Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
7
Favori
205.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu_rock01

sorunu cozdum tamamdır

ya dostum,
    işletim sistemini, hdd markanı, birde açılış süreni söyler misin?

bunu cavıbını her k53 sahibinden bekliyorum.

herşey sıfır açılış 50sn sapıtacağım ya. denemediğim şey kalmadı.

düğmeye basıyorum 20sn sonra starting windows yazısı gitmiş oluyor.

tam welcome ekranı gelecek orada ekran bir siyah oluyor ortada imleç oluyor üstünde dönen halka var. sonra welcome yazısı geliyor açılıyor alet. burası tam 30sn sürüyor. hayırdır ya. böyle birşey yok arkadaş.
  • benm son günlerde dikkatimi ceken bir olay var. ram arada 3.75lere falan cıkıyor sebebini anlamıyorum. işin tuhaf yani o an acık olan ne varsa kapatmama ragmen düşmüyor. ortalama hep 1.50, 180 arasında ram ama pc yavaslayınca görev yöneticisinden baktıgımda %96lara cıkıyor RAM kullanımı. kafayı yiycem neden oldugunuda çözemedim hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

quote:

sorunu cozdum tamamdır

ya dostum,

tam welcome ekranı gelecek orada ekran bir siyah oluyor ortada imleç oluyor üstünde dönen halka var. sonra welcome yazısı geliyor açılıyor alet. burası tam 30sn sürüyor. hayırdır ya. böyle birşey yok arkadaş.

senın ıcın yenı denedım bılgısayarı kapattım actım 1dk 10snyede masaustune geldı ısletım sıstemım wındows 7 basıc ve 500 gb hardıskı olan modelı kulalnıyorum

• quote:

quote:

quote:

sorunu cozdum tamamdır

ya dostum,

senın ıcın yenı denedım bılgısayarı kapattım actım 1dk 10snyede masaustune geldı ısletım sıstemım wındows 7 basıc ve 500 gb hardıskı olan modelı kulalnıyorum

sorun bizde değil mi demek lazım bilemedim.
    skandal gibi bir süre ya.

• ben pek onem vermıyorum bole bırseye bendede anlattıgın gbı oluyor hosgeldnızde baya bır beklıyor yaklasık 30 sanıye
  • quote:

ben pek onem vermıyorum bole bırseye bendede anlattıgın gbı oluyor hosgeldnızde baya bır beklıyor yaklasık 30 sanıye

tamam hocam saolasın.
  • Arkadaşlar öncelikle hepinizi bayramı Mübarek olsun.
    Ben bilgisayarımı vatandan almıştım cuma günü elime ulaştı bende 1 adet iğne ucu büyüklüğünde beyaz yada sarı arka fonda belli olan kırmızı bir piksel vardı.Şimdi ben bunu perşembe günü yollayacam vatana cayma hakkı var 7 gün içerisinde iade edebiliyormuşuz bu konuda tecrübeli arkadaşlar bana bilgi verise sevinirim iade için yazdığım notta yada değişim ne belirtmeliyim bu piksel probleminden bahsetmelimiyim bana bu konularda bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ammocihe

Arkadaşlar öncelikle hepinizi bayramı Mübarek olsun.
    Ben bilgisayarımı vatandan almıştım cuma günü elime ulaştı bende 1 adet iğne ucu büyüklüğünde beyaz yada sarı arka fonda belli olan kırmızı bir piksel vardı.Şimdi ben bunu perşembe günü yollayacam vatana cayma hakkı var 7 gün içerisinde iade edebiliyormuşuz bu konuda tecrübeli arkadaşlar bana bilgi verise sevinirim iade için yazdığım notta yada değişim ne belirtmeliyim bu piksel probleminden bahsetmelimiyim bana bu konularda bilgi verirseniz sevinirim.

yo bahsetmene gerek yok eğer bahsedersen başlarlar servise yollayalım felan diye. sen git beğenmedim de iade edicem de et. arkadaşım mouse unu iade etmişti scroll unu beğenmemişti, beğenmedim dedi iade etti.
  • quote:

quote:

yo bahsetmene gerek yok eğer bahsedersen başlarlar servise yollayalım felan diye. sen git beğenmedim de iade edicem de et. arkadaşım mouse unu iade etmişti scroll unu beğenmemişti, beğenmedim dedi iade etti.

Üstad ben ürünü beyendim aynısı ile değişim yaptırmak istiyorum.Ona nasıl birşey demeliyim.

• quote:

quote:

quote:

Üstad ben ürünü beyendim aynısı ile değişim yaptırmak istiyorum.Ona nasıl birşey demeliyim.

işte dediğim gibi sen bunu dersen adamlar servise yönlendirir ki haklılar. eğer sen sıfırı ile değişmek istiyorsan servise söyleceksin onlarda tabiki 1-2 tane ölü piksel için aleti değimiyorlar anlayacağın. benim demek istediğim vatana iade et. sonra sana verecekleri alışveriş kuponuyla aynısını al vatandan çok basit gözüktü gözüme birşeyler çıkar belki altından ama aşşağıda yazanı okuyunca bence olur gibi.

Müşteri memnuniyetinden iade ve değişim işlemleri

Vatan Bilgisayar’dan satın almış olduğunuz ürünleri 15 gün boyunca herhangi bir neden göstermeksizin aşağıda yer alan bilgiler doğrultusunda değiştirebilirsiniz:
    • Değiştirmek istediğiniz ürünün satın alındığı andaki gibi kusursuz, eksiksiz ve orijinal kutusunda kullanılmamış olması gerekmektedir. Ürünün kutusunu açtıysanız; kutuya, ürüne ve aksesuarlara zarar vermeden, hatasız ve eksiksiz olarak getirilmesi ve ürünün kullanılmamış olması durumunda değişim işlemleriniz başlatılabilecektir.
    • Ürünle birlikte verilen tüm hediyelerin de kusursuz ve eksiksiz olarak teslim edilmesi zorunludur.
    Satış faturasının aslı olmadan değişim işlemi yapılamaz.
    • Faturanızı firma adına kestirdiyseniz ürünü değiştirmek için iade faturası getirmeyi veya göndermeyi unutmayınız, aksi durumlarda değişim işlemi başlatılamayacaktır.

Yukarıdaki koşulların sağlanması durumunda:

• Aynı gün içerisinde değişim işlemleriniz sonuçlandırılacaktır.
    Ödediğiniz bedel ileriki alış verişlerinizde kullanabileceğiniz şekilde alışveriş kuponu olarak tarafınıza verilecektir.

• benim açılışla ilgili bi sorunum yok 30 saniyede falan açılıyor yeterli benim için.

fakat ordaki google update ne işe yarıyor? Darch, senin ekran görüntünde o yok mesela silsem olur mu bende?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kzpmaza -- 7 Kasım 2011; 14:59:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darch

quote:

Orijinalden alıntı: bitmisprilkutusu

benim açılışla ilgili bi sorunum yok 30 saniyede falan açılıyor yeterli benim için.

fakat ordaki google update ne işe yarıyor? Darch, senin ekran görüntünde o yok mesela silsem olur mu bende?

Google Pack artık desteklenmiyor. Dolayısıyla Update'de artık işlevini yitirmiş durumda. Chrome ve Earth benzeri programları kendi içinden güncellemek zorundasınız artık. Silebilirsiniz.

teşekkürler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darch

quote:

benim açılışla ilgili bi sorunum yok 30 saniyede falan açılıyor yeterli benim için.

Google Pack artık desteklenmiyor. Dolayısıyla Update'de artık işlevini yitirmiş durumda. Chrome ve Earth benzeri programları kendi içinden güncellemek zorundasınız artık. Silebilirsiniz.

@imdatçekici; hocam senin ekran görüntünde bir sıkıntı görünmüyor. Daha önce de seninle konuşmuştuk bu konuyu. Büyük ihtimal sorun harddiskte.

1 tane ölü piksel için dizüstü değiştirmek müşteri memnuniyeti konusuna giriyor. 5'e kadar hakları var ve genelde değiştirmiyorlar. Servis bir ihtimal Asus'un baskısı yüzünden değiştirin yazısı gönderebilir. Benim bilgidiğim bir tek Bimeks değişim yapıyor bu tür durumlarda. İade ediyorum diye götürürseniz, kontrol sırasında ölü pikseli farkedip ürünü geri almazlar. Malesef onlar da sorunun sizde olmadığını bilirler ancak biz bunu yeniden satamayız diye iade almazlar. Komik ama gerçek.

fotoyu desteklemiyo yukleyemiyorum bnde metin belgesinde kaydettim yaziyorum aynen assagiya

Evet HKCU:Run ShowBatteryBar "C:\Program Files\BatteryBar\ShowBatteryBar.exe" show
    Evet HKCU:Run Software Informer "C:\Program Files (x86)\Software Informer\softinfo.exe" -autorun
    Evet HKCU:Run fsm
    Evet HKCU:Run Facebook Update "C:\Users\Karadag\AppData\Local\Facebook\Update\FacebookUpdate.exe" /c /nocrashserver
    Hayır HKCU:Run uTorrent "C:\Program Files (x86)\uTorrent\uTorrent.exe" /MINIMIZED
    Evet HKCU:RunOnce FlashPlayerUpdate C:\Windows\system32\Macromed\Flash\NPSWF32_FlashUtil.exe -p
    Evet HKLM:Run UpdateLBPShortCut "C:\Program Files (x86)\CyberLink\LabelPrint\MUITransfer\MUIStartMenu.exe" "C:\Program Files (x86)\CyberLink\LabelPrint" UpdateWithCreateOnce "Software\CyberLink\LabelPrint\2.5"
    Evet HKLM:Run UpdateP2GoShortCut "C:\Program Files (x86)\CyberLink\Power2Go\MUITransfer\MUIStartMenu.exe" "C:\Program Files (x86)\CyberLink\Power2Go" UpdateWithCreateOnce "SOFTWARE\CyberLink\Power2Go\6.0"
    Evet HKLM:Run Wireless Console 3 C:\Program Files (x86)\ASUS\Wireless Console 3\wcourier.exe
    Evet HKLM:Run ATKOSD2 C:\Program Files (x86)\ASUS\ATK Package\ATKOSD2\ATKOSD2.exe
    Evet HKLM:Run ATKMEDIA C:\Program Files (x86)\ASUS\ATK Package\ATK Media\DMedia.exe
    Evet HKLM:Run HControlUser C:\Program Files (x86)\ASUS\ATK Package\ATK Hotkey\HControlUser.exe
    Evet HKLM:Run avast "C:\Program Files\AVAST Software\Avast\avastUI.exe" /nogui
    Evet HKLM:Run RtHDVBg C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA\RAVBg64.exe /SF3
    Evet HKLM:Run snp2uvc C:\Windows\vsnp2uvc.exe
    Evet HKLM:Run ETDCtrl %ProgramFiles%\Elantech\ETDCtrl.exe
    Evet HKLM:Run IntelPAN "C:\Program Files\Common Files\Intel\WirelessCommon\iFrmewrk.exe" /tf Intel PAN Tray
    Evet HKLM:Run AtherosBtStack "C:\Program Files (x86)\Bluetooth Suite\BtvStack.exe"
    Evet HKLM:Run AthBtTray "C:\Program Files (x86)\Bluetooth Suite\AthBtTray.exe"
    Evet HKLM:Run IgfxTray C:\Windows\system32\igfxtray.exe
    Evet HKLM:Run HotKeysCmds C:\Windows\system32\hkcmd.exe
    Evet HKLM:Run Persistence C:\Windows\system32\igfxpers.exe
    Hayır HKLM:Run ASUS Screen Saver Protector C:\Windows\AsScrPro.exe
    Hayır HKLM:Run CLMLServer "C:\Program Files (x86)\CyberLink\Power2Go\CLMLSvc.exe"
    Hayır HKLM:Run Nuance PDF Reader-reminder "C:\Program Files (x86)\Nuance\PDF Reader\Ereg\Ereg.exe" -r "C:\ProgramData\Nuance\PDF Reader\Ereg\Ereg.ini"
    Hayır HKLM:Run RtHDVCpl C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA\RAVCpl64.exe -s
    Hayır HKLM:Run SonicMasterTray C:\Program Files (x86)\ASUS\Sonic Focus\SonicFocusTray.exe
    Evet HKLM:RunOnce AvgUninstallURL cmd.exe /c starthttp://www.avg.com/tr.special-uninstallation-feedback-app?lic=SUFaUDItUko3UFItN0dOTVUtQUJMRTYtVFBRQ0ktNg"&"inst=NzYtOTM1NTI3NTY5LUREVCswLUZMMTArMS1UVUcrMy1TVDEwRkFQUCsxLUREMTBGKzEtU1QxMkZPSSsxLVNUMTJBUFArMS1FVUxBKzE"&"prod=94"&"ver=2012.0.1831"&"mid=927f07ebca5047d1b6c9c593afe10370-00130c1b5a5793766e3fbd9e02751287bbebdef3
    Evet Startup Common Adobe Gamma Loader.lnk C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe
    Evet Startup Common AsusVibeLauncher.lnk C:\Program Files (x86)\ASUS\AsusVibe\AsusVibeLauncher.exe
    Evet Startup Common FancyStart daemon.lnk C:\Windows\Installer\{2B81872B-A054-48DA-BE3B-FA5C164C303A}\_C4A2FC3E3722966204FDD8.exe

budur. hangilerini kapatayim ya benim 1.30 dk 1.50 dk kadar suruyo acilis.

• Sadecenotebook.com'dan sipariş verdim. Bayramda sipariş yolluyorlar mı? Sizce hangi gün elime gelir? Bursadayım.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/ram/kingston-kvr1333d3n92g-2gb-ddr3-1333mhz-cl9-tek-modul-ram/productdetails.aspx?I_ID=40298

ben şu ram i almak istiyorum fakat laptop da kaç slot var ve ramler 2+2 mi yoksa tek 4gb halinde mi bilmiyorum. 2+2 ise tek 4gb lık ram alıp bi tane 2 yi çıkarıp 2+4 yapıcam.

verdiğim linkteki ram uygun mudur acaba bu laptop a yada nasıl öğrenebilirim uygun olup olmadıgını?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kzpmaza -- 8 Kasım 2011; 14:25:11 >

• bu programda 4 tane ram slotu oldugu yazıyor inanmadım ben nedense 2 gb ram alıp elimde kalmasını istemiyorum bu doğru mudur acaba?

daha doğrusu geriye kalan 2 ram slotu benim açıp takabileceğim yerlerde midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kzpmaza -- 8 Kasım 2011; 15:17:46 >
  • quote:

bu programda 4 tane ram slotu oldugu yazıyor inanmadım ben nedense 2 gb ram alıp elimde kalmasını istemiyorum bu doğru mudur acaba?

daha doğrusu geriye kalan 2 ram slotu benim açıp takabileceğim yerlerde midir?

Her ne kadar 4 slot yazmakta ise de aslında 2 slot var. sizin bilgisayarınızda 2 adet 2 gb'lık olmak üzere toplam 4 gb ram bulunuyor. Ram yuvaları tek bir yerde hemen üst üste duruyor. bendeki sx144d 'de tek slotta 4 gb vardı. ben 4 gb daha alıp boş slota taktım. gayet memnunum.

• keşke bende de öyle olsaydı ya 2 gb alıp takardım şimdi 4 gb almam lazım ve 2 gb ı çıkarıp öyle takmam lazım.
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.