel,klavyesini de beğeniyorum.usb 3 yok sanırım sx144d de yada ben farkında değilim ama yoktur büyük ihtimalle.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.