Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.798
Cevap
7
Favori
205.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darch

665.3x2=1333 yani. Aynı modeli alırsan sıkıntı olmaz zaten. Önce altı bir açıp ram'e bakmanı öneririm. Belki 2 tane vardır. O zaman 2 tane 4'lük alman gerekir. Garantiden çıkarmaz bu tarz değişimler. HDD+Ram+Wireless ve değiştirilebiliyorsa ekran kartı değişimi garantiden çıkarmaz.

Şimdi açtım baktım hocam 2 adet varmış. Bende şunu almayı düşünüyorum:
    http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cmso4gx3m1a1333c9-4gb-ddr3-1333mhz-cl9-tek-modul-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=51699

Ne dersiniz uygun mudur?
    Özellikler
    KULLANIM NoteBook
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza Bus Hızı 1333 MHz

• Corsair mi önerirsiniz Kingston mu?
  • Teşekküler.
  • arkadaşlar kart okuyucunun olduğu kısımda siyah bir aparat olmuyor muydu ? hiç kullanma gereği duymadım kart okuyucuyu ama bugün bilgisayarı temizlerken kart okuyucunun içinin boş olduğunu farkettim..

oradaki aparata yerleştirmiyor muyuz kartı ? ben mi yanlış hatırlıyorum masaüstü gibi kullanıyorum düşürme, kaybetme ihtimalim de yok pek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorUMut

arkadaşlar kart okuyucunun olduğu kısımda siyah bir aparat olmuyor muydu ? hiç kullanma gereği duymadım kart okuyucuyu ama bugün bilgisayarı temizlerken kart okuyucunun içinin boş olduğunu farkettim..

oradaki aparata yerleştirmiyor muyuz kartı ? ben mi yanlış hatırlıyorum masaüstü gibi kullanıyorum düşürme, kaybetme ihtimalim de yok pek..

Benim de boş geldi orası. Pek kullanmadığımdan dert etmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorUMut

arkadaşlar kart okuyucunun olduğu kısımda siyah bir aparat olmuyor muydu ? hiç kullanma gereği duymadım kart okuyucuyu ama bugün bilgisayarı temizlerken kart okuyucunun içinin boş olduğunu farkettim..

o aparat değil hocam markalar genelde plastik parçası koyuyorlar içi dolu gözüksün diye. bende yoktu.
  • Arkadaşlar bana bu bilgisayarı + ve -'leri olarak kısaca tanıtırmısınız. Kafamdakihttp://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-as5755g-2434g50kk-as5755g-core-i5-2430m-24ghz-4gb-ddr3-500gb-dvdrw-156-2gb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57124#allImages bu ancak asus tercihlerimin arasında.Sizden asus k53sv ile verdiğim linktekini kıyaslamanızı ve asusun oyun performansı,ısınma,klavye,ses,kasa kalitesi gibi etmenleri yorumlamanızı rica edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jukka -- 24 Ocak 2012; 1:24:38 >

• @Antares , @İmdat Çekici

Tamamdır hocam boşmuş o zaman
  • ubuntu 11.10 kurdum , işlemci, ekran kartı sıcaklığı ve fan hızını görebileceğim bir program var mı ? (lm-sensors çalımıyor, şu hatayı veriyor E: Unable to locate package sensors-applet)
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1661

ubuntu 11.10 kurdum , işlemci, ekran kartı sıcaklığı ve fan hızını görebileceğim bir program var mı ? (lm-sensors çalımıyor, şu hatayı veriyor E: Unable to locate package sensors-applet)

CPUID Hardware Monitor

http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByProdigy

Arkadaşlar bana bu bilgisayarı + ve -'leri olarak kısaca tanıtırmısınız. Kafamdakihttp://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-as5755g-2434g50kk-as5755g-core-i5-2430m-24ghz-4gb-ddr3-500gb-dvdrw-156-2gb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57124#allImages bu ancak asus tercihlerimin arasında.Sizden asus k53sv ile verdiğim linktekini kıyaslamanızı ve asusun oyun performansı,ısınma,klavye,ses,kasa kalitesi gibi etmenleri yorumlamanızı rica edicem

Arkadaşlarımda Acer var aynı oyun onlarda 1 saat dayanmıyor kapatıyor kendini ya da kasa el değmeyecek kadar ısınıyor. Ben saatlerce oynuyorum tık yok. Asus ısınma konusunu iyi öğrenmiş diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Antares

quote:

Arkadaşlar bana bu bilgisayarı + ve -'leri olarak kısaca tanıtırmısınız. Kafamdakihttp://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-as5755g-2434g50kk-as5755g-core-i5-2430m-24ghz-4gb-ddr3-500gb-dvdrw-156-2gb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57124#allImages bu ancak asus tercihlerimin arasında.Sizden asus k53sv ile verdiğim linktekini kıyaslamanızı ve asusun oyun performansı,ısınma,klavye,ses,kasa kalitesi gibi etmenleri yorumlamanızı rica edicem

Arkadaşlarımda Acer var aynı oyun onlarda 1 saat dayanmıyor kapatıyor kendini ya da kasa el değmeyecek kadar ısınıyor. Ben saatlerce oynuyorum tık yok. Asus ısınma konusunu iyi öğrenmiş diyebilirim.

linkteki aceri aldım dünkü indirimde tek fifa 12 oynadım şuana kadar en yüksek ayarda 2 saat aralıksız oynadım.En fazla 63 derece gördüm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Antares

quote:

linkteki aceri aldım dünkü indirimde tek fifa 12 oynadım şuana kadar en yüksek ayarda 2 saat aralıksız oynadım.En fazla 63 derece gördüm

çok iyiymiş gerçekten. ben bf3 olsun limbo olsun her türlü 80 i geçiyor ama alete yayılmıyor sıcaklık nedense k53sv

• arkadaşlar merhaba. ben bir kaç aydır windows updade yapmıyordum bugün yapayım dedim. 1.5GB falan güncelleme çıktı ama ben pek sevmiyorum çünkü burdada okuduğum kadarıyla bazı güncellemeler bilgisayarı yavaşlatıyor yada oyunlarda kasma yapabiliyor ama bir yandanda bilgisayarım güncel olsun istiyorum. yüklememem gereken paketler varmı bilgisi olan anlatabilir mi bana acaba? Şimdiden sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dely33

arkadaşlar merhaba. ben bir kaç aydır windows updade yapmıyordum bugün yapayım dedim. 1.5GB falan güncelleme çıktı ama ben pek sevmiyorum çünkü burdada okuduğum kadarıyla bazı güncellemeler bilgisayarı yavaşlatıyor yada oyunlarda kasma yapabiliyor ama bir yandanda bilgisayarım güncel olsun istiyorum. yüklememem gereken paketler varmı bilgisi olan anlatabilir mi bana acaba? Şimdiden sağolun

KB2492386
    KB982018
    bu iki güncellemeyi yükleme.
    Ayrıca burayı da takip et:http://forum.donanimhaber.com/m_55327611/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytekin45 -- 30 Ocak 2012; 12:08:38 >

• Bilgisayara ubuntu 11.10 kurdum;
    Ubuntu 11.10 da ekran parlaklığını kısıyorum ancak herhangi programı açınca (firefox, libreOffice gibi) ya da bilgisayarı kapatıp açınca ekran parlaklığı tekrar en yüksek seviyeye geliyor, sorunu nasıl çözebilirim ?
  • En güncel bluetooth sürümü hangisi, stereo bluetooth kulaklık aldım sesi boğuk geliyor pcde, telefonda gayet iyi.
  • GT 540M'in Crysis 1 ve Crysis Warhead performansları nasıl test eden var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

GT 540M'in Crysis 1 ve Crysis Warhead performansları nasıl test eden var mı?

hocam 60fps alırsın bence rahat. yani crysis 2 de bile med (sanırım) ayarlarda ben 45fps gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

GT 540M'in Crysis 1 ve Crysis Warhead performansları nasıl test eden var mı?

hocam 60fps alırsın bence rahat. yani crysis 2 de bile med (sanırım) ayarlarda ben 45fps gördüm.

Crysis 2'nin optimizasyonu ilk oyuna göre çok daha iyi. Zamanında high-end kartları fena ağlatıyordu Crysis. O yüzden sorayım dedim. High ayarlarda 30 FPS verebiliyorsa yeterli benim için.
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.