Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
613
Cevap
3
Favori
52.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben iki ay önce bu bilgisayarı aldım. 15 gün kadar sorunsuz kullandım. Bir gün need for speed hot pursuit oynarken mavi ekran verdi ve ondan sonra oyunu kasmaya başladı. Oyunun ayarlarını en düşüğe getirince bile zor oynar hale geldim. Servise götürdüm, anakartı değiştirdiler. Şimdi daha iyi, ama aynı oyunda yine hafif bir kasma var. ayrıca 3dmark puanlarım aynı bilgisayara sahip bir arkadaşımınkinin 3'te biri(3dmark 11 puanım 339). 'Process not recognized ' diye bir sorun veriyor Format mı atmam gerekiyo anlamadım bir türlü.
  • Mesajım bulunsun
  • Bu bilgisayarla FİFA 12 oynayan var mı? Yüksek ayarlarda oynayabilir miyiz? Tahmini kaç fps verir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sober12344

Arkadaşlar ben iki ay önce bu bilgisayarı aldım. 15 gün kadar sorunsuz kullandım. Bir gün need for speed hot pursuit oynarken mavi ekran verdi ve ondan sonra oyunu kasmaya başladı. Oyunun ayarlarını en düşüğe getirince bile zor oynar hale geldim. Servise götürdüm, anakartı değiştirdiler. Şimdi daha iyi, ama aynı oyunda yine hafif bir kasma var. ayrıca 3dmark puanlarım aynı bilgisayara sahip bir arkadaşımınkinin 3'te biri(3dmark 11 puanım 339). 'Process not recognized ' diye bir sorun veriyor Format mı atmam gerekiyo anlamadım bir türlü.

hot pursuiti bende bu bilgisayarda oynuyorum sürekli çok nadir kasmalar oluyor rahatsız edici boyutta değil kesinlikle. sadece oyun tam başlarken bir kaç kez ekranın gidip geldiğini yani karardığını görüyorum sonrada hemen düzeliyor. size önerim win7 64 bit kullanmanız eğer 64 bit kujllanıosanız ve hala arkadaşınızın bilgisayarına göre daha çok kasma oluyorsa yine fiziksel bir sorun vardır servise gönderin

• arkadaşlar win7 64 bit win. dere celendirme puanım 5.9 iken en son windowsu ekim ayında tüm güncellemeleri yükledim. derecelendirmeyi tekrar yapınca 4.3 e geriledi. sorun ne acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: atabey444

arkadaşlar win7 64 bit win. dere celendirme puanım 5.9 iken en son windowsu ekim ayında tüm güncellemeleri yükledim. derecelendirmeyi tekrar yapınca 4.3 e geriledi. sorun ne acaba

Bende ise 5.7 iken Nvidia'nın son güncellemesini yükledikten sonra aero performans puanı 5.4'e geriledi. Bir olumsuzluk yoksa pek de önemli değil bence.

http://imageshack.us/photo/my-images/253/18504316.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idi_amin -- 4 Kasım 2011; 20:05:34 >
  • Arkadaşlar bende asus k53 sx061 aldım ama bu klawyenın fn arayuzleri çalışmıyor yanı fn + ses açıp kapama yapamıyorum bu sürücüyü nerden bulabilrim link veririseniz daha iyi olur teşkur ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rimixer54

quote:

Orijinalden alıntı: tayfun1974

Arkadaşlar asus k53 serisi latoptan bende aldım windows home basic 64 bit le geliso sp1 kurdum windows home premiuma yüksettim bütün günceleştirmeleri yaptım fakat hala açılışta çok yavaş açılıyo yaklaşık açılması 2,5 dakika sürüyo tekrar format attım ama sonuç değişmedi açıldıktan sonra ilk bilgisayarıma girmesi baya zaman alıyo sorunun neden kaynaklandığını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler....

aynı sorun bendede var şifreyi yazdıktan sonra hoş geldiniz yazısında bekliyor,açıldıktan sonra simgelerde 10 sn geç geliyor.çözüm bulabilirsen buradan paylaşmanı bekliyorum.

aynı sorundan muzdaripim beyler ya. allah kahretmesin. 7200rpm disk takan yok mu acaba bu alete.

• Merhaba Arkadaşlar..

Ben de SX144D ailesine katıldım.. Fakat bir kaç problem yaşıyorum yardımcı olabileceginize inanıyorum..

1. Bilgisayarın power düğmesin basar basmaz fan devreye giriyor mu?
    2. Bilgisayarı hiç kullanmadıgınızda dahi açık pozisyonda fan dönmeye devam ediyor mu?
    3. Normal bir kullanımda fan devir hızı yükseliyor mu?
    4. Kısacası bu pc sessiz yada, fan durmadan hiç çalışmıyor.

İşletim sistemim: Windows 7 64 bit
    Hiçbir program yüklü değil..

Yardımcı olursanız cok sevinirim, inanın uykumu dahi kacırıyor. Daha 1 haftalık bir Notebook..

Saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: karalamakalemi

Merhaba Arkadaşlar..

Ben de SX144D ailesine katıldım.. Fakat bir kaç problem yaşıyorum yardımcı olabileceginize inanıyorum..

2. Bilgisayarı hiç kullanmadıgınızda dahi açık pozisyonda fan dönmeye devam ediyor mu?

Yardımcı olursanız cok sevinirim, inanın uykumu dahi kacırıyor. Daha 1 haftalık bir Notebook..

Saygılarımla..

Makine açık ve internette gezerken bile fan o kadar sessiz dönüyorki kafanı makineye dayamadan duyman imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nopasstr -- 20 Kasım 2011; 9:54:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karpuzcekirdegi2011

quote:

Merhaba Arkadaşlar..

Saygılarımla..

Makine açık ve internette gezerken bile fan o kadar sessiz dönüyorki kafanı makineye dayamadan duyman imkansız.

Ops..
    benim neden sesli ki acaba?

fotoğraftaki sıcaklık değerlerim..

servise gondermem gerekiyor mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karpuzcekirdegi2011

quote:

Merhaba Arkadaşlar..

Saygılarımla..

Ops..
    benim neden sesli ki acaba?

fotoğraftaki sıcaklık değerlerim..

servise gondermem gerekiyor mu?

herşey normal.

• peki bu hersey anormalmiş gibi calısan fan ve sesi :)
  • quote:

peki bu hersey anormalmiş gibi calısan fan ve sesi :)

driverları felan güncelledin mi? bi dene bakalım olmadı format at oda olmadı servise gönder.
  • Driverleri güncelledim.. aynı tas ve hamam..
    Şimdi garibime giden.. soyle bir durum var..

Pc 3-5 saat kullanılmadıgında power dugmesine bastıgımda fan sesi yok denilecek kadar kulagımı dayanamak zorunda kalıyorum
    fakat 5 saat kullanımdan sonra kapatıp 10 dakika sonra actıgımda yuksek fan sesiyle acılıyor.. yani windows baslamadan fan baslıyor..

Servise acıkcası gondermek istemiyorum bir sorun olacakmıs gibi geliyor.. servise gonderdigimde bataryasız ve adaptorsuz gondermemin bir sakıncası olur mu?

windows xp kursam olur mu? acaba performans yuzunden mi boyle yapıyor..
  • quote:

Driverleri güncelledim.. aynı tas ve hamam..

Pc 3-5 saat kullanılmadıgında power dugmesine bastıgımda fan sesi yok denilecek kadar kulagımı dayanamak zorunda kalıyorum
    fakat 5 saat kullanımdan sonra kapatıp 10 dakika sonra actıgımda yuksek fan sesiyle acılıyor.. yani windows baslamadan fan baslıyor..

Servise acıkcası gondermek istemiyorum bir sorun olacakmıs gibi geliyor.. servise gonderdigimde bataryasız ve adaptorsuz gondermemin bir sakıncası olur mu?

benimkide böyle oyundan sonra kapatıp açınca vuuuuuu diye başlıyor ama sonra susuyor. xp kurma buna driver yok ona göre.
  • quote:

Driverleri güncelledim.. aynı tas ve hamam..

Fan sesiyle başlayıp sonra susuyorsa problem yok, ama fan hiç susmuyor devamlı çalışıyorsa bir problem olabilir. Sıcaklık değerlerinde oldukça düşük, sebebi fanın devamlı dönmesini. Bende makine açıldığında direk 40 dereceyle açılıyor. 50 derecede sabitleniyor, ancak üstüne çıkarsa fanlar devreye giriyor.

• şu internette normal gezinirken ses cıkarmasın baska bir sey istemem

arkadas ben ne talihsiz bir adamım!

ya rab duy sesimi....
  • Biostan kapatılabiliyormus fakat biosta boyle bir secenek bulamadım..
    ne yapabilirim?
  • ürünün hdd ve remlerini değiştiren arkadaşlar geçmiş olsun artık bilgisayarınız garanti dışı
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.