Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
7
Favori
205.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darch

quote:

Orijinalden alıntı: aca05700

arkadaşlar laptop bugün elime ulaştı win7 ultimate yükledim daha hiçbir driver yüklemedim bios kuracağım şimdi fakat win flash yüklenirken "only supports Asus notebook" diye uyarı alıyorum dolayısıyla biosu da kuramadım. Ne demek ya asus k53sv-sx144d ye bunu kuramıyorum acil yardım edin ne yapmam gerekiyor???

Eğer korsan Windows kullanıyorsan ve SLIC enjekte ederek aktifleştirmeye çalıştıysan yaşadığın sorun gayet normal. Mbr'ni silip yeniden deneyebilirsin Bios Update'i.

kardeş kullandığım win7 korsan ama ben driverleri doğru sıra ile yüklemediğim için olmuş bu sorun. önce cdden kurdum sonra internetteki driverleri yükledim böylece sorun çözülmüş oldu. yeni alan arkadaşlara da tavsiye ederim önce cdden kursunlar sonra asusun sitesinde güncel driverlar varsa onları tekrar kursunlar (internetten indirdikleri ile)
    Bu arada ben de mini incelemelerim diye bir konu açsam mı onu düşünüyorum. :))

• chipset driverlarını kurmadan bazı asus driverlarını kuramıyorsunuz evet benimde başıma gelmişti. winflash gibi mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-k53sv-sx581r-k53sv-core-i5-2430m-2.3ghz-4gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57098

beyler yarın alıyorum kısmetse
    ben masaüstü gibi kullanıcam, cok ısınır mı ? sıkıntı yaratır mı

arkadaslar ürünü aldım
    cok sessiz masallah cok hosuma gitti.

bir sorum olacak

w7 için cd verılmedı

acılısta f9 a basıp yönergeleri izleyin lisanslı olarak tekrar kurabılırsınız dedıler
    benı mı yedıler acaba ?

• quote:

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-k53sv-sx581r-k53sv-core-i5-2430m-2.3ghz-4gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57098

beyler yarın alıyorum kısmetse
    ben masaüstü gibi kullanıcam, cok ısınır mı ? sıkıntı yaratır mı

arkadaslar ürünü aldım
    cok sessiz masallah cok hosuma gitti.

bir sorum olacak

w7 için cd verılmedı

acılısta f9 a basıp yönergeleri izleyin lisanslı olarak tekrar kurabılırsınız dedıler
    benı mı yedıler acaba ?

hocam doğru söylemişler sıkıntı yok

açılışta f9 la recovery kısmını geri yüklüyorsunuz. yani cihazı ilk açtığınız ana geri döndürüyorsunuz. bu kısım harddiskin içinde gizli zaten, ekstra birşeye gerek yok

• sağol hocam.

ilk şarja takıcam şimdi dolsada bırak diye bir sey var mı telefonlar gibi

birde fişe takılı kullanınca bataryayı cıkarayım mı diyecegım ortada batarya cıkacak gibi durmuyor

he son olarak sayfaları kaydırma hızı nerede ?

apple dakı gibi ıkı parmak sayfa kaydırma var buda gönlümü kazanan baska etkenı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 26 Kasım 2011; 18:24:34 >
  • Beyler bir ara elektriğe takılı durumdayken şarj aleti adaptörüne kulağınızı yaklaştırıp vızıltı sesi geliyor mu bakar mısınız bi? Büyük ihtimal normal birşey ama yine de merak ettim. Başka model laptoplar da var evimde. Bazılarının şarj aleti adaptörü sessiz bazılarından ise ufak bir vızıltı geliyor gibi geldi bana sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Beyler bir ara elektriğe takılı durumdayken şarj aleti adaptörüne kulağınızı yaklaştırıp vızıltı sesi geliyor mu bakar mısınız bi? Büyük ihtimal normal birşey ama yine de merak ettim. Başka model laptoplar da var evimde. Bazılarının şarj aleti adaptörü sessiz bazılarından ise ufak bir vızıltı geliyor gibi geldi bana sanki.

Hafif vızıltı var gibi. Söylemesen hayatta farketmezdim:)
  • quote:

sağol hocam.

ilk şarja takıcam şimdi dolsada bırak diye bir sey var mı telefonlar gibi

birde fişe takılı kullanınca bataryayı cıkarayım mı diyecegım ortada batarya cıkacak gibi durmuyor

he son olarak sayfaları kaydırma hızı nerede ?

apple dakı gibi ıkı parmak sayfa kaydırma var buda gönlümü kazanan baska etkenı oldu

çok yararlı bilgiler var okumanızı tavsiye ederimhttp://non-pasaran.blogspot.com/2010/09/notebooklarda-batarya-nasl-kullanlmal.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Antares

quote:

Beyler bir ara elektriğe takılı durumdayken şarj aleti adaptörüne kulağınızı yaklaştırıp vızıltı sesi geliyor mu bakar mısınız bi? Büyük ihtimal normal birşey ama yine de merak ettim. Başka model laptoplar da var evimde. Bazılarının şarj aleti adaptörü sessiz bazılarından ise ufak bir vızıltı geliyor gibi geldi bana sanki.

Tamamdır o zaman sorun yok sanırım :) Evde 2 tane HP var. Birinin şarj adaptörü sıfır sesli, diğerinden de ufak bir vızıltı geliyor. Bazısında olup bazısında olmaması ilginç geldi.

@süraka

Verdiğin link benim için de güzel bir bilgilendirme oldu, teşekkürler paylaştığın için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 26 Kasım 2011; 20:40:48 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Antares

quote:

Tamamdır o zaman sorun yok sanırım :) Evde 2 tane HP var. Birinin şarj adaptörü sıfır sesli, diğerinden de ufak bir vızıltı geliyor. Bazısında olup bazısında olmaması ilginç geldi.

@süraka

Verdiğin link benim için de güzel bir bilgilendirme oldu, teşekkürler paylaştığın için.

ne demişler birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için

• beyler tuş takımında aydınlatma yok mu bunun
  • quote:

beyler tuş takımında aydınlatma yok mu bunun

Hayır malesef.
  • pes 2012 kurdum
    ara sıra ekranda anlık takılmalar oluyor
    çözüm önerisi olan var mı ?

1280x720 de oynuyorum
    nvidia grafik işlemci seçili.
  • quote:

quote:

Hayır malesef.

Yapma be abi cok kötu oldu bu
  • quote:

quote:

quote:

Hayır malesef.

olsaydı iyi olurdu arkadaşlar ,fakat aldığımız ürün fp kıralı eğer dolar artmamış olsaydı muhtemelen satış fiyatı 1150+1275 bandında olacaktı mesela ben haziran 13 te 1225 tl aldım bana kalırsa üzülmeye gerek yok fiyatını hakeden bir ürün
  • Ben genelde özel ürünler dışında klavye ışıklandırması olan notebook görmedim. Apple Macbook modellerinde bile yok sanırım. Kafaya takılacak birşey değil bence :)
  • apple macbookta var hocam

birde az önce pes 12 yi yukledım ve sisteminiz yetersız uyarısı aldım ?
    birde mouse calısmadı bi süre oyunu kurduktan sonra falan sistemi geri aldımda duzeldı
    down load ettıgım yer virüslü müydü neydi

oyun oynayabılen var mı bu alette
  • Muhtemelen Intel kartla açmaya çalıştı makina oyunu. Oyun simgesi üzerine sağ tıklayıp Nvidia ile çalıştır demeyi denedin mi hocam?
  • quote:

quote:

quote:

Hayır malesef.

hocam ben araştırdım. bunların aynı klavyesinin ışıklı olanı var yurtdışında uygun bir fiyata. 100 lirayı geçmez. ama içini açıp baktım bizimkiler gibi değil o klavyenin kablosu.
  • quote:

Muhtemelen Intel kartla açmaya çalıştı makina oyunu. Oyun simgesi üzerine sağ tıklayıp Nvidia ile çalıştır demeyi denedin mi hocam?

şimdi ekran kartını guncelleyıp tekrar deneyeceğim
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.