Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
7
Favori
205.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mlhzngn

Şu "klik klik" sesini başka alan yok mu yav ? Daha önce de sordum ama araya kaynadı, bazen canımı sıkıyor bu ses.

cevap verildi bi zahmeet mesajları okuyuver
  • quote:

Orijinalden alıntı: süraka

quote:

Şu "klik klik" sesini başka alan yok mu yav ? Daha önce de sordum ama araya kaynadı, bazen canımı sıkıyor bu ses.

Okudum kardeşim ama geyikle karışık verilmiş cevaplardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_ts

bluetooth u cd den yüklr öyle dene.

Cd yok bnde abim gelirken getirmemis olabilir
  • quote:

quote:

quote:

Okudum kardeşim ama geyikle karışık verilmiş cevaplardı.

cevaplar geyik değildi birçok kişi klik klik sesinden rahatsız oldu bir süre çözüm arandı servise gönderen arkadaşlar oldu sonıç 0 hatta birileri bu sesleri düzelteceğini söyledikleri program satmaya çalıştılar sonunda herkez bu kadar kusur kadı kızında da olur deyip olayı bitirdi bu loptapta hdd den ve sürücüden ses gelmesi normal sayılıyor artılarına bakınca büyük bir kusur sayılmaz boşuna canını sıkma

• Kulağına makineye yaslayıp dinlersen, klikde duyarsın, zang, vng, ting de duyarsın :) Pimpiriklileri salla dostum ses mes yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_ts

Bios u güncelle bios 315 i indir..Bios utilities den win flash ı indirirek biosu bundan kur.
    Chipset teki dosyayı kur.
    ATK den ise en son çıkanı indir ordan ilk başta zaten..
    Realtek den de ilk çıkanı indir.
    Vga kısmından bir şey indirme nvidianın sitesinden indir en son çıkan driverı.http://www.nvidia.com/object/notebook-win7-winvista-64bit-285.62-whql-driver.html
    Lan VE wirelles i cd den kur daha ii çünkü.
    Card reader kur.
    Touch Pad den en son çıkanı kur.
    Utilities kısmından--Power4Gear Hybrid Utility-KB Filter Driver--
    Bluetotth ksımınında cd den kur.
    Other ksımındaki bütün dosyaları kur.
    Manual kısmını kur..

Tamamdır.

tskler ;)

• Normalde kendi evimde oyun için konsol tercih ediyorum fakat öğrencilikte evden uzaktayız. Laptop ile oyun oynamayı pek sevmememe rağmen oyun için bu makinayı kullanıcam mecburen.

GeForce GT 540M 'in oyun performansı nasıl genel olarak? The Elder Scrolls V: Skyrim, Rage, Assassin's Creed Revelations...vb oyunları test eden arkadaşlar hangi ayarlarda nasıl performans aldınız? Ek olarak çok etkisi olacağını sanmıyorum ama Ram'i 6 GB yaptım. Hatta düşündüm de oyun performansına hiç etkisi olmaz, 6 GB Ram kullanan bir oyun/uygulama bilmiyorum ben günlük kullanımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 25 Kasım 2011; 3:28:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Normalde kendi evimde oyun için konsol tercih ediyorum fakat öğrencilikte evden uzaktayız. Laptop ile oyun oynamayı pek sevmememe rağmen oyun için bu makinayı kullanıcam mecburen.

GeForce GT 540M 'in oyun performansı nasıl genel olarak? The Elder Scrolls V: Skyrim, Rage, Assassin's Creed Revelations...vb oyunları test eden arkadaşlar hangi ayarlarda nasıl performans aldınız? Ek olarak çok etkisi olacağını sanmıyorum ama Ram'i 6 GB yaptım. Hatta düşündüm de oyun performansına hiç etkisi olmaz, 6 GB Ram kullanan bir oyun/uygulama bilmiyorum ben günlük kullanımda.

bu konuya bak kardeşimhttp://forum.donanimhaber.com/m_49899474/mpage_4/f_/key_//tm.htm#51352537

• quote:

quote:

Normalde kendi evimde oyun için konsol tercih ediyorum fakat öğrencilikte evden uzaktayız. Laptop ile oyun oynamayı pek sevmememe rağmen oyun için bu makinayı kullanıcam mecburen.

bu konuya bak kardeşimhttp://forum.donanimhaber.com/m_49899474/mpage_4/f_/key_//tm.htm#51352537

Teşekkürler dostum.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler dostum.

rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Darch

quote:

Orijinalden alıntı: zuneville

Sistemde yüklü 4bin font açılışta gereksiz programları temizlenmiş bir k53 1 dakika 10 saniyede açılıyor antivirüs ise Ms Security Essentials.
    Normal windows ekranında rutin işleri yaparken (Msn'de konuşmak, webte sörf yapmak) garip yavaşlamalar var o kadar ki k50in (core2duo, 4gb 800mhz ram) daha hızlıydı.
    sanki entegre ekran kartı yani intel ekran kartından dolayı biraz sıkıntılar var mesela fonksiyon tuşlarıyla ses açmaya çalıştığımızda çıkan efektleri bile oynatmıyor entegre ekran kartı. Çok üzülüyorum ya bu işe bütün işlerde harici ekran kartını kullanmak gibi bir seçeneğimiz yok mu?!

Değişiklik: Az önce Teknosa'da Asus A53'te yaptığım açılış 38 sn sürdü. İçindeki programlarla ilgili olabilir.

Tek cevabı var: Sandy Brigde.
    Çözümü: Throttlestop

Daha önceden bir çok kez söyledim. Sandy Bridge işlemciler tuhaf çalışma mekanizmalarına sahipler. En önemli amaçları güç tasarrufu olduğu için işlemciyi sürekli 800mhz'de çalışmaya zorluyorlar, bu da hali ile anlık yavaşlamaları getiriyor. (her saniye işlemci önce 800mhz sonra 2ghz üzeri olarak oynama yapar.) Intel neden böyle gerizekalıca bir yönteme başvurmuş anlamak mümkün değil. Demek ki, bizim bilmediğimiz bir şeyler var ortada. Umarım yeni nesil işlemcilerinde böyle saçma özellikler olmaz.

kardeş throttlestop ne işe yarar biraz bilgi verebilr misin? arıları ve eksileri nelerdir?

• quote:

Orijinalden alıntı: aca05700

quote:

Orijinalden alıntı: Darch

quote:

Orijinalden alıntı: zuneville

Sistemde yüklü 4bin font açılışta gereksiz programları temizlenmiş bir k53 1 dakika 10 saniyede açılıyor antivirüs ise Ms Security Essentials.
    Normal windows ekranında rutin işleri yaparken (Msn'de konuşmak, webte sörf yapmak) garip yavaşlamalar var o kadar ki k50in (core2duo, 4gb 800mhz ram) daha hızlıydı.
    sanki entegre ekran kartı yani intel ekran kartından dolayı biraz sıkıntılar var mesela fonksiyon tuşlarıyla ses açmaya çalıştığımızda çıkan efektleri bile oynatmıyor entegre ekran kartı. Çok üzülüyorum ya bu işe bütün işlerde harici ekran kartını kullanmak gibi bir seçeneğimiz yok mu?!

Değişiklik: Az önce Teknosa'da Asus A53'te yaptığım açılış 38 sn sürdü. İçindeki programlarla ilgili olabilir.

Tek cevabı var: Sandy Brigde.
    Çözümü: Throttlestop

Daha önceden bir çok kez söyledim. Sandy Bridge işlemciler tuhaf çalışma mekanizmalarına sahipler. En önemli amaçları güç tasarrufu olduğu için işlemciyi sürekli 800mhz'de çalışmaya zorluyorlar, bu da hali ile anlık yavaşlamaları getiriyor. (her saniye işlemci önce 800mhz sonra 2ghz üzeri olarak oynama yapar.) Intel neden böyle gerizekalıca bir yönteme başvurmuş anlamak mümkün değil. Demek ki, bizim bilmediğimiz bir şeyler var ortada. Umarım yeni nesil işlemcilerinde böyle saçma özellikler olmaz.

kardeş throttlestop ne işe yarar biraz bilgi verebilr misin? arıları ve eksileri nelerdir?

hocam Darch arkadaşımızın dediği bi 800mhz bi 2ghz çalışma hızından kaynaklanan olası takılmaları ve yavaşlamaları ortadan kaldıran program.
    Intel sadece sandy bridge te değil eski işlemcilerindede kullandı bu özelliği. PC lerde anakartlarda EIST yada diğer ismiyle speed step var mesela. O da bu işe yarıyor aynı bu sistem bi 800mhz bi 2ghz saçmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 25 Kasım 2011; 15:38:36 >

• arkadaşlar laptop bugün elime ulaştı win7 ultimate yükledim daha hiçbir driver yüklemedim bios kuracağım şimdi fakat win flash yüklenirken "only supports Asus notebook" diye uyarı alıyorum dolayısıyla biosu da kuramadım. Ne demek ya asus k53sv-sx144d ye bunu kuramıyorum acil yardım edin ne yapmam gerekiyor???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-k53sv-sx581r-k53sv-core-i5-2430m-2.3ghz-4gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57098

beyler yarın alıyorum kısmetse
    ben masaüstü gibi kullanıcam, cok ısınır mı ? sıkıntı yaratır mı

Isinmaz kardesim isinmaz milyonlarca kez soyledik :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: abdulkadir007

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-k53sv-sx581r-k53sv-core-i5-2430m-2.3ghz-4gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57098

beyler yarın alıyorum kısmetse
    ben masaüstü gibi kullanıcam, cok ısınır mı ? sıkıntı yaratır mı

Isinmaz kardesim isinmaz milyonlarca kez soyledik :-)

oyun icin alinir mi peki
    k bkma sayfalari okuyamadim

• Arkadaşlar akşamüstüne doğru almaya gidicektim de son dakikada şunu gördüm i7 6mb cache, 6gb ram falan fiyat olarak da daha uygun aralarındaki fark nedir?

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-as5745g-746g64mnkk-as5745g-core-i7-740qm-1.73ghz-6gb-640gb-dvdrw-15.6-1024mb-gt420m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=56988

nedeniyle hangisini tercih etmem konusunda yardımcı olucaklara şimdiden teşekkür ediyorum.

• http://forum.donanimhaber.com/m_49899474/mpage_10//tm.htm#54989807

bu linki incelersen detayli bilgi edinirsin.

bence alinir ve cokta memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarisBJK

Arkadaşlar akşamüstüne doğru almaya gidicektim de son dakikada şunu gördüm i7 6mb cache, 6gb ram falan fiyat olarak da daha uygun aralarındaki fark nedir?

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-as5745g-746g64mnkk-as5745g-core-i7-740qm-1.73ghz-6gb-640gb-dvdrw-15.6-1024mb-gt420m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=56988

nedeniyle hangisini tercih etmem konusunda yardımcı olucaklara şimdiden teşekkür ediyorum.

acer de win7 premium+ işlemcisi %6 daha performanslı asus un ekrankartı gt540 %25 daha performanslı görünüyor + asus kalitesi tercih senin kardeş http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html http://www.cpubenchmark.net/

• quote:

Orijinalden alıntı: aca05700

arkadaşlar laptop bugün elime ulaştı win7 ultimate yükledim daha hiçbir driver yüklemedim bios kuracağım şimdi fakat win flash yüklenirken "only supports Asus notebook" diye uyarı alıyorum dolayısıyla biosu da kuramadım. Ne demek ya asus k53sv-sx144d ye bunu kuramıyorum acil yardım edin ne yapmam gerekiyor???

Asus Live Update aracılığıyla bios 3.15 update'i gördükten sonra kurmayı dene, eğer kurulu değilse ilk önce winflash'ı kurduracak, daha sonra bios 3.15'i yükleyebilirsin. kurduğun win7 ultimate'in başka bir modele ait oem versiyon olması ihtimali varsa bir şey diyemem.
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.