Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
7
Favori
205.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MB.06

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-k53sv-sx582v-k53sv-core-i5-2430m-2.3ghz-4gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=57097

Arkadaşlar linkteki ürünü yarın alacağım önerir misiniz?

arkadasdım 40 sayfa boyunca yorumu var bıraz oku ıstersen

• quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

beyler size göstermedim. folyoyla kapladım notebook un üstünü. fotoğraf mak. bozuldu netleştiremiyor pek iyi çıkmadı ama idare eder.
    nasıl olmuş?

cok guzel olmus uygularken zorlandın mı bırde yapısmasında sorun oldumu urunu nerden aldınız ne kadar alsdınız tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu_rock01

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-k53sv-sx582v-k53sv-core-i5-2430m-2.3ghz-4gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=57097

Hocam yorumları okudum zaten. Aklımda ilk önce K53SV - SX144D vardı. Ama ondan vazgeçtim. Sizlerede bir sormak istedim. Neden sinirleniyorsun?

• quote:

quote:

quote:

Hocam yorumları okudum zaten. Aklımda ilk önce K53SV - SX144D vardı. Ama ondan vazgeçtim. Sizlerede bir sormak istedim. Neden sinirleniyorsun?

neden sınırleneyım sadece onerıde bulundum o alıcagın serı numaraları farkı bıtek hardıskte oynama yapıyor 320 gb 500gb 640gb hepsı ayndır ben bu pcyı kullanıyorum 500gblık modelını tavsıye edrım sımdıye kadar oynadıgım oyunlar dırt3 crysıs 2 call of duty moderware pes 2011 pes 2010 wrc 2 need for speed serılerını hıc sıkıntı yasamadan oynadım

• quote:

quote:

beyler size göstermedim. folyoyla kapladım notebook un üstünü. fotoğraf mak. bozuldu netleştiremiyor pek iyi çıkmadı ama idare eder.
    nasıl olmuş?

cok guzel olmus uygularken zorlandın mı bırde yapısmasında sorun oldumu urunu nerden aldınız ne kadar alsdınız tesekkurler

sahibinden.com dan aldım. 50x127cm 10TL. bunların 3M markalı olanları var daha kaliteliymiş onlar daha tuzlu tabi(deneme amaçlı bunu aldım, zorladı biraz).
    50x127 laptopu 3 kere kaplamaya yeter.
    ne söyleyeyim öğrenene kadar %80 i heba oldu folyonun.
    yapışırken sorun yok aşırı yapışkan.
    hiç iz bırakmıyor.
    kenarlarıda da saç kurutma makinesiyle yada sıcak hava tabancası ile esnekleştirip çekerek düzeltiyorsunuz.
    sonrada maket bıçağı yada neşter (neşter daha iyi olur) yardımıyla kesiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 9 Kasım 2011; 23:36:49 >

• ıyı olmus ı bıde kenarlarında kalkma olmadı dımı asus yazısını kare boslukmu bıraktın orayı nasıl ayarladın bende sıparıs veremeyı dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bu_rock01 -- 9 Kasım 2011; 23:40:06 >
  • Yeni Nserisi Çıkdığından dolayı daha çok ucuzlar
  • quote:

ıyı olmus ı bıde kenarlarında kalkma olmadı dımı asus yazısını kare boslukmu bıraktın orayı nasıl ayarladın bende sıparıs veremeyı dusunuyorum

yok kare boşluk bırakmadım. yazı biraz içerde olduğu için şekil çıktı ortaya. sonra üstünden kesim yaptım. u harfinin ortasıda sonradan eklenme. amam deseni denk getirince hiç belli olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlhzngn

Merhaba arkadaşlar.
    Bu hafta içerisinde laptop alacağım. 3-4 gündür yoğun bir araştırma içerisindeyim. Ve bu konuyu da neredeyse baştan sona okudum.
    Benim sizlere sorum, bu laptoptan farklı olarak işlemcisi 2430m, 500 gb hdd ve 2.4 ghz (turbo ile 3) özellikleri bulunan bir laptopu almam daha mı mantıklı olur sizce ?
    Bu konudaki laptopun fiyatı ile benim belirttiğim özellikteki laptopun arasında 100 tl fark var. (Novabilgisayar baz alındığında)
    Sizce bu farkı vermeye değer mi ?
    Tam modeli ASUS K53SV-SX581D laptopun.http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7811

Bir de ASUS K53SV-SX581D ile ASUS K53SV-SX581R karşılaştırması yaptığımda, sonu R ile biten laptop diğerinden 195 lira pahalı. İşletim sistemi dışında başka hiç bir farklılıkları yok bu iki laptopun. Bunu nedeni ne olabilir acaba ? Gözden kaçırdığım bi farklılık mı var yoksa..

Cevap verirseniz çok sevinirim. İlk defa laptop alıyorum..

Arkadaşlar cevap bekliyorum. İlk defa laptop alacağız, bi ilgilenin daa.

• Bugün 12 taksitle tanesi 1400 liradan olmak üzere 2 adet satın aldım kardeşim ve kendime. Satıcı tanıdık olduğu için iki bilgisayarın da Ram'ini 6 GB yaptı ek ücret almadan. Fena fiyat değil sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 10 Kasım 2011; 19:00:27 >
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar.
    Bu hafta içerisinde laptop alacağım. 3-4 gündür yoğun bir araştırma içerisindeyim. Ve bu konuyu da neredeyse baştan sona okudum.
    Benim sizlere sorum, bu laptoptan farklı olarak işlemcisi 2430m, 500 gb hdd ve 2.4 ghz (turbo ile 3) özellikleri bulunan bir laptopu almam daha mı mantıklı olur sizce ?
    Bu konudaki laptopun fiyatı ile benim belirttiğim özellikteki laptopun arasında 100 tl fark var. (Novabilgisayar baz alındığında)
    Sizce bu farkı vermeye değer mi ?
    Tam modeli ASUS K53SV-SX581D laptopun.http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7811

Bir de ASUS K53SV-SX581D ile ASUS K53SV-SX581R karşılaştırması yaptığımda, sonu R ile biten laptop diğerinden 195 lira pahalı. İşletim sistemi dışında başka hiç bir farklılıkları yok bu iki laptopun. Bunu nedeni ne olabilir acaba ? Gözden kaçırdığım bi farklılık mı var yoksa..

Cevap verirseniz çok sevinirim. İlk defa laptop alıyorum..

Arkadaşlar cevap bekliyorum. İlk defa laptop alacağız, bi ilgilenin daa.

100 tl daha yüksek bir işlemciye ve artı 180 gb hdd ye değer mi diye soruyorsun sanırım.

bence değer.

D ile R arasındaki farka gelince kendin söylemişsin işletim sistemi var en az 80-100 dolar koyuyorlardır üstüne. ayrıca kasası farklı.

edit: kasası aynı sanırım ama renk farklı şahsen o renk bence daha güzel onun için bile fiyat koymuş olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kzpmaza -- 10 Kasım 2011; 19:16:25 >

• Beyler bu cihazın biosuna nasıl erişiyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Beyler bu cihazın biosuna nasıl erişiyoruz?

f2 tuşu ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitmisprilkutusu

call of duty modern warfare 3 grafik ayarları:

fps:ortalama 40 değerinde.

çözünürlük sorunu ve grafik ayarı değişmeyenler şöyle yapsın.

players2 klasörünü açın config.cfg dosyasını notepad le açın ve şu satırı bulun

seta r_imagequality "1" burdaki "1" değerini "4" yapın düzelecektir.

Hocam benim bu ayarlarda 12 fps oluyor yaw anlayamadım bi türlü. Battlefield 3'te ultrada bile daha y
    ksek fps alıyorum sorun ne anlayamadım :(

• Şuan kargom geldi windows7 yüklüyorum laptopa. Görünüş olarak çok şık bu kadar iyi olmasını beklemiyordum.

Kullandıkça yorumlara devam ederim. Olmazsa olmaz dediğiniz ayar, program varsa tavsiye alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_buraktr

quote:

Hocam benim bu ayarlarda 12 fps oluyor yaw anlayamadım bi türlü. Battlefield 3'te ultrada bile daha y

otomatik olarak nvidia yı görmüyor oyun muhtemelen intelle giriyorsunuz. sağ tıklayıp nvidia ile girin yada kontrol panelinden oyunun exe sini gösterin.

• quote:

quote:

quote:

otomatik olarak nvidia yı görmüyor oyun muhtemelen intelle giriyorsunuz. sağ tıklayıp nvidia ile girin yada kontrol panelinden oyunun exe sini gösterin.

Kesinlikle doğru, normal olarak intel ile oyuna giriyor, nvidia panelden oyunu nvidia'ya ayarlamak gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: beytekin45

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle doğru, normal olarak intel ile oyuna giriyor, nvidia panelden oyunu nvidia'ya ayarlamak gerekiyor.

vay be bana derlerdi de inanmazdım.
    oyun orijinal olunca problem felan kalmıyor. orijinal aldım online oynamak için, ekran kartı hiç problem çıkarmadı.

he bu arada sizinki orijinal mi ? bozulmayalım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beytekin45

quote:

quote:

quote:

vay be bana derlerdi de inanmazdım.
    oyun orijinal olunca problem felan kalmıyor. orijinal aldım online oynamak için, ekran kartı hiç problem çıkarmadı.

he bu arada sizinki orijinal mi ? bozulmayalım.

yok hocam orjinal değil benimkisi. battlefield 3 orjinal aldım, bu oyunun 70 doları hakettiğini düşünmüyorum ne grafikleriyle ne de multiplayer'ı ile. senaryosu güzeldi ama oynadık bitti o da işte:)

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.