Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
7
Favori
205.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu hafta içerisinde laptop alacağım. 3-4 gündür yoğun bir araştırma içerisindeyim. Ve bu konuyu da neredeyse baştan sona okudum.
    Benim sizlere sorum, bu laptoptan farklı olarak işlemcisi 2430m, 500 gb hdd ve 2.4 ghz (turbo ile 3) özellikleri bulunan bir laptopu almam daha mı mantıklı olur sizce ?
    Bu konudaki laptopun fiyatı ile benim belirttiğim özellikteki laptopun arasında 100 tl fark var. (Novabilgisayar baz alındığında)
    Sizce bu farkı vermeye değer mi ?
    Tam modeli ASUS K53SV-SX581D laptopun.http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7811

Bir de ASUS K53SV-SX581D ile ASUS K53SV-SX581R karşılaştırması yaptığımda, sonu R ile biten laptop diğerinden 195 lira pahalı. İşletim sistemi dışında başka hiç bir farklılıkları yok bu iki laptopun. Bunu nedeni ne olabilir acaba ? Gözden kaçırdığım bi farklılık mı var yoksa..

Cevap verirseniz çok sevinirim. İlk defa laptop alıyorum..

• arkadaşlar sadece Nvidia ekran kartını kullanmanın bir çözümü bulundumu ben intel kartını iptal etmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darch

quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

arkadaşlar sadece Nvidia ekran kartını kullanmanın bir çözümü bulundumu ben intel kartını iptal etmek istiyorum.

Onu daha önce anlattım ben. Optimus'da Intel'i iptal edemezsin çünkü ekran kartın Intel'dir, Nvidia işi yapan işlemci gibi görünür. Yani son çıkış Intel'den. Nvidiainspector ile gormeyen uygulamaların Nvidia'yı gormesini saglayabilirsiniz.

Laptop u siparis ettim de, neden bu degisikligi yapmak istiyorsunuz? Yetersiz mi geliyor?

Birde sadecenotebook dan aldim. Ancak orda new revision yazmiyor eski surumu yollamazlar degil mi?

• quote:

quote:

arkadaşlar sadece Nvidia ekran kartını kullanmanın bir çözümü bulundumu ben intel kartını iptal etmek istiyorum.

Onu daha önce anlattım ben. Optimus'da Intel'i iptal edemezsin çünkü ekran kartın Intel'dir, Nvidia işi yapan işlemci gibi görünür. Yani son çıkış Intel'den. Nvidiainspector ile gormeyen uygulamaların Nvidia'yı gormesini saglayabilirsiniz.

verdiğin konunun linkini verirsen sevinirim yade page numarasını teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

tam 20. sayfa olması lazım. bulamazsan konu içi aramadan inspector yaz çıkar .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu konuda geçti, sayfa numarasını hatırlamıyorum malesef.

sayfa numarası 20-26 arası bu konu işlendi

• haaa şimdi hatırladım onu denemiştim işe yaramamıştı hatta başkalarıda işe yaramadığını yazmıştı
  • Sonic Generations da intel kartı görüyo nvidia görmüyo ayarlar kısmında sadece intel var ve ben oyunu açamıyorum var mı çözümü
  • quote:

haaa şimdi hatırladım onu denemiştim işe yaramamıştı hatta başkalarıda işe yaramadığını yazmıştı

yarıyor yarıyor.
  • beyler size göstermedim. folyoyla kapladım notebook un üstünü. fotoğraf mak. bozuldu netleştiremiyor pek iyi çıkmadı ama idare eder.
    nasıl olmuş?
     ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antares

quote:

quote:

Laptop u siparis ettim de, neden bu degisikligi yapmak istiyorsunuz? Yetersiz mi geliyor?

Birde sadecenotebook dan aldim. Ancak orda new revision yazmiyor eski surumu yollamazlar degil mi?

?

• kardeş değişiklik yapmak istememizin nedeni bağzı oyunlar direkt nvidia ekran kartını görmüyor
  • call of duty modern warfare 3 grafik ayarları:

fps:ortalama 40 değerinde.

çözünürlük sorunu ve grafik ayarı değişmeyenler şöyle yapsın.

players2 klasörünü açın config.cfg dosyasını notepad le açın ve şu satırı bulun

seta r_imagequality "1" burdaki "1" değerini "4" yapın düzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kzpmaza -- 9 Kasım 2011; 14:29:30 >
  • @Darch aynen öyle "allah allah neden yükselmiyor bu grafikler" diye yakınan arkadaşlar olucak eminim benim gibi.

Hele Battlefield 3'den sonra resmen bomberman gibi geldi bu mw3.

Şahsen ben bf3'ü orjinal aldım parayı sonuna kadar hak eden bir oyun multiplayer olarak bence.

Ayrıca yanma bence paralarına orjinal oyun her zaman iyidir.
  • ASUS K53SV-SX144D arkadaşlar bu laptopu almak istiyorum acaba crysis gta4 crysis 2 call of duty black ops bu türdeki oyunları kasmadan filan oynayabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÜMİT_19

ASUS K53SV-SX144D arkadaşlar bu laptopu almak istiyorum acaba crysis gta4 crysis 2 call of duty black ops bu türdeki oyunları kasmadan filan oynayabilirmiyim

oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitmisprilkutusu

call of duty modern warfare 3 grafik ayarları:

fps:ortalama 40 değerinde.

çözünürlük sorunu ve grafik ayarı değişmeyenler şöyle yapsın.

players2 klasörünü açın config.cfg dosyasını notepad le açın ve şu satırı bulun

seta r_imagequality "1" burdaki "1" değerini "4" yapın düzelecektir.

grafikler BF3 e göre berbat ötesi.

• inanamadım oyuna başlarken. bitirdim oyunu. battelfield grafik olarak daha iidi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_ts -- 9 Kasım 2011; 20:09:28 >
  • Çok sürükleyici oyun ama ve senaryosu mükemmel. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.
  • oyun akıcı ve sürükleyici onu iyi kılanda bu. Ama oyun motoru değişmediği için grafikler çok da iyi deil.
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.