Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
7
Favori
205.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

apple macbookta var hocam

birde az önce pes 12 yi yukledım ve sisteminiz yetersız uyarısı aldım ?
    birde mouse calısmadı bi süre oyunu kurduktan sonra falan sistemi geri aldımda duzeldı
    down load ettıgım yer virüslü müydü neydi

oyun oynayabılen var mı bu alette

bu aletle oyun oynayanlar buradahttp://forum.donanimhaber.com/m_49899474/mpage_10//tm.htm#55022325
  • Arkadaşlar, bu harddiskten gelen sese bir çözüm bulundu mu? Takip edemedim işlerim dolayısıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

Arkadaşlar, bu harddiskten gelen sese bir çözüm bulundu mu? Takip edemedim işlerim dolayısıyla.

tam olarak ne sesi hocam ?

bende bir sey soracagım
    evdeyken pili cıkardım fişe takılı kullanıyorum bunun zararı var mı ?
    elektrik olarak cok yakar mı birde acaba.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar, bu harddiskten gelen sese bir çözüm bulundu mu? Takip edemedim işlerim dolayısıyla.

bende bir sey soracagım

Tıkır tıkır diye bir ses geliyormuş, aynı mı bilmiyorum ama son zamanlarda Windows 7'deyken bu sesi ben de duymaya başladım. Zorin, Ubuntu, Mint ve Pardus kullanırken ise bu sese rastlamadım. Sanırım işletim sistemi ile ilgili bir durum bu. :S

Bu arada sakın pili çıkarma derim. Alt tarafı 100 liralık bir şey fakat bilgisayarının elektrik bakımından güvenliği pilden sorulur. Nasılsa o pilin ömrü bitecek. Boşuna pilsiz kullanıp da bilgisayarını riske atmamalısın. Şurayı bir incele istersen.

http://non-pasaran.blogspot.com/2010/09/notebooklarda-batarya-nasl-kullanlmal.html

• quote:

quote:

quote:

bende bir sey soracagım

Tıkır tıkır diye bir ses geliyormuş, aynı mı bilmiyorum ama son zamanlarda Windows 7'deyken bu sesi ben de duymaya başladım. Zorin, Ubuntu, Mint ve Pardus kullanırken ise bu sese rastlamadım. Sanırım işletim sistemi ile ilgili bir durum bu. :S

Bu arada sakın pili çıkarma derim. Alt tarafı 100 liralık bir şey fakat bilgisayarının elektrik bakımından güvenliği pilden sorulur. Nasılsa o pilin ömrü bitecek. Boşuna pilsiz kullanıp da bilgisayarını riske atmamalısın. Şurayı bir incele istersen.

http://non-pasaran.blogspot.com/2010/09/notebooklarda-batarya-nasl-kullanlmal.html

okudum hocam bilgileri
    korktum ve pili taktım tekrar
    bende de cd rom ıcınden bı ses gelıyor anlık
    misal bilgisiyarımdam cıkıyorum masaustune geliyorum 1 sanıyelık ses cıkarıyor mouse imlecinin yanında da cdsimgesi cıkıyor kısa surelıgıne
    cd falanda yok cd romun ıcınde

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende bir sey soracagım

okudum hocam bilgileri
    korktum ve pili taktım tekrar
    bende de cd rom ıcınden bı ses gelıyor anlık
    misal bilgisiyarımdam cıkıyorum masaustune geliyorum 1 sanıyelık ses cıkarıyor mouse imlecinin yanında da cdsimgesi cıkıyor kısa surelıgıne
    cd falanda yok cd romun ıcınde

Bnde o dedigin windows media player kullanirken oluyo.

• ATK driverlarını yükleyerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_ts -- 28 Kasım 2011; 20:43:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

quote:

Orijinalden alıntı: yunus_ts

ATK driverlarını yükleyerek.

Onu nerden nasıl yükleyebilirim peki

http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K53SV/#download buradan işletim sistemini şeç sonra atk bölümünden ilk driverı indir kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_ts -- 28 Kasım 2011; 20:51:51 >
  • Asus un sitesinden bunları yap deminki verdiğim linkten

Bios u güncelle bios 315 i indir..Bios utilities den win flash ı indirirek biosu bundan kur.
    Chipset teki dosyayı kur.
    ATK den ise en son çıkanı indir ordan ilk başta zaten..
    Realtek den de ilk çıkanı indir.
    Vga kısmından bir şey indirme nvidianın sitesinden indir en son çıkan driverı.http://www.nvidia.com/object/notebook-win7-winvista-64bit-285.62-whql-driver.html
    Lan VE wirelles i cd den kur daha ii çünkü.
    Card reader kur.
    Touch Pad den en son çıkanı kur.
    Utilities kısmından--Power4Gear Hybrid Utility-KB Filter Driver--
    Bluetotth ksımınında cd den kur.
    Other ksımındaki bütün dosyaları kur.
    Manual kısmını kur..

Tamamdır.

http://www.fulloyun.com/ oyunları falan bu siteden indirebilirsin.

Ses için fn+fn11 yap yene kısmassa ATK yi kaldır yeniden yükle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_ts -- 28 Kasım 2011; 20:58:45 >

• Arkadaslar pil hakkında sorunlarım olacaktı

%100 olduktan sonra 3-5 dk gecıyor sarj hemen %94e falan dusuyor
    birde oyunda sarjın anormal gitmesi normal midir
  • quote:

Arkadaslar pil hakkında sorunlarım olacaktı

Her ikisi de normaldir. Pilin daha uzun süre gitmesi için güç planınızı değiştirebilirsiniz. Entertainment veya quite office kullanılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darch

quote:

Arkadaslar pil hakkında sorunlarım olacaktı

Oyun oynarken ya da yüksek performans isteyen bir işlem yaparken pilin hızlı bitmesi çok normal.

benimde oyle. bilgisayar bataryanin %95 i dolduktan sonra enerjiyi kesiyor ve fullmus gibi gosteriyor sen %100 ken %95 gibi dusunursen uyum saglamis olursun :)
    takma kafana herkeste durum boyle :)

suanda bnm pc %92de ve 6 saat 1 dk gosteriyor. :) super galiba sanirsam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCoderKG -- 28 Kasım 2011; 22:25:00 >
  • tesekkur ederım cevaplar için.
    ilk defa surekli olarak laptop kullanıyorum kusura bakmayın
  • quote:

tesekkur ederım cevaplar için.

benim durumda ayni :)
  • bu aralar fan calismaya basladi. onceden internette flan takilirken hic bi ses duymuyodum pcden simdi fan biraz calismaya basladi sanki nefes alip veriyor. :} sizdede calisiyomu? :} biraz pimpirikliyim kusura bakmayin bide ilk olunca :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdulkadir007

quote:

tesekkur ederım cevaplar için.

benim durumda ayni :)

toucpad olayını cok sevdim.
    arkadasımın macbooku kullanırken cok begenmiştim
    bi baktım bunda da var
    surprız oldu benım için.
  • ...........
  • quote:

bu aralar fan calismaya basladi. onceden internette flan takilirken hic bi ses duymuyodum pcden simdi fan biraz calismaya basladi sanki nefes alip veriyor. :} sizdede calisiyomu? :} biraz pimpirikliyim kusura bakmayin bide ilk olunca :)

bende de çalışıyor sürekli hocam.. hoşuma gidiyor ama benim serin serin :)) bugün bir arkadaşımın laptopunu kullandım çalışmadı onda garipsedim.. kasa aynı i3 gt520m fakat cihaz..

birde elimi ızgaranın yanına koyduğumda sürekli bi serinlik var açtığım andan itibaren sürekli mi çalışıyor yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorUMut

quote:

bu aralar fan calismaya basladi. onceden internette flan takilirken hic bi ses duymuyodum pcden simdi fan biraz calismaya basladi sanki nefes alip veriyor. :} sizdede calisiyomu? :} biraz pimpirikliyim kusura bakmayin bide ilk olunca :)

bende de çalışıyor sürekli hocam.. hoşuma gidiyor ama benim serin serin :)) bugün bir arkadaşımın laptopunu kullandım çalışmadı onda garipsedim.. kasa aynı i3 gt520m fakat cihaz..

birde elimi ızgaranın yanına koyduğumda sürekli bi serinlik var açtığım andan itibaren sürekli mi çalışıyor yoksa

bende internetteyken yada film izlerken felan çalışmıyor. oyuna girince sessiz ortamda da çekilmez oluyor, normal bence.

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.