Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.798
Cevap
7
Favori
205.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Antares

Beyler laptopun lcd ekranında ASUS yazısına hafif bastırınca esneme oluyor mu sizde?

Yess
  • arkadaşlar laptop çantamın içindeki nemi önleyen keseleri çıkarmamıştım.. fakat laptopu koyduğum kısımdakileri kaldırmıştım (diye hatırlıyordum).. dün uzun bir yolculuk yaptım.. ve o keselerden çantayı koyduğum kısımdaki patlamış.. içerisinden çıkan boncuk gibi şeyler ızgaraya sıkışmış.. sırt çantası olduğundan dik duruyor laptop.. tam ızgaranın üzerine gelmiş.. temizledim, fenerle baktım ızgaralara kalan olmuş mu diye ama yok gibi.. ızgaraların arası sık gibi görünüyor fakat içine kaçmasından şüpheleniyorum..

Arkadaşlar hani sevdiği eşyaları haddinden fazla dikkatli kullanmaya çalışan pimpirikli insanlar vardır ya. bende öyleyim işte.. sakınan göze çöp batar derler ben korumaya çalıştıkça kötü oluyor sanki biraz..

huylandım baya içine kaçırdıysam diye.. kaçtıysa bile eriyip kaybolan bir madde mi sıkıntı olur mu ? bilgisi olan var mı

• arkadaşlar sorunsuz kullandığınız touchpad driverini verebilir misiniz acaba? denediğim driverlarla scroll özelliğini kullanamadım.

bu arada scroll nasıl oluyor yanlış yapmayalım. çift parmak sürükleme ve klasik sağ taraftan tutup sürüklemeyi denedim ama sonuç alamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcanylmaz

arkadaşlar sorunsuz kullandığınız touchpad driverini verebilir misiniz acaba? denediğim driverlarla scroll özelliğini kullanamadım.

bu arada scroll nasıl oluyor yanlış yapmayalım. çift parmak sürükleme ve klasik sağ taraftan tutup sürüklemeyi denedim ama sonuç alamadım.

Baslata touchpadla ilgili terimler yazip ilgili programi bulursan ordan ayar yapabilirsin. Scroll disindaki ozellikleri kapatirsan daha iyi verim alirsin
    Bende bazen tiklamiyodu bi ozellikten dolayi kapattim scroll disindaki ozellikleri cillop gibi oldu :)
  • yaw su bluetoothu bi turlu kullanamadim gitti. driverleri flan tam bluetooth suitenin ustune tikliyom hic bisi olmuyo oyle kaliyo bida tikliyom yine ayni
  • Fn+2 yap ordan aç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_ts

Fn+2 yap ordan aç..

Fn 2 mi fn f2 mi acinca denicem. Fn f2 ile sadece wireless aciliyo.
  • asus wirelles consolu dene sonra fn2 yap yanlış yazmışım oradan wireles ve bluetooth açma kapama yapabilirsin..Tabi bluetooth driverları tam yüklenmişse..
    http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K53SV/#download
    Utilities kısmından--ASUS Wireless Switch (Wireless Console3) Utility-- indir biraz aşağıdadır.. Sonra dene..
  • arkadaslar lutfen yardım edın ınanın cok kotu bır durum ben vınn kullanıyorum ve bu nalet olası bılgısayar her turlu guncellestırmeyı alıyor bu acık olan butun guncellestrmelerı nasıl kpatrz lutfen yardım edın arkadslar bırını kaptıyorum baska seyden guncellme alıyor acık olan tum guncellmlerı gorebılecgım bır progrm varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitmisprilkutusu

quote:

Orijinalden alıntı: cellad58

Arkadaşlar engin bilgilerinizden dolayı bende sizin gibi bu bilgisayarı kullananlar arasına katıldım....

İki tane oyun yükledim tabi ondan önce de free dos olan bilgisayara windows 7 ultimate yi kurdum oyunlar mafia ve The Lord of The Rings Battle For Middle Earth 2 oyunları ...Gayet güzel bir kurulum oldu oyunlar çalışıyor ama tam ekran değil :( oyunun yanları yok ..Her iki oyunda da aynısı ayarlar kısmından çözünürlük leri en yükseğe getirdim.video ayarlarını da en yükseğe getirdim ama yine de olmadı ...Her türlü yardımı bekliyorum.(camilerde para toplar gibi oldu ama artık neyse )

Çözünürlüğü manuel olarak ayarlayabilirsin.

C sürücüsünden Kullanıcılara,oradan kendi hesabına gir. AppData ve ardından Roaming 'i aç."My Battle for Middle-earth(tm) II Files" şeklinde bir dosya bulman lazım.Options'u not defteriyle açabilirsin.Orada Resolution'un karşısında,oyun için mevcut kullandığın çözünürlük yazar.Onu silip kendi istediğin değeri yazarsan oyun o çözünürlükte açılacaktır.

Ben de bu sayede 1440x900 ile oynayabiliyorum.

NOT:Çözünürlük oyundaki çözünürlükler kısmında gözükmeyecek.Boşluk olarak gözükecektir,o nedenle oyunda böyle bir seçenek arama. Ayrıca,bu bahsettiğim AppData gizli olduğundan,klasör seçeneklerinden gizlilik ayarlarını değiştir.Ben de Win7 kullanıyorum,umarım yardımı dokunur.

(Alıntıdır)

mafia için aynısı olur mu bilmiyorum ama bizim kartlar optimus oldugu için bu scaling yani ölçeklendirme olayı nasıl oluyor tam anlamadım çünkü nvidia kontrol panelinde öyle bir seçenek yok. sen masa üstünde sağ tıklayıp grafik seçeneklerinden ekran ölçeklendirmesini koru seçeneğine tik atar mısın belki düzelir. yada tik varsa kaldır.

çok teşekkür ederim dediklerini yaptım ve sonuç verdi ayrıyeten ctrl alt ve fn 11 bastığım zaman da oluyor neden se gerçi görüntünün netliği çözünürlğü değişiyor ama seviyorsan yapacaksın artık (:... Llgin için teşekkür ederim bitmisprilkutusu...

• bugun bilgisayarim elime ulasti. eksen bilgisayardan aldim fakat dvd surucuyu acmak icin dugmeye bastigimda bazen aciliyor bazen acilmiyor bu tip bi sorunla karsilasan varmi sadece bendemi var acaba?
  • hocam belki tam basamıyorsunuzdur. ilk aldığımda bende cd-rom hepten bozuk sandım ama sonradan anladım ki tuş fazlaca içeride. sağlam basınca problem kalmıyor.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-k53sv-sx581r-k53sv-core-i5-2430m-2.3ghz-4gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57098

Bu pc'yi çok beğendim. Havalandırması nasıl acaba? video incelemelerde alt tarafta fanın orası kapalı gördüm.. fazla ısınmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rv370

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-k53sv-sx581r-k53sv-core-i5-2430m-2.3ghz-4gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57098

Bu pc'yi çok beğendim. Havalandırması nasıl acaba? video incelemelerde alt tarafta fanın orası kapalı gördüm.. fazla ısınmaz mı?

hocam gördüğüm kadarıyla kasası elimdeki k53sv-sx144d ile aynı. şöyle söyleyeyim, hayatımda bu kadar az ısınan notebook görmedim. şu an 1 saatlik call of tan çıktım, elimi cihazda gezdirdim, inanın ısınmadan eser yok. makul seviyede demiyorum dikkat edin. ısınmadan eser yok. ölçüm programlarıyla baktığımda da gayet iyi rakamlar gördüm. kaldı ki ısınsa bile ısı tahliyesini çok iyi yapan bi yapısı var cihazın.

neden bu kadar övdüm; bundan önceki bilgisayarımdan dolayı. fanın üflediği sıcaktan dolayı ızgaraların şekli değişmişti. cihazı kucağımda kullanamıyordum. belki de bu tecrübenin üzerine böyle konuşuyorumdur, bilemiyorum.

hürmetler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rv370

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-k53sv-sx581r-k53sv-core-i5-2430m-2.3ghz-4gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57098

hocam gördüğüm kadarıyla kasası elimdeki k53sv-sx144d ile aynı. şöyle söyleyeyim, hayatımda bu kadar az ısınan notebook görmedim. şu an 1 saatlik call of tan çıktım, elimi cihazda gezdirdim, inanın ısınmadan eser yok. makul seviyede demiyorum dikkat edin. ısınmadan eser yok. ölçüm programlarıyla baktığımda da gayet iyi rakamlar gördüm. kaldı ki ısınsa bile ısı tahliyesini çok iyi yapan bi yapısı var cihazın.

neden bu kadar övdüm; bundan önceki bilgisayarımdan dolayı. fanın üflediği sıcaktan dolayı ızgaraların şekli değişmişti. cihazı kucağımda kullanamıyordum. belki de bu tecrübenin üzerine böyle konuşuyorumdur, bilemiyorum.

hürmetler

bilgilendirdiğin için teşekkürler.. ben fan kısmının orasını kapalı görünce merak etmiştim ısınma durumunu birde kulaklık çıkışı kalitesi nasıl bu bilgisayarda?

• quote:

hocam belki tam basamıyorsunuzdur. ilk aldığımda bende cd-rom hepten bozuk sandım ama sonradan anladım ki tuş fazlaca içeride. sağlam basınca problem kalmıyor.

Evet aynen dediğin gibiymiş . Sağlam basınca problem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_ts

asus wirelles consolu dene sonra fn2 yap yanlış yazmışım oradan wireles ve bluetooth açma kapama yapabilirsin..Tabi bluetooth driverları tam yüklenmişse..
    http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K53SV/#download
    Utilities kısmından--ASUS Wireless Switch (Wireless Console3) Utility-- indir biraz aşağıdadır.. Sonra dene..

kodumunun aleti olmuyo iste

• Sistemde yüklü 4bin font açılışta gereksiz programları temizlenmiş bir k53 1 dakika 10 saniyede açılıyor antivirüs ise Ms Security Essentials.
    Normal windows ekranında rutin işleri yaparken (Msn'de konuşmak, webte sörf yapmak) garip yavaşlamalar var o kadar ki k50in (core2duo, 4gb 800mhz ram) daha hızlıydı.
    sanki entegre ekran kartı yani intel ekran kartından dolayı biraz sıkıntılar var mesela fonksiyon tuşlarıyla ses açmaya çalıştığımızda çıkan efektleri bile oynatmıyor entegre ekran kartı. Çok üzülüyorum ya bu işe bütün işlerde harici ekran kartını kullanmak gibi bir seçeneğimiz yok mu?!

Değişiklik: Az önce Teknosa'da Asus A53'te yaptığım açılış 38 sn sürdü. İçindeki programlarla ilgili olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuneville -- 24 Kasım 2011; 13:05:18 >
  • bluetooth u cd den yüklr öyle dene.
  • Şu "klik klik" sesini başka alan yok mu yav ? Daha önce de sordum ama araya kaynadı, bazen canımı sıkıyor bu ses.
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.