Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
7
Favori
205.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Antares

Nova bilgisayardan alan var mi arkadaslar? Site guvenilir mi? Ordaki urun iyi midir kronik sorunu var mi? Mobildeyim bakamiyorum

Kendim ve arkadaşım novadan gidip elden aldık ilgililer ve almadan önce açıp deneme şansımız oldu problem varmı yokmu gibisinden. Güvenle alışveriş yapabileceğiniz bir yer.

Bu arada BF3 multiplayer oynuyorum laptop da birkaç ayar low da gerisi med af ve aa minimum da 35 fps nin altına düştüğünü görmedim şu an 1366x768 çözünürlükte. Gpu 750-1500-900 ayarında. BF3 oynayıp da acaba kaldırır mı diyen arkadaşlara hitaben yazdım. Unutmadan benim laptop 8gb bellekli. Oyun ortalama 3.80 gb bellek kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyanCondor

quote:

Nova bilgisayardan alan var mi arkadaslar? Site guvenilir mi? Ordaki urun iyi midir kronik sorunu var mi? Mobildeyim bakamiyorum

Kendim ve arkadaşım novadan gidip elden aldık ilgililer ve almadan önce açıp deneme şansımız oldu problem varmı yokmu gibisinden. Güvenle alışveriş yapabileceğiniz bir yer.

Bu arada BF3 multiplayer oynuyorum laptop da birkaç ayar low da gerisi med af ve aa minimum da 35 fps nin altına düştüğünü görmedim şu an 1366x768 çözünürlükte. Gpu 750-1500-900 ayarında. BF3 oynayıp da acaba kaldırır mı diyen arkadaşlara hitaben yazdım. Unutmadan benim laptop 8gb bellekli. Oyun ortalama 3.80 gb bellek kullanıyor.

çok iyi haberler bunlar. med de bile oynarım yeterki eğlenelim.

• K53SV serisinin baya modeli var en stabil sorunsuz modeli hangisi acaba? Bir de freedos almak iyi midir? 200lira bosuna vermeyelim win7 basic icin?
  • Freedos alan arkadaslar win7 yi satin mi aliyorlar yoksa baska yollardan mi? Pmden bilgilendirme yapabilir misiniz?
  • internet ten almana gerek yok internette wndows 7 modelleri var kendin yüklersin..
  • @Antares

Arkadaşım stabil diye birşey yok bilgisayar bu sonuçta. Kendi kullanımına bağlı ben 2 yıl win kurmadan kullanırım sen 2gün sonra format atarsın olay bu. Freedoslu olan modeli aldık en kömürlüsünden birde win7 kurduk gayette hoş şeyler oldu
  • ben bu cihazla ilgili başlik acacaktim farkedince sevindim

http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=K53SV-SX144D

bu cihazi almak istiyorum da acaba ekran kartı nasıldır

birde site güvenilirmi daha uygun bulabiliecegim yerler varsa cok sevinirim

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

ben bu cihazla ilgili başlik acacaktim farkedince sevindim

http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=K53SV-SX144D

bu cihazi almak istiyorum da acaba ekran kartı nasıldır

birde site güvenilirmi daha uygun bulabiliecegim yerler varsa cok sevinirim

saygılar

Arkadaşım ekran kartı konusunda yüzlerce kez yazdık çizdik fakat tekrar söylüyorum ekran kartı piyasada ki çoğu oyuna yeterli geliyor. Bir önceki mesajlarım da bf3 multiplayer ı med seviyesinde 35-45 fps civarında oynuyorum diye belirttim. Diğer oyunları da rahatlıkla med-high seviyesinde oynayabilirsin.

Bahsettiğin site güvenlimi bilgim yok ama altta iki alternatif veriyorum rahatlıkla alışveriş yapabilirsin.

http://www.mormani.com/urun/4260c6a63c2d32a8902defac7c946ae7/ASUS-K53SV-SX144D-Intel-Sandy-Bridge-Core-i5-2410M-2.30GHz-4GB-320GB-15.6-inc-Notebook
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7223

Unutmadan 4GB'ram bazı oyunlarda yeterli gelmeyebiliyor bir 4gb ram daha alıp takabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARBINGER -- 1 Kasım 2011; 13:48:28 >

• yok zaten ssd ve 8gb ram ile güncellicem alınca diye düsünüyorum

son olarak kullanmakta olduğum notebook yine Asus M51Sn 250DV bilenler vardır belki
    T9300 cpu 4gb ram nvidia 9500 gs 512 ekran kartı var... güncelleme yapmaya değer bi bilgisayar midir acaba

saygılar
  • Freedos alan arkadaslar nasil yuklediler? Bir yol gosterirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darch

quote:

Freedos alan arkadaslar nasil yuklediler? Bir yol gosterirseniz sevinirim

1-) İnternetten 70-80 liraya Home Premium anahtarı satın alabilirsin.
    2-) Öğrenci isen okulun verdiği e-mail ile Microsoft'a ulaşırsan ciddi miktarlarda indirimlerle alabilirsin.
    3-) Benim durumumdakiler gibi daha önceden lisanslı Windows'un var ise onu kullan. (Eski dizüstünün anakart yanınca özellikle Free-Dos aldım mesala)
    4-) Linux kullan.
    5-) Biliyorsun...

Tesekkur ederim sagolasin
  • Topraklı prizde elektrik yüklenmesi sorunu olan varmı acaba? Ben evde de dışarı da da kullanıyorum sürekli iş olsun arkadaş olsun vatandaşın elini sıkınca adam bi 220 voltu yiyor sonra başlıyoruz çıplak ayak toprağa bas muhabbetine. Bıktım bu olaydan evin için de sağa sola çarpıyor omzum ordan bile çarpılıyorum ve iyice şiddetlenmeye başladı. Elektronik müh bir arkadaşım kısa devre olabileceğini komple kasayı açıp tek tek kontrol etmemiz lazım dedi. Evde ki topraklamayı da kontrol ettik bakır levhaya verilmiş sıfırlama yapılmamış yani iyi dedi.

Birkaç gün sonra ankara da servisleri var ise götürüp göstereceğim olmadı asus a ihtar çektireceğim. Cihazı kargo ile istanbula gönderirsem anasını belleyerek geri gönderirler heryeri çizikler içinde. Mahkemeye vermek lazım bunları kasten adam öldürme suçundan

• quote:

yok zaten ssd ve 8gb ram ile güncellicem alınca diye düsünüyorum

son olarak kullanmakta olduğum notebook yine Asus M51Sn 250DV bilenler vardır belki
    T9300 cpu 4gb ram nvidia 9500 gs 512 ekran kartı var... güncelleme yapmaya değer bi bilgisayar midir acaba

saygılar

Vay eski toprak :) Bende de M51SN var seninkiyle aynı. Zamanında 1750 liraya almıştım TGAR marketinin açılışından Şuanda yine yeni bir bilgisayar alayım mı diye düşünüyorum. Yeni laptopların özelliklerine bakıyorum benchmark listesinde bizim M51'in özelliklerine göre arasında dağlar kadar fark yok yani. Ne yapsam kararsızım ben de

• yapılmaıs gereken güncellemelerle vs. ile ilgili bir mesaj varmı konuda acaba yeni kullanıcılar için?
    bir de pilin ilk şarjıyla ve kullanımıyla ilgili nereden bilgi alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper24 -- 2 Kasım 2011; 23:45:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

quote:

yok zaten ssd ve 8gb ram ile güncellicem alınca diye düsünüyorum

saygılar

Vay eski toprak :) Bende de M51SN var seninkiyle aynı. Zamanında 1750 liraya almıştım TGAR marketinin açılışından Şuanda yine yeni bir bilgisayar alayım mı diye düşünüyorum. Yeni laptopların özelliklerine bakıyorum benchmark listesinde bizim M51'in özelliklerine göre arasında dağlar kadar fark yok yani. Ne yapsam kararsızım ben de

Bende memnunum cihazdan sırf keyfi olur değişirsem ama şimdilik pil dısında sorunum yok cihazın

Saygılar

• Merhaba arkadaşlar;

Asus K53S laptop sahibiyim. Recovery diskimi yanlışlıkla sildim. Benimle aynı pc'ye sahip birinden recovery diski oluşturdum dvdlere. Fakat denemek için baktığımda bana seçili disk yansıması geçersiz diye bir hata verdi. bunun anlamı nedir. nasıl hallederim bunu. Başkasının oluşturduğu diskler bende çalışmazmı?
    Not: Laptopların özellikleri birebir aynı.

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper24

yapılmaıs gereken güncellemelerle vs. ile ilgili bir mesaj varmı konuda acaba yeni kullanıcılar için?

bu sorumun yanında şu and ailk ciddi sorunumu yaşıyorum sanırım. ürünü aldığımda recovery disk oluşturamadım, birkaç birşey yüklemiştim, bugün kendi harddiski üzerinden recovery yapayım, ondan sonra diski de oluştururum diye düşündüm. şu an recovery yapıyor, laptop herhalde bir 20 kere açılıp kapandı kendi kendine, windows açılıyor, sonra laptop kendi kendine birşeyler yüklüyor falan. FAKAT, windows ingilizce açılıyor, ilk aldığımda bilgisayarı açar açmaz çıkan windows ayarlama sayfası hiç çıkmadı. nedir ne değildir çıkacak ve türkçeye dönecek mi alet?

• quote:

quote:

yapılmaıs gereken güncellemelerle vs. ile ilgili bir mesaj varmı konuda acaba yeni kullanıcılar için?

bu sorumun yanında şu and ailk ciddi sorunumu yaşıyorum sanırım. ürünü aldığımda recovery disk oluşturamadım, birkaç birşey yüklemiştim, bugün kendi harddiski üzerinden recovery yapayım, ondan sonra diski de oluştururum diye düşündüm. şu an recovery yapıyor, laptop herhalde bir 20 kere açılıp kapandı kendi kendine, windows açılıyor, sonra laptop kendi kendine birşeyler yüklüyor falan. FAKAT, windows ingilizce açılıyor, ilk aldığımda bilgisayarı açar açmaz çıkan windows ayarlama sayfası hiç çıkmadı. nedir ne değildir çıkacak ve türkçeye dönecek mi alet?

windowsla ilgil sorun halloldu, ayarlar kısmı en son çıktı. fakat ilk alıntıdaki sorum güncel.

• arkadaşlar ben bu forumdan okuyarak karar verdim bu bilgisayara, bugün kullanmaya başladım ve söyleyebileceğim tek şey mükemmel olduğu.
    arada bazı arkadaşlar yok sesi kötü, yok ekranı kötü falan demişler ama hakkaten saçmalamışlar. sesi toshiba'nın harman kardon'lu modelleri kadar iyi değil tabii ama yine de yüzde 90 laptop'ınkinden iyi. ekranı da aynı şekilde harika. bilgisayar o kadar sessiz ki bi terslik var sanıyorum (eski bilgisayarım da asus idi ve öküz gibi bağırıyodu, delirecektim). evet arkadaşlar yorumlamam bu kadar.
  • recovery i acronis true image ile yapın asus un recovery sine gerek yok..
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.