Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
7
Favori
205.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cihazımız malum şu güne kadar sıkıntısız gidiyordu. Ama son iki gündür Call Of Duty oynarken sürekli takılmalar yaşıyorum. Dün akşam 30sn de bir sesle birlikte kasma olurken bugün özellikle açık alanlı haritalarda oynanmayacak kadar kastı. Ses ile birlikte olması çok garibime gitti. Şu zamana kadar tam tabirle yağ gibi oynadım. Böyle bir sorun sizce neden çıkmış olabilir? Muhtemelen yazılımsal gibi ama format atmadan çözmek mümkün müdür? Birsürü oyun var alette, sadece Bf3 ile Cod serisini çekip kurması bir günümü yiyecek.

Hepinize iyi forumlar.

Edit: Sorunlar başlığına yazacaktım, buraya yazmışım. Dursun, cevap gelirse başımın üstüne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evoque -- 2 Şubat 2012; 2:38:22 >
  • merhabalar...

3 gündür bu konuyla ilgili laptop u kullanıyorum ve ilk kez bugün Lord of the Rings - War in the North oynuna nvidia nın ekran kartıyla çalıştırdım intel chipset li hafiften kasıyordu diye..

pc tasarım olarak da güzel klavye tuşları rahat.. yalnız ses düzeneği birazcık düşük ama o kadar abartılacak birşey de değil yinede tatmin ediyor ısınma sorunu neredeyse olmadı gibi.. 64 bit sistemde windows derecelendirmesi

işlemci saniye başına işlem süresi 6.9
    bellek '' '' '' '' 5.9
    grafikler windows aero için masa üstü performansı: 5.7
    oyun grafikleri: 3
    B oyun ve iş performansı 6.7
    aktarım hızı 5.7

en düşük alt puan 5.7

laptop u aldığım yer 3 markanın lenovo dell asus un yetkili satıcı idi dell almak için dükkana girdiğimde adama hangisini tavsiye edersiniz diye sordum oda

dell i evde servis avantajı var ama asus u tercih ederim söledi kısacası almak isteyen arkadaşların tereddüt etmeden alması nı öneririm

• http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=tr-tr&m=Audio&p=3&s=111 bu sayfadan yeni audio driverını indirebilirsiniz..
  • Arkadaşlar Merhaba;
    Asus K53SV laptop kapanıp açıldıktan sonra sadece belirli yeşil ışıkları yanıyor ve güç düğmesi kapatmıyor makineyi siyah ekranda kalıyor makineye sanki güç geliyor ama yetmiyormuş gibi oldu. Yani makinenin açma düğmesine bastığımda uyarı ışıkları yanıyor fakat ekran gelmiyor fanlar da çalışmıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
  • işlemci sıcaklığı daha ilk açılışta 40-45 lerde oluyor. 30lara indiğini görmedim henüz. internnete gezerken 50-55 derecelere çıkıyor. bu normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: casiraghi

işlemci sıcaklığı daha ilk açılışta 40-45 lerde oluyor. 30lara indiğini görmedim henüz. internnete gezerken 50-55 derecelere çıkıyor. bu normal mi?

Benim laptop da aynı sıcaklık değerlerini gösteriyor
  • Merhabalar. yaklaşık 7-8 aydır sx144 de kullanıcısıyım. Wireless sorunu yaşamaktayım. İnterneti kullandığım modem biraz uzakta ve arada duvar var ancak farklı bilgisayarlar wireless bağlantısını rahatlıkla yapıyor ama k53sv-sx144d bağlantıyı hiç görmüyor. nadiren bir diş seviyede görüyor ona da bağlanamıyor. iki farklı notebook getirip denedim ikisi de 3-4 diş sinyal seviyesinde bağlı kalıyor. bundan 2 hafta önce ben de bağlanıyordum ama birden bire böyle bi problemle karşılaştım ve sırf bunun için format attım bilgisayara yine de değişen bir şey olmadı. Ağ bağdaştırıcısı Atheros ar9002wb-1ng. driver sorunu yok ancak atherosun gelişmiş ayarlarından olabileceği düşüncesindeyim. Ağ bağlantılarında atheros yapılandır bölümünde transmit buffers : 512 gibi değerler var. bunlardan olabilir mi?

Lütfen yardım edin gzelim notebook u usb wireless adaptörle kullanıyorum
  • Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu? kafayı yemek üzereyim
  • http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=tr-tr&m=WLAN&p=3&s=111 burdan seçim yaptıkran sonra ilk çıkan driverı indir kur..
  • çok teşekkür ederim cevaplarınız için. döylediklerinizi uyguladım ama sonuç yine aynı. çok nadiren düzeliyor gibi çok güzel buluyor sinyali sonra yine eski haline dönüyor. dün arkadaşın evinde burnunun dibindeki modemi 3-4 dişle gördü çıldırdım. modemle arasında 3 metre mesafe var hesap edin onda bile full göstermedi... servis yolu mu görünüyor dersiniz? başka en ufak bile şikayetim de yok bunun için servise göndermek de istemiyorum var mıdır bi çözümü
  • pc yi güzel bir fomatla sonra verdiğim drverı yüklesene..
  • pc yi formatladım win7 home basic yükledim sonra söyledğiniz driveri yükledim sonuç yine hüsran... :( sizin sx144d lerin çekim gücü nasıl farklı notebooklara göre hiç kıyasladınız mı?
  • evin en uzak köşesinde 2 diş çekiyor sorun yok benmkinde..
  • yeni serilerin ekran kartı performansı K53SV lere göre nasıldır ? işlemcisi daha iyi ama ekran kartı nasıldır ? 2gb ekran kartı

http://pcdepo.com/asus-k53sd-sx521d-notebook-urun7275.html
  • Arkadaslar acil bir sorunum var. Dun Hawx oyununu indirdim oynamaya basladim fakat 2 dk da bir 2 saniyelik donmalar yasamaya basladim. Core temp programini actigimda sicaklik 85-86 lardaydi ama ne touchpadda asiri bir isi varde nede fanin yaninda( bu arada belirteyim fan son suratte calisiyordu). Core temp programinda tj.max diye bi bolum var orasida 100 derece gosteriyordu. Oyunun sistem ozellikleride cok dusuk mesela 128 mb ekran karti istiyo ( en az). Bu nedendir acil yardimci olursaniz sevinirim.
  • yeni ekran kartı sürücüsü çıktı nvidianın sitesinden indirebilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_ts

yeni ekran kartı sürücüsü çıktı nvidianın sitesinden indirebilirsiniz..

Indrdm sicaklik 75lerde aslinda bu bile fazla.
  • quote:

bir önceki sürümlerinde başlangıçta siyah ekran sorunu veriyordu bu versiyonunda o sorun var mı peki? yüklediysen yorumunu alabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rammy87

quote:

bir önceki sürümlerinde başlangıçta siyah ekran sorunu veriyordu bu versiyonunda o sorun var mı peki? yüklediysen yorumunu alabilir miyim ?

bir önceki sürümde de bunda da başlangıçta siyah ekran sorunu vermiyor bende.
  • kampanyalı su modeli** 1400 e aldım sizce bu model ile arasında 100-150 tl olacak kadar ciddi bir fark varmıydı dersiniz..Hoş aldım ve menunum sizlerde iyi günlerde kullanın da merak ettim sadece.

**K53SV-SX581R

http://www.darty.com.tr/e_commerce/NOTEBOOK/ASUS/K53SV-SX581R-p-64737-c-24.htm
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.