Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
613
Cevap
3
Favori
52.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
Giriş

freedos oldugunu gozden kacırmadıgını varsayarsam ; **GT 610M ekran kartı 64 bit imiş yani son çıkan oyunlarda işkence çekmen içten degil dostum .

**http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-610M.63759.0.html

Tabi makineyi ne amaç icin kullanacagini belirtirsen farklı onerilerde gelebilir (muhendislik yazilimlar, oyun, office..vb)

-----

@aykut_ibh

ağzından yel alsın, neden yansın yahu 20 günlük alet ..Hani belirttigin durumu anlamak icin örnek verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 10 Mart 2012; 14:54:20 >

• quote:

ağzından yel alsın, neden yansın yahu 20 günlük alet ..Hani belirttigin durumu anlamak icin örnek verdim.

ben yanlış anlamışım tamam o zaman :) dediğim gibi harddisk, ram gibi ürünleri gönül rahatlığı ile değiştirebilirsiniz , ekran kartı konusunda emin değilim ama zaten öyle bişey başınıza geliyosa garanti kapsamında değişecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahti24

quote:

Orijinalden alıntı: idi_amin

quote:

Orijinalden alıntı: atabey444

ürünün hdd ve remlerini değiştiren arkadaşlar geçmiş olsun artık bilgisayarınız garanti dışı

Asus Müşteri Hizmetlerinin cevabi yazısı

ASUS K53SV-SX144D aldım, mini incelemem ve resimleri

ram takmak garanti dışı bırakmaz bilmediğimiz şeyler hakkında yorum yazmasak daha iyi bence

he o belgeyi gördün ya hemen suçla beni yalancılıkla. zaten biz tüketiciler bayılırız markalardan yana olup övmeye. neden garanti kdışı kaldığınıda aynı sayfada yazmıştım bide o mesaja bak istersen. ürünün wifisi ve blututu sorun çıkarınca servise gönderdik antenlerin biri sanırım yerinden çıkmış herneyse adamlar not yapıştırmıştı pc üzerine. bilgisayarınızda asus etiketi olmayan hdd bulunmakta ürün garanti kapsamı dışındadır fakat müşteri memnuniyeti için sorunlar giderildi die not yazmışlardı. bende bunu burda paylaştım kötü etmişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabey444 -- 12 Mart 2012; 22:35:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatsuncuk

k53 serisini kasa yapısı çelik olması sebebi ile 8 GB lı model var tavsiye edermisiniz ?

http://pcdepo.com/asus-k53sd-sx521d-8gb-notebook-urun7390.html

610m ekran kartı var onda.kesinlikle önermiyorum.oyun oynayacaksan sıkıntı çekersin.540m 555m 635m e bak.
  • yillardir asus kullanir kullanmasina sebep olurum insanlarin. ram olsun hdd olsun defalarca degistirdim ama hic biri garanti disi kalmadi.

hatta birinde fani temizleyip yolladim ses etmediler.

bir keresinde de bir tane vida eksikti aradim soyledim onemli degil dediler oem hdd si vardi uzerinde direk degistirdiler arizadan dolayi
  • beyler driver sanfransisco hatta bir cok yeni oyun deli gibi sorun yaratıyor bana. muthiş ısınıyor. oyle ki babannem kaloriferi kapat diyor. oyun oynarken kasmalar ve ses hışırtı yapmaya başlıyor. işte ısı tablosu. lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: karalamakalemi

beyler driver sanfransisco hatta bir cok yeni oyun deli gibi sorun yaratıyor bana. muthiş ısınıyor. oyle ki babannem kaloriferi kapat diyor. oyun oynarken kasmalar ve ses hışırtı yapmaya başlıyor. işte ısı tablosu. lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.

High Performance seçilimi ? Eğer öyle ise normaldir. Onu seçince genel olarak bir çok kişi daha iyi performans alacağını zannediyor ama yanlış. Aksine daha çok kasılma ve ısınma meydana geliyor.

• tavsiyen nedir dostum minimumda calısması mı?
    ayrıca Game Booster 3 işe yarıyor mu sence?
  • arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. bende asus k53sv-sx045r laptop var. bu laptoptaki ses kartını bilen var mı ve 5.1 destekliyor mu? 5.1 ses sistemi alacağım da.
  • ekranın ilk acıldıgındaki görüntüsü:
    1-load freedos with maximum ram free,using emm386
    2-load freedos including himem xms memory driver
    3-load freedos without drivers

enter a choice[123]

en asagıda ise

f5=bypass startupfiles f8=confirm each line of config.sys/autoexec.bat[y]

başlangıçta bu ekran çıkıyor konunun ilk zamanlarında bu sorulmuş ama cevap tatmin edici değil

Elimde win7 64 bit dvd var
    f2 ile biosa girdim dvdrom 1. sıraya aldım kaydettim ve çıktım
    win 7 cd sini taktım ve tekrar başlattım fakat kurmak yerine aynı ekran ve yazılar çıktı.
    bu sorunu nasıl çözeceğim?
    bilgisayarcılar sağolsun bu iş için 40 lira istedi benden sırf bu kısmı atlayamıyorum diye vermek ağırıma gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: can.avar

ekranın ilk acıldıgındaki görüntüsü:
    1-load freedos with maximum ram free,using emm386
    2-load freedos including himem xms memory driver
    3-load freedos without drivers

enter a choice[123]

en asagıda ise

f5=bypass startupfiles f8=confirm each line of config.sys/autoexec.bat[y]

başlangıçta bu ekran çıkıyor konunun ilk zamanlarında bu sorulmuş ama cevap tatmin edici değil

Elimde win7 64 bit dvd var
    f2 ile biosa girdim dvdrom 1. sıraya aldım kaydettim ve çıktım
    win 7 cd sini taktım ve tekrar başlattım fakat kurmak yerine aynı ekran ve yazılar çıktı.
    bu sorunu nasıl çözeceğim?
    bilgisayarcılar sağolsun bu iş için 40 lira istedi benden sırf bu kısmı atlayamıyorum diye vermek ağırıma gidiyor

biostan boot dvd olarak seçtiysen dvdden başlaması gerekir. ya da başlamak için bir tuşa basın der. sen laptopu açınca tuşlara basıver kuruluma geçmesi lazım.

• http://imageshack.us/a/img528/1779/171020122273.jpg

bendemi hata var dvd 1. sırada resetten sonra tekrar aynıs sayfa geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can.avar -- 17 Ekim 2012; 16:57:31 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.