Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
7
Favori
205.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün almayı düşünüyorum eksen bilgisayardan sanırım ısı performans ve sağlamlık konusunda sıkıntı çekmeyeceğim.

Bende önceki laptopum biraz ısınıyordu.
    Ice Cool iyi sanırım birde normal internet surf ve normal dvdrip video izlerken pili ne kadar gidiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_ts

quote:

Orijinalden alıntı: mlhzngn

Peki Yunus hocam.

Arkadaşlar bu HDMI ile laptopu tvye bağladığımızda, ısınma, performans konusunda ne gibi değişiklikler oluyor. Mesela diyelim bağladık tvye, Fifa 12 oynuyorum. Normal oynadığım Fifa 12 ile tvye bağlayıp oynadığım arasında çok aşırı ısınma, performans farklılıkları olur mu ?
    Yada bağladım tvye film, maç falan izliyorum.

hdmı deneme şansım olmadı. bu konuda bir şey diyemeyeceğim..

yoo ben öyle aşırı ısınma falan gözlemlemedim. nfs hot pursuit oynarım ben genelde.

ancaaak 1920x1080 çözünürlüğünde açarsan oyunu ısınma daha fazla olur bence. ben yine tv ye bağlayıp 1366x768 oynuyorum fullhd tv olmasına rağmen şahane gösteriyor yine.

• quote:

Orijinalden alıntı: bitmisprilkutusu

The Elder Scrolls V: Skyrim oyununda introdan sonra oyundan atma hatasıyla karşılaşanlar şunu yapsın.

Eğer realtek hd audio yöneticisi yüklüyse pc'nizde oraya girip varsayılan biçimi "24 parçalar, 44100 hz (stüdyo kalitesi) olarak ayarlayın.

Yüklü olmayanlar denetim masasından donanım ve ses e girin. Tekrar ses e tıkladıktan sonra kayıttan yürüt sekmesindeki hoparlöre sağ tıklayın özellikler diyin. gelişmiş sekmesinden varsayılan biçimi yukarıdaki gibi ayarlayın.

Bu başlıkta bir arkadaş ses boğuklugunu gidermek için 192000hz (stüdyo kalitesi) yapın demişti eğer yapanlar varsa (benim gibi) oyuna o yüzden girmiyor söylemek istedim.

off 44100 hz de çok kötü ses veriyor ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

quote:

The Elder Scrolls V: Skyrim oyununda introdan sonra oyundan atma hatasıyla karşılaşanlar şunu yapsın.

Eğer realtek hd audio yöneticisi yüklüyse pc'nizde oraya girip varsayılan biçimi "24 parçalar, 44100 hz (stüdyo kalitesi) olarak ayarlayın.

Yüklü olmayanlar denetim masasından donanım ve ses e girin. Tekrar ses e tıkladıktan sonra kayıttan yürüt sekmesindeki hoparlöre sağ tıklayın özellikler diyin. gelişmiş sekmesinden varsayılan biçimi yukarıdaki gibi ayarlayın.

Bu başlıkta bir arkadaş ses boğuklugunu gidermek için 192000hz (stüdyo kalitesi) yapın demişti eğer yapanlar varsa (benim gibi) oyuna o yüzden girmiyor söylemek istedim.

off 44100 hz de çok kötü ses veriyor ya.

96000 hz de de çalışıyor şimdi denedim.

• yaw arkadas su bluetoothu bi turlu calistiramadim. calistirabilen varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdulkadir007

yaw arkadas su bluetoothu bi turlu calistiramadim. calistirabilen varmi?

ben çok rahat kullanıyorum.

• quote:

quote:

nasil kullaniyosun anlatirmisin her seferinde usb kablosu kullanmaktan GINA geldi :)
  • quote:

quote:

quote:

nasil kullaniyosun anlatirmisin her seferinde usb kablosu kullanmaktan GINA geldi :)

driver ı "driver genius" programından kurdum bluetooth suite diye birşey. asus'un sitesinde var mı hiç bakmadım. sağ altta mavi bt işareti var sağ tıklayıp ayarlardan başka bluetoothların beni görmesine izin ver diyorum. telefondan direk görebiliyorum pc yi. yada pc den dosya atıcaksam sağ tıklayıp bt ile gönder diyorum o kadar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

driver ı "driver genius" programından kurdum bluetooth suite diye birşey. asus'un sitesinde var mı hiç bakmadım. sağ altta mavi bt işareti var sağ tıklayıp ayarlardan başka bluetoothların beni görmesine izin ver diyorum. telefondan direk görebiliyorum pc yi. yada pc den dosya atıcaksam sağ tıklayıp bt ile gönder diyorum o kadar.

bluetooth suite var bende tikliyorum hic bi sey olmuyo acilmiyo program smdi genius programindan driverleri taratcam indiriyorum.

edit: asusun sitesinden Bluetooth software adli bi driver indirdim soyle bi hata verdi
    "please turn on or plug in your bluetooth device in order to continue installation"

acaba bluetooth yokmu benimkinde ama bluetoothun programlari var bi ise yaramiyo :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCoderKG -- 15 Kasım 2011; 23:00:00 >

• gelen cd den wirelles driverını kuracaksın sanırım bluetotth da kuruluyor o zman.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bluetooth suite var bende tikliyorum hic bi sey olmuyo acilmiyo program smdi genius programindan driverleri taratcam indiriyorum.

edit: asusun sitesinden Bluetooth software adli bi driver indirdim soyle bi hata verdi
    "please turn on or plug in your bluetooth device in order to continue installation"

acaba bluetooth yokmu benimkinde ama bluetoothun programlari var bi ise yaramiyo :)

he ya bu hatayı almaktan gına geldi banada lanet olsun.
    bende usb ile atıyordum şimdi birşeyler yaptım hata vermedi yükledim. mouse bağlandı ama telefona dosya atamıyorum driver genius u indirip kurayım bi.

• Bluetoothu çalıştıramayanlar Fn+F2 ye basıp wireless ile birlikte bluetoothun da açık olduğundan veya aygıt yöneticisinde bluetooth device ile ilgili bir problem olmadığından eminler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idi_amin -- 15 Kasım 2011; 23:28:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: idi_amin

Bluetoothu çalıştıramayanlar Fn+F2 ye basıp wireless ile birlikte bluetoothun da açık olduğundan veya aygıt yöneticisinde bluetooth device ile ilgili bir problem olmadığından eminler mi?

eminim. ama driver doğru mu emin değilim
  • Pilin kaç saat yeteceğini gösteren şey her bakışımda farklı gösteriyor. Bi 4 saat oluyor bi 1.5. Güncellemesi yok mu bunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

quote:

Bluetoothu çalıştıramayanlar Fn+F2 ye basıp wireless ile birlikte bluetoothun da açık olduğundan veya aygıt yöneticisinde bluetooth device ile ilgili bir problem olmadığından eminler mi?

eminim. ama driver doğru mu emin değilim

sx144d win7 64bit için ben
    http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/Drivers/Bluetooth/Bluetooth_AW_NB037_Win7_32_Win7_64_Z72065.zip

adresindeki sürücüyü kurdum sorunsuz çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Pilin kaç saat yeteceğini gösteren şey her bakışımda farklı gösteriyor. Bi 4 saat oluyor bi 1.5. Güncellemesi yok mu bunun?

o anki pili harcamasına göre saate vuruyor.
    ondan sonra değişiyor o süre. oyun oynarken çık oyundan bak. sonrada sakin kullan pc yi 10dk yazan şey 30dk olur.
  • Laptopuma kavuştum arkadaşlar çok şükür.
    Buradaki tavsiyelere uymaya çalışıyorum.

Wireless güncellemesi için Windows Update kullanmayı düşünüyorum. Sanırım bir sıkıntı oluşturmaz..
    Bir de BIOS güncellemesi indirmedim. "İndirmezsen olmaz" bir güncelleme mi bu yoksa indirmesem de olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlhzngn -- 16 Kasım 2011; 18:54:00 >
  • quote:

Fn f2 ye bastigimda ekrana sadece wirelessin simgesi geliyor bluetoothu nasil gorcem?
  • quote:

quote:

Fn f2 ye bastigimda ekrana sadece wirelessin simgesi geliyor bluetoothu nasil gorcem?

bios güncelle win flash ile sorun olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.