Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
7
Favori
205.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim elime ulaştı bugün ürünün üzerinde usb 3.0 ibaresi var.

Model:
    K53SV-SX581R
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darch

quote:

Orijinalden alıntı: ammocihe

Arkadaşlar benim elime ulaştı bugün ürünün üzerinde usb 3.0 ibaresi var.

Model:
    K53SV-SX581R

Ürünler revize edildi ancak kendi sitesinde dahil bu modelinde (K53SV-SX581R) Usb3.0 olduğu yazmıyor. Bilgisayardan kontrol edebilir misiniz? Asus ana model için ortak kutu üretiyor zira. Çok soran oluyor, ileride almak isteyenler için referans olursunuz.

Şuan dışardayım eve gidince hemen bakar buraya yazarım.Fakat bilgisayarın üstündede yazıyordu.Ben resim çeker foruma koyarım birde kullanma klavuzunda soldaki 2 adet usb nin 3.0 olduğu yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zangocyan

arkadaşlar ben bu forumdan okuyarak karar verdim bu bilgisayara, bugün kullanmaya başladım ve söyleyebileceğim tek şey mükemmel olduğu.
    arada bazı arkadaşlar yok sesi kötü, yok ekranı kötü falan demişler ama hakkaten saçmalamışlar. sesi toshiba'nın harman kardon'lu modelleri kadar iyi değil tabii ama yine de yüzde 90 laptop'ınkinden iyi. ekranı da aynı şekilde harika. bilgisayar o kadar sessiz ki bi terslik var sanıyorum (eski bilgisayarım da asus idi ve öküz gibi bağırıyodu, delirecektim). evet arkadaşlar yorumlamam bu kadar.

Hayırlı olsun arkadaşım, aramıza hoş geldin. :D
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar benim elime ulaştı bugün ürünün üzerinde usb 3.0 ibaresi var.

Model:
    K53SV-SX581R

Ürünler revize edildi ancak kendi sitesinde dahil bu modelinde (K53SV-SX581R) Usb3.0 olduğu yazmıyor. Bilgisayardan kontrol edebilir misiniz? Asus ana model için ortak kutu üretiyor zira. Çok soran oluyor, ileride almak isteyenler için referans olursunuz.

Şuan dışardayım eve gidince hemen bakar buraya yazarım.Fakat bilgisayarın üstündede yazıyordu.Ben resim çeker foruma koyarım birde kullanma klavuzunda soldaki 2 adet usb nin 3.0 olduğu yazıyor.

bende usb 3.0 yok ancak k53sv driver bölümüne girince asusun sitesinde usb 3.0 driver ı çıkıyor.

• bu şekilde aidatada.
  • Bende yeni aldım fiyatına göre bence çok iyi bir laptop ram miktarını 8 gb yapmayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERSAN

Bende yeni aldım fiyatına göre bence çok iyi bir laptop ram miktarını 8 gb yapmayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz

Frekans değerleri ve gecikme değerleri aynı herhangi bir marka bellek kullanabilirsiniz. Benim cihaz da tek slot 4GB Kingston bellek vardı aynı marka/model 4gb bellek alıp 8gb yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyanCondor

quote:

Orijinalden alıntı: SERSAN

Bende yeni aldım fiyatına göre bence çok iyi bir laptop ram miktarını 8 gb yapmayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz

Frekans değerleri ve gecikme değerleri aynı herhangi bir marka bellek kullanabilirsiniz. Benim cihaz da tek slot 4GB Kingston bellek vardı aynı marka/model 4gb bellek alıp 8gb yaptım.

bende ki 2x2 şeklinde 4x4 almam gerekicek
  • Bende 1 adet ölü piksel var pek rahatsız ed,c, değil iğne ucu kadar fakat değiştrimeyi düşünüyorum (değiştirilerse)
    Bu ölü oikseli programla felan bir şekilde onarmanın yolu yok mu.
  • son ekran kartı driverını yükleyen var mı? battlefield 3 için yapılmış yazıyor. yükleyip oynayan varsa bilgi verebilir mi? yükleyelim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_buraktr

son ekran kartı driverını yükleyen var mı? battlefield 3 için yapılmış yazıyor. yükleyip oynayan varsa bilgi verebilir mi? yükleyelim mi?

285.62 den bahsediyosan o driver çıkalı baya oldu zaten ben onu kullanıyorum. bf3 üde high ayarlarda bitirdim hiç kasmadan.
  • quote:

quote:

Bende 1 adet ölü piksel var pek rahatsız ed,c, değil iğne ucu kadar fakat değiştrimeyi düşünüyorum (değiştirilerse)

Malesef ölü pikseli programla onaramazsınız. Ayrıca Dünya genelinde 3 ya da 5'e kadar olanlar garanti kapsamına girmiyor diye biliyorum. Ancak gene de değiştirebilirseniz ne mutlu size.

@SERSAN; 8gb gereksizdir. 2x4 yapın 6gb işinizi görecektir.

peki ilerde autocad felan kullancaksak bile 6GB yeter mi?
  • IYI GUNLER OFIS PROGRAMI YUKLUYCEMDE NERDEN YUKLYCEM 2003 KURDUM WINDOWA ICIN OLANI ACILIRKEN ACLIYOR AMA HER SEFERINDE KOMUT HATASI VERIYOR OFIS LINKINI PAYLASICAK ARKADASA SIMDIDEN TESEKKURLER
  • iyi makina ama hdd düşük bence
  • hdd düşük ve 5400 olduğu için makneye yetmiyor 7200 yada ssd kullananlar var dediklerine göre baya hızlnıyor..
  • Arkadaşlar beyaz ve sarı arka fonda kırmızı-mavide beyaz olarak gözüken.Siyah ve koyu mavi-kırmızı arka fonda belli olmayan piksel ölü piksel mi dir.
  • quote:

Arkadaşlar beyaz ve sarı arka fonda kırmızı-mavide beyaz olarak gözüken.Siyah ve koyu mavi-kırmızı arka fonda belli olmayan piksel ölü piksel mi dir.

Dead Pixel Buddy

şu programı deneyebilirsin. tüm ekran aynı renk iken farklılık olan yer ölü piksel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vefaliriza -- 5 Kasım 2011; 18:51:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vefaliriza

quote:

Arkadaşlar beyaz ve sarı arka fonda kırmızı-mavide beyaz olarak gözüken.Siyah ve koyu mavi-kırmızı arka fonda belli olmayan piksel ölü piksel mi dir.

Dead Pixel Buddy

şu programı deneyebilirsin. tüm ekran aynı renk iken farklılık olan yer ölü piksel.

Hocam teşekkür ederim fakat öğrenmek istediğim o değildi.Ölü pikselin dışında birde donmuş yadatakılmış piksel dedikleri durum var onda piksel böyle renkli gözüküyormuş.ölü pikselde arka fon beyazken siyah gözüküoyorm.Bende renkli gözüken durum var yani kırmıızı bu durumu kesin öğrenmek istedim.

• arkadaslar wrc 2 yı oynuyorum ama ekran tam ekran degıl kare seklınde ayarlardanda bulmadım ekran ayarını bılen arkadas var mı nasıl tam ekran yapıldıgını
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

quote:

quote:

Bende 1 adet ölü piksel var pek rahatsız ed,c, değil iğne ucu kadar fakat değiştrimeyi düşünüyorum (değiştirilerse)

Malesef ölü pikseli programla onaramazsınız. Ayrıca Dünya genelinde 3 ya da 5'e kadar olanlar garanti kapsamına girmiyor diye biliyorum. Ancak gene de değiştirebilirseniz ne mutlu size.

@SERSAN; 8gb gereksizdir. 2x4 yapın 6gb işinizi görecektir.

peki ilerde autocad felan kullancaksak bile 6GB yeter mi?

Ne ile çalıştığına bağlı o durum. 3D bina tasarlayacaksan(baştan sona her bir şeyi ile) veya ayrıntılı makinalar için 8gb da yetmez. Standart kullanım ve düşük ayrıntılı 3d çizimler için gayet yeterli.

tamam saol.

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.