Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
7
Favori
205.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunus_ts

quote:

Orijinalden alıntı: abdulkadir007

quote:

Orijinalden alıntı: idi_amin

Bluetoothu çalıştıramayanlar Fn+F2 ye basıp wireless ile birlikte bluetoothun da açık olduğundan veya aygıt yöneticisinde bluetooth device ile ilgili bir problem olmadığından eminler mi?

Fn f2 ye bastigimda ekrana sadece wirelessin simgesi geliyor bluetoothu nasil gorcem?

bios güncelle win flash ile sorun olmaz.

Biosun guncel olp olmadigini nasil anliycam? Sanirsam guncel.
  • The Elder Scrolls V: Skyrim oyundan capsler koydum arkadaşlar indiricek olanlar vardır belki kaç fps de oynattıgını falan da yazmak istedim.

aslında oyunun launcher'ına tıkladıgınızda default ayar olarak high yapıyo ayarları ama ben resimdeki gibi yaptım.

tamamen highda da oynayabilirsiniz ortalamam 30 fps oluyor. benim resimde yaptıgın ayarla ise 35-40 fps arası oynuyorsunuz hep.

kapalı alanlarda 55-60 fps de oynatıyor. gönül rahatlıgıyla oyunu alabilirsiniz yani ya da indirirsiniz size kalmış

bu arada oyun hayatımda oynadıgım en iyi rpg oyunu kaçırmayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kzpmaza -- 17 Kasım 2011; 2:51:24 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunus_ts

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: idi_amin

Bluetoothu çalıştıramayanlar Fn+F2 ye basıp wireless ile birlikte bluetoothun da açık olduğundan veya aygıt yöneticisinde bluetooth device ile ilgili bir problem olmadığından eminler mi?

Fn f2 ye bastigimda ekrana sadece wirelessin simgesi geliyor bluetoothu nasil gorcem?

bios güncelle win flash ile sorun olmaz.

Biosun guncel olp olmadigini nasil anliycam? Sanirsam guncel.

winflashı kur asus un sitesinden indirde orda bios sürümün yazar..

• quote:

Orijinalden alıntı: bitmisprilkutusu

The Elder Scrolls V: Skyrim oyundan capsler koydum arkadaşlar indiricek olanlar vardır belki kaç fps de oynattıgını falan da yazmak istedim.

aslında oyunun launcher'ına tıkladıgınızda default ayar olarak high yapıyo ayarları ama ben resimdeki gibi yaptım.

tamamen highda da oynayabilirsiniz ortalamam 30 fps oluyor. benim resimde yaptıgın ayarla ise 35-40 fps arası oynuyorsunuz hep.

kapalı alanlarda 55-60 fps de oynatıyor. gönül rahatlıgıyla oyunu alabilirsiniz yani ya da indirirsiniz size kalmış

oyun nasıl? konusu sardı mı seni? ne yapıyorsun amaç ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

quote:

The Elder Scrolls V: Skyrim oyundan capsler koydum arkadaşlar indiricek olanlar vardır belki kaç fps de oynattıgını falan da yazmak istedim.

oyun nasıl? konusu sardı mı seni? ne yapıyorsun amaç ne?

bu soruları bende sormuş olayım. her yerde ayın oyunları içinde gösterildi sürekli. nedir bu oyunu bu kadar güzel yapan?

• @imdat çekici ve mertcanylmaz; oyunda farklı karakterler var normal insandan tut hayvan insana kertenkelelere kadar oyunun başında istediğinizi seçiyorsunuz adamınızı sims oyunu kadar detaylı yaratabiliyorsunuz nerdeyse. oyunun belli bir hikayesi var tam sizi idam edecekleri sırada şehre bi ejderha saldırıyor o sırada ölmekten yırtıyorsunuz ve macera başlıyor. oyunun en zevkli yanı neredeyse sınırsız farklı görev olması tabi ki ana görevler de var mutlaka yapmanız gereken fakat ana görev den daha çok yan görevleri zevkli oyunun. harita yeterince büyük yürümek sıkıyor bazen o yüzden at satın alabiliyorsunuz yada at arabasınla para karşılıgı gidebiliyorsunuz.

mesela at arabasınla başka bir şehre giderken yolda haydutlar arabayı durdurmuştu o hoşuma gitmişti benim hepsini kestim tabi o ayrı

kısacası tam bir rpg oyunu ve macera oyunu. bir görevi yapmak için haritada atınızla uzak bir yere giderken yolda karşınıza çıkan onlarca başka görev oluyor.

atmosfer mükemmel dağlar denizler çiçek böcek aslan kaplan mamut çakal tilki kurt (hatta dün gece haritanın çok uzak bir köşesinde fok balıgına benzeyen bi'şey gördüm) grafikler baya iyi yani. zaman kavramı da var kar yağıyor yağmur yağıyor gündüz gece oluyor. göreve giderken gece olmuşsa yolda gördüğünüz bir evde konaklıyorsunuz falan.

tabi ki level atlıyorsunuz haydut kestikçe hayvan ödürdükçe görev yaptıkça bir sürü özellik katıyorsunuz kendinize. yağmaladığınız haydut kamplarından, eski kalelerden ganimetleri toplayıp satıyorsunuz.

öldürdüğünüz hayvanın derisinden zırh yapabiliyorsunuz ya da deri olan zırhınızı geliştirebiliyorsunuz.

önünüze çıkabilecek olayların, maceraların sonu yok bana göre o yüzden de vasat ingilizce yetmiyor bu oyundan zevk almak için. ingilizceniz biraz iyi ise daha da sarıyor.

ben de daha yeni yeni öğreniyorum o yüzden yazıcaklarım bu kadar ve daha oyunun başındayım level 5 im ana hikaye nereye doğru gidiyor tam çözemedim.

edit: oyunun diğer serilerini oynamadım. oblivion ve morrowind i. direk bundan başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kzpmaza -- 17 Kasım 2011; 14:20:26 >

• arkadaşlar herkese selamlar

bende bugün aranıza katılmış bulunuyorum. sağolsun pcdepo gayet iyi bir paketlemeyle biraz önce bana ulaştırdı dünkü siparişimi

fakat bir sorunumuz var. cihazı freedos olarak aldım özellikle. cihazı açtım biraz önce ama bir türlü bios ekranına ulaşamadım açılışta (bootable flash disk oluşturmuştum zaten).

nasıl açacağız bios ekranını? sürekli 3 seçenekli freedos yükleme ekranında kalıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcanylmaz

arkadaşlar herkese selamlar

bende bugün aranıza katılmış bulunuyorum. sağolsun pcdepo gayet iyi bir paketlemeyle biraz önce bana ulaştırdı dünkü siparişimi

fakat bir sorunumuz var. cihazı freedos olarak aldım özellikle. cihazı açtım biraz önce ama bir türlü bios ekranına ulaşamadım açılışta (bootable flash disk oluşturmuştum zaten).

nasıl açacağız bios ekranını? sürekli 3 seçenekli freedos yükleme ekranında kalıyorum.

asus yazısını gördüğün gibi f2 tuşuna basarsan girebilirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertcanylmaz

arkadaşlar herkese selamlar

asus yazısını gördüğün gibi f2 tuşuna basarsan girebilirsin.

hay ağzına sağlık hocam, yarım saattir basmadığım f tuşu kalmamıştı, onu atlamışım galiba

• Arkadaşlar engin bilgilerinizden dolayı bende sizin gibi bu bilgisayarı kullananlar arasına katıldım....

İki tane oyun yükledim tabi ondan önce de free dos olan bilgisayara windows 7 ultimate yi kurdum oyunlar mafia ve The Lord of The Rings Battle For Middle Earth 2 oyunları ...Gayet güzel bir kurulum oldu oyunlar çalışıyor ama tam ekran değil :( oyunun yanları yok ..Her iki oyunda da aynısı ayarlar kısmından çözünürlük leri en yükseğe getirdim.video ayarlarını da en yükseğe getirdim ama yine de olmadı ...Her türlü yardımı bekliyorum.(camilerde para toplar gibi oldu ama artık neyse )

• quote:

@imdat çekici ve mertcanylmaz; oyunda farklı karakterler var normal insandan tut hayvan insana kertenkelelere kadar oyunun başında istediğinizi seçiyorsunuz adamınızı sims oyunu kadar detaylı yaratabiliyorsunuz nerdeyse. oyunun belli bir hikayesi var tam sizi idam edecekleri sırada şehre bi ejderha saldırıyor o sırada ölmekten yırtıyorsunuz ve macera başlıyor. oyunun en zevkli yanı neredeyse sınırsız farklı görev olması tabi ki ana görevler de var mutlaka yapmanız gereken fakat ana görev den daha çok yan görevleri zevkli oyunun. harita yeterince büyük yürümek sıkıyor bazen o yüzden at satın alabiliyorsunuz yada at arabasınla para karşılıgı gidebiliyorsunuz.

mesela at arabasınla başka bir şehre giderken yolda haydutlar arabayı durdurmuştu o hoşuma gitmişti benim hepsini kestim tabi o ayrı

kısacası tam bir rpg oyunu ve macera oyunu. bir görevi yapmak için haritada atınızla uzak bir yere giderken yolda karşınıza çıkan onlarca başka görev oluyor.

atmosfer mükemmel dağlar denizler çiçek böcek aslan kaplan mamut çakal tilki kurt (hatta dün gece haritanın çok uzak bir köşesinde fok balıgına benzeyen bi'şey gördüm) grafikler baya iyi yani. zaman kavramı da var kar yağıyor yağmur yağıyor gündüz gece oluyor. göreve giderken gece olmuşsa yolda gördüğünüz bir evde konaklıyorsunuz falan.

tabi ki level atlıyorsunuz haydut kestikçe hayvan ödürdükçe görev yaptıkça bir sürü özellik katıyorsunuz kendinize. yağmaladığınız haydut kamplarından, eski kalelerden ganimetleri toplayıp satıyorsunuz.

öldürdüğünüz hayvanın derisinden zırh yapabiliyorsunuz ya da deri olan zırhınızı geliştirebiliyorsunuz.

önünüze çıkabilecek olayların, maceraların sonu yok bana göre o yüzden de vasat ingilizce yetmiyor bu oyundan zevk almak için. ingilizceniz biraz iyi ise daha da sarıyor.

ben de daha yeni yeni öğreniyorum o yüzden yazıcaklarım bu kadar ve daha oyunun başındayım level 5 im ana hikaye nereye doğru gidiyor tam çözemedim.

edit: oyunun diğer serilerini oynamadım. oblivion ve morrowind i. direk bundan başladım.

bende direkt bundan başlayacağım o zaman. memlekete gideyimde superonline dan bir download yapayım. annem babam kullanıyor 20mbit neti. paslanmıştır modem

• quote:

Orijinalden alıntı: cellad58

Arkadaşlar engin bilgilerinizden dolayı bende sizin gibi bu bilgisayarı kullananlar arasına katıldım....

İki tane oyun yükledim tabi ondan önce de free dos olan bilgisayara windows 7 ultimate yi kurdum oyunlar mafia ve The Lord of The Rings Battle For Middle Earth 2 oyunları ...Gayet güzel bir kurulum oldu oyunlar çalışıyor ama tam ekran değil :( oyunun yanları yok ..Her iki oyunda da aynısı ayarlar kısmından çözünürlük leri en yükseğe getirdim.video ayarlarını da en yükseğe getirdim ama yine de olmadı ...Her türlü yardımı bekliyorum.(camilerde para toplar gibi oldu ama artık neyse )

Çözünürlüğü manuel olarak ayarlayabilirsin.

C sürücüsünden Kullanıcılara,oradan kendi hesabına gir. AppData ve ardından Roaming 'i aç."My Battle for Middle-earth(tm) II Files" şeklinde bir dosya bulman lazım.Options'u not defteriyle açabilirsin.Orada Resolution'un karşısında,oyun için mevcut kullandığın çözünürlük yazar.Onu silip kendi istediğin değeri yazarsan oyun o çözünürlükte açılacaktır.

Ben de bu sayede 1440x900 ile oynayabiliyorum.

NOT:Çözünürlük oyundaki çözünürlükler kısmında gözükmeyecek.Boşluk olarak gözükecektir,o nedenle oyunda böyle bir seçenek arama. Ayrıca,bu bahsettiğim AppData gizli olduğundan,klasör seçeneklerinden gizlilik ayarlarını değiştir.Ben de Win7 kullanıyorum,umarım yardımı dokunur.

(Alıntıdır)

mafia için aynısı olur mu bilmiyorum ama bizim kartlar optimus oldugu için bu scaling yani ölçeklendirme olayı nasıl oluyor tam anlamadım çünkü nvidia kontrol panelinde öyle bir seçenek yok. sen masa üstünde sağ tıklayıp grafik seçeneklerinden ekran ölçeklendirmesini koru seçeneğine tik atar mısın belki düzelir. yada tik varsa kaldır.

• Asus A53SJ A53SJ-SX282R Notebook bu pc k53sv modelleriyle aynımı arkadaşlar ben forumda bu modelle ilgili hiç yorum filan görmedim...
  • İşlemci Tipi
    Intel Core i5 Mobile Processor

İşlemci Hızı

2.3 Ghz

İşlemci Veri yolu hızı
    yok

İşlemci ön belleği

3 MB

İşlemci Modeli

i5-2410M

Ekran boyutu

15.6 inç

Ekran Tipi

WXGA (HD)

Ekran çözünürlüğü

1366 x 768 px

İşletim sistemi

Windows 7 Home Basic 64-bit

Grafik Kartı

NVIDIA GeForce GT 520M + Intel GMA HD

Grafik Belleği

1 GB

Grafik Kartı tipi

Harici Nvidia

Disk Kapasitesi

500 GB

Disk Rpm

5400 rpm

Disk tipi

SATA

Bellek Hızı

DDR3 1333 Mhz

Bellek miktarı

3 GB

Optik sürücü

DVD Yazıcı (Super Multi)

Ethernet

10/100/1000 Mbps

Kablosuz Ağ

802.11 A/B/G/N

Bluetooth

Bluetooth 3.0

3G

Diğer Bağlantılar
    DVI Çıkışı
    Kızılötesi
    HDMI Çıkışı
    1
    IEEE 1394
    Kart girişi
    Monitör Çıkışı
    1 x VGA
    Ses Bağlantıları
    1 x Kulaklık Çıkışı 1 x Mikrofon Girişi
    S-Video
    USB
    3 adet USB 2.0
    E-SATA
    Ses Kartı

Dahili ses kartı
    Hoparlör

Dahili hoparlör
    Touchpad
    Var
    Klavye
    Türkçe Q Klavye + Sayısal Tuş Takımı
    Kart okuyucu
    4-in-1 card reader
    Kamera
    0.3 Megapiksel Web Kamera

• Hocam Ram daha az, Hdd biraz daha fazla ve kartı GT 520M. Ram belki tolere edilebilir ama ekran kartıları arasında bariz fark var. K53SV alır diyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darch

Bizim bölüm forum içinde forum oldu resmen, her türlü muhabbet burda dönmeye başladı Şaka bir yana Skyrim çok güzel oyun.

öğreniyoruz hocam işte. skyrim konusuna gidip sorsan orda hepsi beğenmiştir. objektif kişiler lazım bize. mesela git iphone forumuna iphone hk. yorumlarınızı alayım yaz.
    steve jobs tan girerler androiddeki widgetlardan çıkarlar.
  • Arkadaşlar touchpadin sağ tarafından klik sesi geliyor ara sıra. Konu açtım biraz önce ama buradan da sorayım. Bu ses normal midir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlhzngn

Arkadaşlar touchpadin sağ tarafından klik sesi geliyor ara sıra. Konu açtım biraz önce ama buradan da sorayım. Bu ses normal midir ?

normal endişelenme o ses muhtemelen dvd sürücüden geliyor bazen kendi kendine çalışabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlhzngn

Arkadaşlar touchpadin sağ tarafından klik sesi geliyor ara sıra. Konu açtım biraz önce ama buradan da sorayım. Bu ses normal midir ?

bu laptop daki bütün sesler normal boşver dvd sesi var hdd sesi var bir sürü ses var. fan sessiz çalışsın yeter
  • Beyler laptopun lcd ekranında ASUS yazısına hafif bastırınca esneme oluyor mu sizde?
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.